Bagels & Beans start beestachtige actie

3 oktober 2012
Bagels & Beans start beestachtige actie

Speciaal voor dierendag start Bagels & Beans met een actie voor iedereen met een huisdier. Zo krijgen gasten met een huisdier een gratis kop koffie of thee op 4 oktober.

*Dierendagstrippenkaart*
De bagelshop wil met deze actie onderstrepen dat dieren altijd welkom zijn in hun zaak. Zo krijgt het baasje een gratis kopje koffie of thee en wordt er voor het dier een bakje water neergezet. Daarnaast wordt er ook een wedstrijd georganiseerd waar Bagel & Beans op zoek gaat naar de eigenaar van het leukste, mooiste, liefste of grappigste dier dat op 4 oktober de zaak bezoekt. De winnaar krijgt een dierendagstrippenkaart waarmee zij tien keer gratis koffie of thee én water krijgen. Alle vestigingen in Nederland doen mee.

*Over Bagels & Beans*
Bagels & Beans gebruikt pure ingrediënten die ze vanuit verschillende plekken op de wereld halen. Zoals de koffiebonen. Die komen van een plantage van de Janson familie in Panama. "Wij kunnen met de hand op ons hart zeggen: het is echt de allerbeste koffie", aldus de bagelzaak. De eerste Bagels & Beans werd in januari 1996 geopend aan de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam. Inmiddels zijn er eenenvijftig vestigingen, waaronder één in Duitsland.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws