Bewust zaken doen op de Food Innovatiedagen 2010

23 maart 2010 |
Bewust zaken doen op de Food Innovatiedagen 2010<

Een felgroene appel komt je tegemoet als je de Levens Cooking & Baking Plaza binnenloopt. Van maandag tot woensdag 24 maart kunnen ondernemers daar kennis maken met bewust ondernemen in Gilze.


Er kwamen veel ondernemers op de Food Innovatiedagen 2010 af

Bewust ondernemen houd in: bewust bezig zijn met gezond eten, bewust worden van alle mogelijkheden in uw keuken en een bewuste kijk op de inzet van apparatuur. Alle onderdelen komen aan bod in Gilze.


Aan het werk met broodjes van Pastridor

Er waren verschillende bedrijven aanwezig die hun eigen kijk op bewust ondernemen met andere ondernemers wilde delen.


Hubert van Loon van Jong Food

De soep van Jong Food is vers en niet bereid met geur-, kleur-, en smaakstoffen.


Hubert van Loon maakt de soep van Jong Food

Henk Koenen bereid samen met zijn zoon Wiet Koenen drie dagen lang chocolade. Zij presenteren op deze manier hun chocolade technologie. "We zijn nu bezig met de laatste aanvoer aan patisserieën voor de paasdagen", aldus Henk Koenen.


Henk Koenen maakt zelf chocolade

Ook voor de hartige snack kom je in Gilze aan je trekken. De specialisten in wild en gevogelte van de W&G groep garen hun vlees in de ovens van Leventi en laten gasten proeven van verse Pata Negra.

Waldrik Kremer en Edwin van Boxtel van W&G Groep

Tijdens deze dagen presenteert Levens ook haar nieuwe ovenlijn met lage onderhoudskosten, laag energieverbruik en hoog gebruiksgemak.


De chef-kok van Leventi in actie

Al met al zijn het drie geslaagde dagen die passen bij de tijd: duurzaam is de toekomst.

Nienke Duimelaar

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, zijn horecagelegenheden gesloten geweest. Dat is heel vervelend voor jou als lunchroomondernemer, maar wat kun je beter doen om je naamsbekendheid en omzetkansen te vergroten dan meedoen met de wedst...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: