Bakker Brakenhoff nu ook lunchroom

17 juni 2010 |
Bakker Brakenhoff nu ook lunchroom<

In Assendelft blijft bakkerij Brakenhoff vernieuwen. Na een grondige verbouwing heeft de bakkerij nu ook een lunchroomgedeelte. Het bakkerijbedrijf was voorheen verdeeld over twee panden. Na de werkzaamheden is één gebouw nu ingericht als productieruimte en het andere als locatie om te verkopen. De verkoopruimte is driemaal zo groot geworden. Hier is ook de lunchroom gevestigd. Klanten kunnen er in authentieke Assendelver sfeer genieten van een kopje koffie en andere heerlijkheden uit het Brakenhoff-assortiment.

Semi-zelfbediening
In de winkel is de verkoop van brood en koek nu semi-zelfbediening geworden. De klant kan dus nog sneller kiezen uit de vele lekkernijen. De komende periode zal met het hele assortiment steeds leuke en spectaculaire aanbiedingen worden gepresenteerd.

Nieuwe toko
Opmerkelijk of niet, maar als iemand zijn totaal vernieuwde 'toko' op maandagmorgen acht uur opent verwacht je eigenlijk niet direct heel veel publiek. Hoe anders was dat toen de familie Brakenhoff de vernieuwde winkel aan de Dorpsstraat 406 open stelde. Er stonden rijen mensen keurig te wachten.

Op de foto: Onder toeziend oog van Jaap (midden) knipt zijn kleinzoon Bryan het lint door. Kleindochter Shannon en haar vader Richard kijken tevreden toe.


Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: