Bakker Bart kiest beste zaak

14 december 2015
Bakker Bart kiest beste zaak

Alle Bakker Bart winkels streden afgelopen maanden om de titel Beste Bakker Bart 2015. Doelstelling van de competitie, genoemd 'Bart, Beter, Best', was
het samenwerken aan een nog betere winkelbeleving, om ten slotte de klant nog beter te bedienen. Bart, Beter, Best was een wervelende, interactieve winkelcompetitie waarin de klant centraal stond. Alle enthousiaste betrokkenen konden via een speciale app de competitie volgen.

*Vol*
Tijdens de grote, landelijke competitie stonden de onderdelen ‘Vol, Vers, Schoon en Welkom’ centraal. Vol in de zin van productbeschikbaarheid, op elk moment van de dag de meest verse producten, een opgeruimde en schone winkel, en welkom waar het gaat om klantgerichtheid en gastvrijheid.

*Toonaangevende bakkerijketen*
De jury bestond uit consumenten, medewerkers van het hoofdkantoor, franchisenemers en winkelmedewerkers. Herbert Schalkwijk, algemeen directeur van Bakker Bart: “Samen willen we de waarde van de keten verder vergroten en Bakker Bart de meest toonaangevende bakkerijketen van Nederland maken. Toonaangevend in kwaliteit en gastvrijheid, maar ook in de zin van fun en plezier voor onze werknemers. Gedurende de competitie stonden we bewust stil bij wat wij belangrijk vinden: Een aantrekkelijke, gastvrije winkel met een breed assortiment verse producten.”

*Winnaar*
De winnaar 2015 is de Bakker Bart van Ramon en Priscilla Odekerken uit Echt geworden. Het voltallige personeel van deze vestiging gaat een heel weekend naar Disneyland Parijs. Medewerkers van het hoofdkantoor nemen de werkzaamheden tijdens dat Disney weekend over.

*Succesvol*
Op 12 december werd de competitie afgesloten met een groot eindfeest in Studio A12 in Bunnik. Die avond werden ook de nummers twee en drie bekend gemaakt: Bakker Bart Doetinchem en Bakker Bart Reuver. De winnaar van de eerste plaats mag de titel beste Bakker Bart 2015 voeren.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws