Restaurant EatCetera is een nieuwe weg in geslagen. Addie Roelofsen, voormalig patron cuisinier en bekend van Hotel de Wereld en Restaurant O Mundo, is vanaf september 2013 verantwoordelijk
voor het eten en drinken van de Jaap Venendaal Groep.
Driegangenmenu
Samen met de keukenbrigade van Restaurant EatCetera heeft hij een nieuwe à la carte kaart samengesteld. De huidige kookstijl kan omschreven worden als puur, eerlijk en herkenbaar, zonder fratsen en met respect voor de seizoenen. Waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van regionale leveranciers. Wanneer de gast geen keuze kan of wil maken, dan bieden zij dagelijks een uitgebalanceerd driegangenmenu aan voor € 19,50 per persoon.
Gerechten
De à la carte kaart wisselt zes keer per jaar. Kijk op www.eatcetera.nl om een indruk te krijgen van de gerechten die Restaurant EatCetera deze zomer serveert.
Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!