Allereerste sterrendiner voor honden nu al succes

15 maart 2018 | Thijs Jacobs

Op 22 maart geniet een select gezelschap met hun honden van het Hulphond Doggie Dinner, het allereerste sterrendiner voor honden. Op Landgoed De Salentein in Nijkerk worden zij verwend met een diner door sterrenchef Ron Blaauw.

Aanwezig bij het Hulphond Doggie Dinner zijn onder andere Anky van Grunsven, Anita Witzier, Anouk Smulders, Martin Gaus, Frits Wester, Paulien Huizinga en Lidewij Welten, die aansluiten bij hondenliefhebbers uit het hele land. Royal Canin en Hulphond Nederland hebben hondenliefhebber Ron Blaauw uitgedaagd om een menu te verzorgen op basis van dezelfde ingrediënten als de hondenvoeding van Royal Canin.

Hulphonden


De reden voor dit evenement is om aandacht te vragen voor het veeleisende proces dat nodig is om honden op te leiden tot hulphonden. Bijvoorbeeld gezonde voeding op maat, zodat honden optimaal kunnen presteren. Daarbij is de vraag naar de inzet van hulphonden vele malen groter dan de stichting kan aanbieden. Er is ook veel geld nodig voor het kwalitatief opleiden van nieuwe hulphonden. Daarom organiseren Royal Canin, Ron Blaauw en Hulphond Nederland het Hulphond Doggie Dinner.

Exclusief menu voor honden

Speciaal voor het Doggie Dinner zal een voedingsexpert van Royal Canin de aanwezige honden voorzien van voeding op maat, toegespitst op de ondersteuning van de individuele behoeftes. Royal Canin verzorgt al 14 jaar belangeloos de voeding van de inmiddels duizenden honden die in opleiding zijn gegaan bij Hulphond Nederland.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Utrecht
De Pizzabakkers Voorstraat opent haar deuren

Komende vrijdag, 21 september, is de feestelijke opening van de tweede vestiging van De Pizzabakkers in Utrecht. De ambachtelijke houtovenpizza’s zijn nu ook te vinden in de Voorstraat. Eigenaren Jean-Marc en Daniël vertellen je wat meer over wat je kan verwachten. Het begin van een...

Events Marketing
Tip: Formule 1 kijken in jouw horecazaak

De Formule 1 is in Nederland ongekend populair, mede door de geweldige prestaties van Max Verstappen. Ook in jouw horecazaak kun je profiteren van dit succes door de races uit te zenden. Maak er een Formule 1-ochtend of -avond van en verzin een speciale actie, zoals het serveren van oranje bitterbal...

Interview Longread
Interview Miljuschka Witzenhausen: ''De Nederlandse horeca is goed bezig''

Miljuschka Witzenhausen is een graag geziene gast binnen het Nederlandse medialandschap. Via een modellenbureau belandde ze bij TMF, ging daarna aan de slag als actrice in soapseries en is nu frequent te zien bij RTL Boulevard, zowel als presentatrice als in de rol van fooddeskundige. Koken is immer...

Achtergronden
Training: hoe maak je jouw horecazaak onderscheidend?

Wat maakt een horecaconcept succesvol? En hoe voorkom je dat je concept blijft steken in de middenmoot? In deze training (15 oktober, in Bunnik) gaan wij het hebben over de, voor velen ontastbare, aspecten die een concept tot een succes maken. Wij leggen uit hoe je het DNA en de werkelijke kernwaard...

Culinair Vega
Zeewier wordt toegankelijker in een burger

Zeewier als voedingsmiddel heeft behoorlijk wat voordelen. Toch eten nog maar weinig Nederlanders het. Door zeewier in een burger te stoppen blijkt het een stuk toegankelijker te worden. En omdat producten van zeewier bovendien vegetarisch zijn, spelen ze in op de trend van duurzame gezonde voeding ...

Amsterdam Culinair
Pop-up restaurant op sterrenniveau

In Amsterdam opent voor slechts één avond een pop-up risotto restaurant op sterrenniveau: de nu al legendarische Peroni Risotteria. Aan het roer staan de Italiaanse Michelinster-chefs The Costardi Brothers, die hun kookkunsten voor het eerst in Nederland komen vertonen. De Risotter...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: