Alle workshops van de Lunchroomdag

13 maart 2013
Alle workshops van de Lunchroomdag

Op de "Nationale Lunchroomdag":http://www.nationalelunchroomdag.nl/ worden maar liefst 13 verschillende workshops gegeven. In 15 minuten kunt u meteen aan de slag om meer rendement te halen. "Schrijf u in,":http://www.nationalelunchroomdag.nl/ nu het nog kan!

*Ad van Geloven*
"Workshop: Highlunch met snacks, culinaire snackinspiratie":http://www.lunchroom.nl/nieuws/highlunch-met-snacks-op-lunchroomdag-16451/

Ad van Geloven laat zien hoe het eetmoment verplaatst kan worden met een high lunch en laat diverse kleine gerechtje zien als een mosterdsoepje met daarop een bitterbal en een salade met daarin stukjes kipfinger.

*Mocca d'Or*
"Workshop: Hoe creëer ik beleving met koffie?":http://www.lunchroom.nl/nieuws/gastheer-en-sfeerbepaler-met-koffie-10368/

Mocca d’Or laat zien hoe de perfecte cappuccino gecreëerd kan worden en wat dit toevoegt voor de beleving van de gast. Tevens krijgt de bezoeker tips over welke melk geschikt is voor een perfecte cappuccino.

*Depa Disposables*
"Workshop: Meer rendement met de juiste disposables":http://www.lunchroom.nl/nieuws/meer-rendement-met-juiste-disposables-17235/

De pitch zal gaan over het inzetten van de juiste disposables, om zo een betere foodpresentatie te verkrijgen met een hoger rendement als resulaat.

*Hero*
"Workshop: Hero en Angélique Schmeink zetten de lekkerste sapjes op de kaart":http://www.lunchroom.nl/nieuws/angelique-schmeink-maakt-lunchsapjes-12873/

Ontdek met Angélique Schmeink wat de smaakvrienden van fruit zijn en welke ingrediënten en technieken je kunt gebruiken om snel een lekker sapje te maken. Angélique leert u de techniek van mindmaps, zodat u bij het bedenken van een gerecht alle mogelijkheden overziet. Wat zou u bijvoorbeeld met kokoswater kunnen doen?

*Fano (Smilde Foods)*
"Workshop: Meer rendement met Fano salades!":http://www.lunchroom.nl/nieuws/lucas-de-pruis-legt-focus-op-salades-18131/

Ontdek met Lucas de Pruis de toepassingen van Fano salades voor smakelijke lunchgerechten. Eenvoudig voor te bereiden, aantrekkelijk te presenteren met een hoog rendement!

*Huis van Beleg*
Workshop: "Diervriendelijke vleeswaren dragen bij aan een positief imago."

Huis van Beleg legt het 'Beter Leven' keurmerk van de Dierenbescherming uit. Hoe kun je beenham lekkerder maken (langzaam garen, minder water, minder zout etc.)? Hoe kun je meer met filet americaine doen? Het komt allemaal voorbij in de workshop.

*Koppert Cress*
Workshop: De toegevoegde waarde van cress

Koppert Cress zal laten zien hoe het broodje coeur de boeuf burger wordt gemaakt. Uiteraard wordt het gerecht verrijkt met cressen. Alle bezoekers mogen proeven!

*Sligro*
"Workshop: Haal méér uit uw High Tea":http://www.lunchroom.nl/nieuws/haal-meer-uit-uw-high-tea-11172/
Traditionele High Tea versus de ‘Nieuwe Stijl’ van de High Tea.

*Smit Vis*
"Workshop: Vis op het menu":http://www.lunchroom.nl/nieuws/vis-op-het-lunchmenu-17544/

*Getting Social*
Workshop: Wat zijn de kansen van online marketing en sociale media voor lunchrooms?

U kunt tegenwoordig niet meer om internet en sociale media heen, maar wat zijn de (on)mogelijkheden voor lunchrooms? In deze korte sessie neemt Richard Heesen u mee in de fascinerende online wereld.

*Unilever Food Solutions*
"Workshop: Beleef het assortiment van 'HELLMANN’S bring out the BEST!!":http://www.lunchroom.nl/nieuws/maak-winst-met-uw-salades-10534/

Ongekende innovaties van Unilever Food Solutions wachten op u. Ben je opzoek naar anders, naar nieuw en ongekend? Proef bij Unilever Food Solutions de laatste innovaties! Beleef het assortiment van “HELLMANN’S bring out the BEST!!”

Workshop: Tea Fusion by Lipton een nieuwe dimensie
Beleef de thee revolutie. Tea Fusion by Lipton een nieuwe dimensie. Beleef de thee revolutie.

*Levens Cooking & Baking Systems*
"Workshop: Snel & Smaakvol bereiden":http://www.lunchroom.nl/nieuws/ontdek-de-kracht-van-de-turbochef-15048/

Middels een actieve workshop laat Levens u zien hoe er snel, smaakvol en gemakkelijk met een TurboChef gerechten worden bereid. Nadat eenmaal de juiste instellingen zijn vastgelegd, worden de producten tot 10 keer (!) sneller dan de traditionele kooktechnieken bereid. Dit met behoud van smaak en kwaliteit.

*Lantmännen Unibake*
"Brood is goud waard; de Pastridor oplossing":http://www.lunchroom.nl/nieuws/brood-is-goud-waard-11294/

Naast het globale assortiment en verhaal zal Pastridor de cursussen maximaal promoten door het volgende te tonen.
1. Spatelconcept (oplossingen op maat door Pastridor)
2. Gedipte croissant en leuke belegde broodjes (inspiratie cursus)
3. Grote croissant beleggen (waste vermindering door producten op verschillende eetmomenten ter hergebruiken, ondernemen)
4. Assortiment (goed gebakken en slecht, basis)

*INSCHRIJVEN*
Ontdek wat er allemaal mogelijk is op de Nationale Lunchroomdag en kom langs! De toegang is gratis. U hoeft zich alleen maar in te schrijven. Wees er snel bij want de inschrijvingen gaan hard. Inschrijven gaat gemakkelijk via deze "link.":http://www.nationalelunchroomdag.nl/

~Myrtille Vromans~


Overig nieuws