Anne&Max opent haar deuren in Amsterdam Houthavens

Auteur: Noah Gerssen
11 maart 2020
Anne&Max opent haar deuren in Amsterdam Houthavens

Op maandag 16 maart opent in de nieuw gebouwde Houthavens van Amsterdam een splinternieuwe Anne&Max. Jouw nieuwe huiskamer om elk moment van de dag te genieten van ontbijt, koffie, taart, lunch en een high-tea of borrel in de middag.

Neem plaats in één van de loungestoelen met een cappuccino aan het raam en zie de mensen voorbij gaan of maak gebruik van de stilteruimte. Deze ruimte is zo ingericht dat jij optimaal kan werken in alle rust met banken waar je met je sokken lekker onderuit kan zitten met jouw laptop. Ook zijn er lange tafels voor als je rustig wil vergaderen met collega’s.
Als de eerste zonnestralen zich weer laten zien zit je op het terras de hele dag in de zon; dus start met een espresso en sluit je dag af met goed glas wijn. De producten die Anne&Max gebruikt zijn ambachtelijk en vaak huisgemaakt, zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt.

De nieuwe vestiging aan de Houthavenweg zal worden gerund door Galtjo Beek en Mike Pietersz. Galtjo is al eigenaar van de Anne&Max vestiging op de Amstelveenseweg in Amsterdam Zuid.

Warm en informeel zijn sleutelbegrippen voor de sfeer in het gebied Houthavens en dit zet Anne&Max ook door in de vestiging. Voor de deur van de vestiging loopt een groene strook die de Spaarndammerbuurt met de nieuwe wijken in de Houthavens verbindt.

Anne&Max is hard aan het groeien, voor 2020 staan er meer nieuwe huiskamers op de planning.  

 

Overig nieuws