Alpro heeft nieuw assortiment voor horeca

18 augustus 2014 |
Alpro heeft nieuw assortiment voor horeca<

Gasten kunnen nu ook in horecagelegenheden genieten van Alpro’s plantaardige variaties op yoghurt. Het Alpro Mild & Creamy assortiment, plantaardige variaties op yoghurt op basis van soja in diverse smaken, is de nieuwste aanwinst voor de foodservicesector.

Zuivelvrij genieten
Alpro is al jarenlang een grote speler als het gaat om zuivelvervangers. Met o.a. Alpro ‘For Professionals’ (soja alternatief voor opschuimmelk), Alpro Amandel-, Hazelnoot- en Kokosnoot drink en nu ook Alpro Mild & Creamy maakt Alpro het voor de foodservicesector mogelijk om consumenten buitenshuis gezonde, plantaardige alternatieven voor zuivelproducten aan te bieden.

Verantwoord en smaakvol ontbijt
Met Alpro® Mild & Creamy kunnen horecabedrijven hun gasten op een verantwoorde manier aan de dag laten beginnen. Alpro Mild & Creamy is heerlijk om puur te eten en ook lekker in combinatie met ontbijtgranen of vers fruit. Daarnaast kunnen de vier verschillende smaken uitstekend gebruikt worden als basis voor smoothies.

Yoghurtvariatie
Alpro Mild & Creamy is een 100% plantaardige variatie op yoghurt, die vrij is van dierlijke vetten. Daarnaast is het licht verteerbaar doordat het van nature lactosevrij is. Ten slotte is dit plantaardige product een bron van calcium, eiwitten en vitamines en bevat het geen zuivel en gluten. Dit maakt het product geschikt voor een breed publiek – dus ook voor vegetariërs en veganisten. Alpro Mild & Creamy is verkrijgbaar in handige schenkverpakkingen in de smaken natuur, vanille, limoen-citroen en aardbei-rabarber en wordt verkocht per 4 verpakkingen van 750 ml. Momenteel is Alpro Mild & Creamy o.a. verkrijgbaar bij: De Kweker Amsterdam, Kroon Zuivel in Zeist, en de vestigingen van Makro en Sligro. Kijk voor meer informatie op de website van Alpro.
Advertorial

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: