Bakker Bart en Villa Pardoes introduceren eigen Tompoes

29 november 2017 | Thijs Jacobs

Speciaal voor de decembermaand is Bakker Bart een bijzondere samenwerking aangegaan met Villa Pardoes en Francis Kuijk (finaliste Heel Holland Bakt 2016). Samen met Francis Kuijk heeft Bakker Bart een speciale tompoes ontwikkeld. Deze ‘Villa Pardoes Tompoes’ wordt op woensdag 6 december om 14.00 uur feestelijk geïntroduceerd bij de Bakker Bart winkel in Gorinchem door Francis Kuijk, Peter Persoon (algemeen directeur van Villa Pardoes) en Herbert Schalkwijk (algemeen directeur Bart’s Retail). Iedereen is van harte welkom om deze feestelijkheden bij te wonen. Pardoes zelf is ook van de partij!

Opbrengst naar goed doel

Francis Kuijk: “Deze unieke tompoes is gemaakt van krokant bladerdeeg en afgewerkt met een laag van heerlijk wit glazuur met chocolade krullen. Bij de ontwikkeling van deze unieke tompoes heb ik voor de vulling gekozen voor de frisse smaak van aardbeienbavarois in combinatie met slagroom.” De opbrengst van de Villa Pardoes Tompoesactie komt ten goede aan de stichting Villa Pardoes; het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Villa Pardoes                                                                                                       

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantieweek, voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar.

Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers, medewerkers en sponsoren die het belangrijk vinden dat ook ernstig zieke kinderen een onvergetelijke vakantie hebben.

Bakker Bart                                                                                                       

Bakker Bart’s grootste wens is om elk ziek kind een week onbezorgd te kunnen laten genieten in Villa Pardoes. De ‘Villa Pardoes Tompoes’ zal de hele decembermaand bij alle Bakker Bart winkels van 6 t/m 31 december verkrijgbaar zijn. 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Starten in de horeca
Monique van Gevelt: gaat het nu werkelijk zo goed met de horeca?

Als ik de berichten in de media lees, dan zit de horeca in zijn gloriejaren. De omzet plust, kwartaal na kwartaal, en de bomen schijnen tot in de hemel te groeien. De cijfers van het CBS zijn dan ook lovend. Na de harde klap van 2008 zit de horeca ondertussen op het hoogst gemeten omzetniveau ooi...

Events Achtergronden
Groot succes voor horecavakbeurs HorecaEvenTT

De elfde editie van de horecavakbeurs HorecaEvenTT, die van 5 tot en met 7 februari in Assen werd gehouden, is op alle fronten een groot succes geweest. De beurs noteerde een bezoekersrecord – vooral op de maandag was het gigantisch druk – een deelnemersrecord en een beursoppervlakte die...

Regelgeving KHN
KHN stuurt brandbrief naar staatssecretaris VWS over verbod rookruimten in de horeca

De uitspraak van het gerechtshof Den Haag van 13 februari jl. betekent kort gezegd dat, op basis van een WHO-verdrag, rookruimten in horeca-inrichtingen niet langer zijn toegestaan. Dat zorgt voor grote onrust bij veel horecaondernemers, want de uitspraak heeft grote impact op de gastvrijheid e...

Food Achtergronden
Nieuw: Koreaans streetfood in Twentsche Foodhal

De Twentsche Foodhal opent in de komende weken drie nieuwe keukens, en breidt hiermee het aanbod in één klap flink uit. Vanaf dit weekend kun je als gast in de foodhal Koreaans streetfood bestellen. En in de eerste week van maart openen een Indiase keuken én een gloednieuw burge...

Interview KHN
De strijd tussen KHN en de marktleiders

In deze serie bespreekt De Restaurantkrant de hete hangijzers in de veranderlijke wereld van de horeca. In de eerste aflevering; de groeiende macht van Thuisbezorgd, IENS en Booking. De Koninklijke Horeca Nederland zet zich als brancheorganisatie in om een zo eerlijk mogelijk speelveld voor de hore...

Ontbijt Achtergronden
Croissantje onmisbaar bij Nederlands Valentijnsontbijt

De meeste Nederlanders worden op Valentijnsdag graag verrast met een klassiek croissantje, eitje en een glas sap. Dit blijkt uit een steekproef van slaapspecialist Bedden.nl onder 855 respondenten, waar werd gevraagd naar de Valentijnsgewoontes van Nederlandse koppels. Croissantje De absolute ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: