Alpro heeft nieuw assortiment voor horeca

18 augustus 2014 |
Alpro heeft nieuw assortiment voor horeca<

Gasten kunnen nu ook in horecagelegenheden genieten van Alpro’s plantaardige variaties op yoghurt. Het Alpro Mild & Creamy assortiment, plantaardige variaties op yoghurt op basis van soja in diverse smaken, is de nieuwste aanwinst voor de foodservicesector.

Zuivelvrij genieten
Alpro is al jarenlang een grote speler als het gaat om zuivelvervangers. Met o.a. Alpro ‘For Professionals’ (soja alternatief voor opschuimmelk), Alpro Amandel-, Hazelnoot- en Kokosnoot drink en nu ook Alpro Mild & Creamy maakt Alpro het voor de foodservicesector mogelijk om consumenten buitenshuis gezonde, plantaardige alternatieven voor zuivelproducten aan te bieden.

Verantwoord en smaakvol ontbijt
Met Alpro® Mild & Creamy kunnen horecabedrijven hun gasten op een verantwoorde manier aan de dag laten beginnen. Alpro Mild & Creamy is heerlijk om puur te eten en ook lekker in combinatie met ontbijtgranen of vers fruit. Daarnaast kunnen de vier verschillende smaken uitstekend gebruikt worden als basis voor smoothies.

Yoghurtvariatie
Alpro Mild & Creamy is een 100% plantaardige variatie op yoghurt, die vrij is van dierlijke vetten. Daarnaast is het licht verteerbaar doordat het van nature lactosevrij is. Ten slotte is dit plantaardige product een bron van calcium, eiwitten en vitamines en bevat het geen zuivel en gluten. Dit maakt het product geschikt voor een breed publiek – dus ook voor vegetariërs en veganisten. Alpro Mild & Creamy is verkrijgbaar in handige schenkverpakkingen in de smaken natuur, vanille, limoen-citroen en aardbei-rabarber en wordt verkocht per 4 verpakkingen van 750 ml. Momenteel is Alpro Mild & Creamy o.a. verkrijgbaar bij: De Kweker Amsterdam, Kroon Zuivel in Zeist, en de vestigingen van Makro en Sligro. Kijk voor meer informatie op de website van Alpro.
Advertorial

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: