Bakker Bart opent nieuwe vestiging in Enschede Zuid 

12 november 2020 | redactie
Bakker Bart opent nieuwe vestiging in Enschede Zuid 

Bakker Bart opent vandaag - 12 november - haar tweede winkel in Enschede. Met deze nieuwe winkel in winkelcentrum Wesseler-Nering krijgen het ondernemersechtpaar Kay en Mariska Beumers na de winkel in de Langestraat hun tweede winkel.  

In deze vestiging zijn de learnings doorgevoerd vanuit de in 2019 geopende Bakker Bart Almelo, waar een pilot is gestart met de nieuwste Bakker Bart formule. De allerlaatste vernieuwingen zijn doorgevoerd, zoals digitale schermen, nieuwe presentatiemeubels en winkelcommunicatie. Naast de verkoop in de winkel, zal de winkel zich ook gaan bezighouden met E-commerce: het bezorgen van online bestellingen. Ook zal de winkel, wanneer het weer mogelijk is, de beschikking hebben over een gezellig zitgedeelte. 

Over Bakker Bart  

Bart’s Retail B.V., gevestigd in Utrecht, is de franchisegever van Bakker Bart en opende in 1977 de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 170 winkels, die verspreid zijn over het hele land. Bakker Bart winkels hebben als uniek kenmerk dat er gebruik wordt gemaakt van vers deeg waarmee dagelijks verse broodproducten worden bereid in de winkel zelf. Bij Bakker Bart koop je broodproducten voor thuis maar kun je er ook terecht voor een lekker ontbijt, koffie met iets lekkers, een heerlijke lunch of verse warme snack. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Corona
20 procent van de Nederlandse restaurants verwacht de deuren nooit meer te openen

Uit recent onderzoek van WijnSpijs blijkt dat 20 procent van de 1200 samenwerkende restaurateurs ernstige twijfels heeft over het voortbestaan van hun levenswerk. Het evenementenbureau WijnSpijs.nl verzorgde in samenwerking met 1200 restaurants in Nederland en België de culinaire WijnSpijs Wand ...

Column Thijs Jacobs
Column: op het tandvlees naar de eindstreep

De horeca loopt op het tandvlees. De reserves zijn op en de steunpakketten blijken niet toereikend om nog veel langer het hoofd boven water te houden. Op zakelijk vlak is er veel onrust over de huidige situatie, terwijl er op persoonlijk vlak begrip is voor de nu geldende maatregelen. Bijna tachtig ...

Achtergronden Gastronomie
Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021

2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere malen de deuren moest sluiten, ondernemers inkomsten misliepen, en creativiteit en support van de (lokale) consument een must was om te overleven. Wat st ...

Wet- en regelgeving Corona
NOW 3: helft toekenningen naar horeca en detailhandel

UWV heeft in totaal ruim 77.000 aanvragen toegekend voor de derde periode van de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW). Deze werkgevers hebben samen zo’n 1,3 miljoen mensen in dienst. Inmiddels heeft UWV 1,7 miljard euro aan voorschotten overgemaakt aan deze werkgevers. D ...

Wet- en regelgeving Corona
Horeca zeker tot 9 februari gesloten, hotels wel open

De horeca blijft nog zeker tot 9 februari gesloten, hotels mogen wel 'gewoon' open blijven. Dat maakte premier Mark Rutte zojuist bekend tijdens de persconferentie. Hotels mogen naast zakelijke gasten, ook recreatieve gasten ontvangen. Eerder meldde De Telegraaf dat hotels de dupe zouden ...

Columns Ondernemen
Column Monique van Gevelt: Bivakkeren in onze eigen bubbel

‘The Future is private’ was een uitspraak van de Facebook-eindbaas Mark Zuckerberg in 2019. Achteraf gezien een waarheid als een koe als je het mij vraagt. Want al bijna een jaar is ons privédomein ons enige leefgebied. En vooral in deze winterse lockdown verkeren wij enkel in hui ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: