Bakkerij Risseeuw is Top Bakker

25 november 2013 |
Bakkerij Risseeuw is Top Bakker<

Bakkerij Risseeuw uit Zaamslag is de Top Bakker van het Jaar 2013. Tijdens de jaarvergadering Peter van Strien, algemeen directeur, dit bekend gemaakt. De bakkerij heeft deze titel
nu voor de derde keer gekregen. Ook in 2002 en 2004 gingen zij er met de titel vandoor. In 2012 heeft Bakkerij Risseeuw de erkenning ‘Hofleverancier’ verkregen.

De beoordeling
De bepaling van de Top Bakker van het Jaar geschiedt op basis van cijfers voor diverse kwaliteitsonderdelen aangedragen door het Nederlands Bakkerij Centrum Wageningen, zoals productkeuringen (zowel kwaliteit als microbiologie) van brood- en banketproducten, drogestof bepalingen en resultaten van het uitgevoerde zoutonderzoek. Daarnaast wordt gekeken naar de organisatiegraad van de bakkerij. Belangrijke aspecten hiervan zijn de elektronische facturatie en aanwezige certificaten op gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Tevens wordt een waardering gegeven voor de uitstraling van de bakkerij.

Bekroning op ons werk
De verkozen bakker mag zich gedurende 1 jaar dé Top Bakker van het Jaar noemen. Martein Risseeuw was aangenaam verrast met deze onderscheiding. “Een prachtige onderscheiding en een bekroning op ons werk”, aldus Risseeuw. “Ook met deze titel zullen we de kwaliteit en service blijven leveren zoals onze klanten gewend zijn. En daar waar mogelijk zullen we uiteraard nog beter presteren.”

Op de foto: Nico Colenbrander (kwaliteitsmanager Top Bakkers), Martein Risseeuw en Peter van Strien
Maarten Sprangh

Door Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interieur
op reportage: Proeverz, Gorinchem

Niets is belangrijker dan de goede koffie bij lunchroom Proeverz in Gorinchem. Wim van Willigen eigenaar van Proeverz: ‘’De mensen gaan vaak naar de vakman of de vakvrouw voor een goed product. Wij van Proeverz staan bekend om onze echte koffie. We hebben dan ook niet voor niks vier bari...

Lunchroom
Ontdekken en genieten: Op wereldreis bij De Ontdekking [video]

Op de hoek van de altijd levendige Voorstraat in Utrecht bevindt zich lunchroom De ontdekking, die je in gedachten even meeneemt naar een ander land. Onder het genot van een Braziliaanse koffie of Arabic-night smoothie, word je even weggetrokken uit de dagelijkse sleur. De Ontdekking zorgt voor e...

Lunchroom Interview
"Ze worden hier echt in hun kracht gezet"

De mooie en speciale samenwerking tussen begeleider en cliënt medewerker is uitermate uniek. De Postkamer is een Grand Café gelegen in het hartje van Nijkerk waar gemotiveerde cliënten begeleid en ondersteund worden door zorgorganisatie Careander. De zaak waar Henriette Eleveld als ...

Lunchroom
Op reportage: La Colline [video]

Nergens in Oss u zo thuis voelen als bij La Colline. Te vinden op d’n heuvel zoals op z’n Brabants gezegd wordt. Wat deze zaak zo bijzonder maakt: “La Colline is de woonkamer van Oss geworden waar alle inwoners uit alle woonwijken van Oss welkom zijn”, zegt verantwoordelijke ...

Opening Rotterdam
Maritiem museum gooit het roer om met eigen horeca

Het Maritiem Museum Rotterdam opent een gloednieuw café op zaterdag 22 februari. Vanaf dat moment baat het museum zijn horeca zelf uit om de bezoekerservaring nog beter te maken, nadat eind vorig jaar ook de museumwinkel in eigen beheer is genomen. Het café draagt de naam ‘Het La...

Interview Ondernemen
Reportage: Restaurant Bij Goes

Bij Goes is gevestigd op een bedrijventerrein in De Meern. Geen normale lunchroom in de stad dus, maar vooral zakelijk gericht. De werknemers van deze bedrijven kunnen tijdens de lunchpauze, tussen 12 en 1, komen lunchen bij Bij Goes. Michelle Tang is twee jaar geleden samen met haar zus dit avontuu...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: