Alpro heeft nieuw assortiment voor horeca

18 augustus 2014
Alpro heeft nieuw assortiment voor horeca

Gasten kunnen nu ook in horecagelegenheden genieten van Alpro’s plantaardige variaties op yoghurt. Het Alpro Mild & Creamy assortiment, plantaardige variaties op yoghurt op basis van soja in diverse smaken, is de nieuwste aanwinst voor de foodservicesector.

*Zuivelvrij genieten*
Alpro is al jarenlang een grote speler als het gaat om zuivelvervangers. Met o.a. Alpro ‘For Professionals’ (soja alternatief voor opschuimmelk), Alpro Amandel-, Hazelnoot- en Kokosnoot drink en nu ook Alpro Mild & Creamy maakt Alpro het voor de foodservicesector mogelijk om consumenten buitenshuis gezonde, plantaardige alternatieven voor zuivelproducten aan te bieden.

*Verantwoord en smaakvol ontbijt*
Met Alpro® Mild & Creamy kunnen horecabedrijven hun gasten op een verantwoorde manier aan de dag laten beginnen. Alpro Mild & Creamy is heerlijk om puur te eten en ook lekker in combinatie met ontbijtgranen of vers fruit. Daarnaast kunnen de vier verschillende smaken uitstekend gebruikt worden als basis voor smoothies.

*Yoghurtvariatie*
Alpro Mild & Creamy is een 100% plantaardige variatie op yoghurt, die vrij is van dierlijke vetten. Daarnaast is het licht verteerbaar doordat het van nature lactosevrij is. Ten slotte is dit plantaardige product een bron van calcium, eiwitten en vitamines en bevat het geen zuivel en gluten. Dit maakt het product geschikt voor een breed publiek – dus ook voor vegetariërs en veganisten. Alpro Mild & Creamy is verkrijgbaar in handige schenkverpakkingen in de smaken natuur, vanille, limoen-citroen en aardbei-rabarber en wordt verkocht per 4 verpakkingen van 750 ml. Momenteel is Alpro Mild & Creamy o.a. verkrijgbaar bij: De Kweker Amsterdam, Kroon Zuivel in Zeist, en de vestigingen van Makro en Sligro. Kijk voor meer informatie op de website van "Alpro.":http://alpro.com/foodservice/nl/neem-contact-met-ons/

~Advertorial~

Overig nieuws