Bewust zaken doen op de Food Innovatiedagen 2010

23 maart 2010 |
Bewust zaken doen op de Food Innovatiedagen 2010<

Een felgroene appel komt je tegemoet als je de Levens Cooking & Baking Plaza binnenloopt. Van maandag tot woensdag 24 maart kunnen ondernemers daar kennis maken met bewust ondernemen in Gilze.


Er kwamen veel ondernemers op de Food Innovatiedagen 2010 af

Bewust ondernemen houd in: bewust bezig zijn met gezond eten, bewust worden van alle mogelijkheden in uw keuken en een bewuste kijk op de inzet van apparatuur. Alle onderdelen komen aan bod in Gilze.


Aan het werk met broodjes van Pastridor

Er waren verschillende bedrijven aanwezig die hun eigen kijk op bewust ondernemen met andere ondernemers wilde delen.


Hubert van Loon van Jong Food

De soep van Jong Food is vers en niet bereid met geur-, kleur-, en smaakstoffen.


Hubert van Loon maakt de soep van Jong Food

Henk Koenen bereid samen met zijn zoon Wiet Koenen drie dagen lang chocolade. Zij presenteren op deze manier hun chocolade technologie. "We zijn nu bezig met de laatste aanvoer aan patisserieën voor de paasdagen", aldus Henk Koenen.


Henk Koenen maakt zelf chocolade

Ook voor de hartige snack kom je in Gilze aan je trekken. De specialisten in wild en gevogelte van de W&G groep garen hun vlees in de ovens van Leventi en laten gasten proeven van verse Pata Negra.

Waldrik Kremer en Edwin van Boxtel van W&G Groep

Tijdens deze dagen presenteert Levens ook haar nieuwe ovenlijn met lage onderhoudskosten, laag energieverbruik en hoog gebruiksgemak.


De chef-kok van Leventi in actie

Al met al zijn het drie geslaagde dagen die passen bij de tijd: duurzaam is de toekomst.

Nienke Duimelaar

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de ...

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: