Allereerste sterrendiner voor honden nu al succes

15 maart 2018 | Thijs Jacobs

Op 22 maart geniet een select gezelschap met hun honden van het Hulphond Doggie Dinner, het allereerste sterrendiner voor honden. Op Landgoed De Salentein in Nijkerk worden zij verwend met een diner door sterrenchef Ron Blaauw.

Aanwezig bij het Hulphond Doggie Dinner zijn onder andere Anky van Grunsven, Anita Witzier, Anouk Smulders, Martin Gaus, Frits Wester, Paulien Huizinga en Lidewij Welten, die aansluiten bij hondenliefhebbers uit het hele land. Royal Canin en Hulphond Nederland hebben hondenliefhebber Ron Blaauw uitgedaagd om een menu te verzorgen op basis van dezelfde ingrediënten als de hondenvoeding van Royal Canin.

Hulphonden


De reden voor dit evenement is om aandacht te vragen voor het veeleisende proces dat nodig is om honden op te leiden tot hulphonden. Bijvoorbeeld gezonde voeding op maat, zodat honden optimaal kunnen presteren. Daarbij is de vraag naar de inzet van hulphonden vele malen groter dan de stichting kan aanbieden. Er is ook veel geld nodig voor het kwalitatief opleiden van nieuwe hulphonden. Daarom organiseren Royal Canin, Ron Blaauw en Hulphond Nederland het Hulphond Doggie Dinner.

Exclusief menu voor honden

Speciaal voor het Doggie Dinner zal een voedingsexpert van Royal Canin de aanwezige honden voorzien van voeding op maat, toegespitst op de ondersteuning van de individuele behoeftes. Royal Canin verzorgt al 14 jaar belangeloos de voeding van de inmiddels duizenden honden die in opleiding zijn gegaan bij Hulphond Nederland.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: "Ik word verdacht van slavendrijven!"

Ik ben zojuist verhoord door de politie. Ik ben verdachte. Ik word verdacht van slavendrijven. De kwestie is van een paar jaar geleden. Ik deed toen zaken met een schoonmaakbedrijf. Dit bleek een achteraf een criminele organisatie te zijn, volgens de twee rechercheurs die mij vandaag ondervroegen. ...

Lunch
Bagels & Beans is het Beste Restaurant van De Vegetarische Restaurantweek

Niet minder dan 531 restaurants namen deel aan de tweede editie van De Vegetarische Restaurantweek die vorige week plaatsvond. Gasten konden gedurende de week een stem uitbrengen op het beste vegetarische restaurant. Bagels & Beans deed mee met drie speciale vegetarische menu’s en wist daa...

Opening Restaurant
Bar-restaurant IJver opent zomer 2019

In de zomer van 2019 opent IJver haar deuren in de voormalige Scheepsbouwloods op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Er wordt hard gewerkt aan dit robuuste restaurant met een eigenzinnige menu- en drankenkaart. Op deze iconische locatie met een groot binnen- en buitenterras kunnen gasten staks geniete...

Food trends Vega
Populariteit vlees- en visvrije thuisbezorgmaaltijden stijgt

Afgelopen week namen zeker 57.600 Nederlanders deel aan de tweede editie van de Nationale Week Zonder Vlees. Een initiatief dat Nederlanders inspireerde om van 11 tot 17 maart een week lang geen vlees (en vis) te eten, en in plaats daarvan de verrassende mogelijkheden van de plantaardige keuken te o...

Economie KHN
Oproep KHN voor Provinciale Staten-verkiezingen: voorkom overaanbod horeca

De afgelopen tien jaar nam het aantal horecazaken in Nederland explosief toe. Het aantal groeide met 13 procent naar ruim 43000 zaken. KHN is blij met deze ontwikkeling en ziet ook voor de toekomst nog ruimte voor extra horeca. Maar in steeds meer binnensteden ontstaat overaanbod van horeca, vooral ...

Advertorial
3, 2, 1… Stoof!

Oma’s draadjesvlees, dat is waar je elk kind voor wakker kunt maken. En nu we eenmaal volwassen zijn, loopt het water nog steeds in onze mond als we er alleen al aan denken. Anno 2019 zijn stoofgerechten weer helemaal back in business. Smakelijke hachee, Franse Boeuf Bourguignon, Vlaamse stove...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
CityTrips
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: