Alles over digitaal ondernemen in je lunchzaak

24 november 2020 | Redactie

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren.

Nu fysiek contact niet mogelijk is, is het communiceren met je gasten via apps, e-mailmarketing, je website en socials belangrijker dan ooit. Voor nu, maar ook straks als de horeca weer open mag. De coronacrisis raast als een tornado door het horecalandschap en zorgt, of we het willen of niet, voor blijvende veranderingen. De horeca zal moeten meebewegen om te overleven.

De digitalisering in de horeca heeft een inhaalslag gemaakt, mede door de coronacrisis. In de maand december lees jij als horecaondernemer op derestaurantkrant.nl alles over de toegevoegde aarde van de digitalisering op jouw bedrijf. Van personeelssytemen en Dark Kitchens tot het digitaal invoeren van je belastingaangifte. Iedere week in december publiceert de redactie van De RestaurantKrant twee artikelen over digitaal ondernemen waar jij als horecaondernemer lering uit kan trekken. Houd de website en de digitale nieuwsbrief goed in de gaten.

In december lees je onder andere

Hoe je de ideale website bouwt.

Zeven redenen waarom de administratie digitaal moet.

Een interview met Stijn Verstijnen - General Manager Delivoo Nederland -  over de opmars van Dark Kitchens.

Hoe je influencers in kan zetten om meer omzet te genereren. Nu en straks.

Waarom het hebben van een loyaliteitsprogramma loont.

Schrijf je nu alvast in voor onze digitale nieuwsbrief om op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent horecadagzaken.

Voor adverteerders/toeleveranciers: er zijn talloze mogelijkheden om onder de aandacht te komen bij al deze horecaondernemers, zowel in print als online. Stuur een e-mail naar info@uitgeverijps.nl of bel naar 030-251 22 70 voor meer info. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
BAZOOKA opent in de Kauwgomballenfabriek.

Je moet maar durven, midden in de lockdown een horecazaak openen. Het team van House of Watt (Elsa Jonker, Thomas Reekers en Felix Bekkers) doen het. “Je kan ook op de bank gaan zitten, wachten tot het voorbij is en dan hopen dat je nog bestaat”, aldus Elsa Jonker, één van ...

21 jaar Lunchroom
20 jaar geleden in Lunchroom: Gary's Muffins

Lunchroom is dit jaar volwassen en bestaat 21 jaar. Tijd om terug te blikken en een greep te doen uit de schier onuitputtelijke voorraad interviews en achtergrondverhalen die in het vakblad voor de lunchroombranche hebben gestaan gedurende deze periode. Wekelijks presenteren we je zo'n verhaa ...

Corona
Download nu de Werkgeversverklaring Avondklok

In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft. Voor het werk mogen mensen wel de straat op. Het bezorgen van maaltijden is toegestaan mits de bezorger zowel een 'Werkgev ...

Wet- en regelgeving Corona
Kabinet breidt steun- en herstelpakketten uit

Door het verlengen van de lockdown en de invoering van de avondklok heeft het demissionair kabinet besloten de steun- en herstelpakketten uit te breiden. Met deze uitbreiding van het pakket is een totaalbedrag gemoeid van 7,6 miljard euro. De verruimingen gelden voor het eerste en tweede kwartaal va ...

Wet- en regelgeving Corona
Avondklok 23 januari van kracht

Het demissionair kabinet wil de verwachte avondklok in gaan voeren. Dat maakte premier Rutte op de persconferentie van woensdag 20 januari bekend. Donderdag 21 januari debatteerde het kabinet over de invoering met de Tweede Kamer. De Kamer steunde het het besluit, waardoor de avondklok vanaf zaterda ...

Wet- en regelgeving Interview
Let op: wijzigingen in de wetgeving voor de horeca

Op het kantoor van Catch Legal werken juristen aan allerhande kwesties die betrekking hebben op bestuursrecht en omgevingsrecht. Binnen dit domein vallen veel zaken die voor horecaondernemers van belang zijn, want bijna alles waarbij je te maken krijgt met de overheid, valt hierbinnen. Van verbouwin ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: