Alle workshops van de Lunchroomdag

13 maart 2013 |
Alle workshops van de Lunchroomdag<

Op de Nationale Lunchroomdag worden maar liefst 13 verschillende workshops gegeven. In 15 minuten kunt u meteen aan de slag om meer rendement te halen. "Schrijf u in,":http://www.nationalelunchroomdag.nl/ nu het nog kan!
Ad van Geloven
Workshop: Highlunch met snacks, culinaire snackinspiratie
Ad van Geloven laat zien hoe het eetmoment verplaatst kan worden met een high lunch en laat diverse kleine gerechtje zien als een mosterdsoepje met daarop een bitterbal en een salade met daarin stukjes kipfinger.

Mocca d'Or
Workshop: Hoe creëer ik beleving met koffie?
Mocca d’Or laat zien hoe de perfecte cappuccino gecreëerd kan worden en wat dit toevoegt voor de beleving van de gast. Tevens krijgt de bezoeker tips over welke melk geschikt is voor een perfecte cappuccino.

Depa Disposables
Workshop: Meer rendement met de juiste disposables
De pitch zal gaan over het inzetten van de juiste disposables, om zo een betere foodpresentatie te verkrijgen met een hoger rendement als resulaat.

Hero
Workshop: Hero en Angélique Schmeink zetten de lekkerste sapjes op de kaart
Ontdek met Angélique Schmeink wat de smaakvrienden van fruit zijn en welke ingrediënten en technieken je kunt gebruiken om snel een lekker sapje te maken. Angélique leert u de techniek van mindmaps, zodat u bij het bedenken van een gerecht alle mogelijkheden overziet. Wat zou u bijvoorbeeld met kokoswater kunnen doen?

Fano (Smilde Foods)
Workshop: Meer rendement met Fano salades!
Ontdek met Lucas de Pruis de toepassingen van Fano salades voor smakelijke lunchgerechten. Eenvoudig voor te bereiden, aantrekkelijk te presenteren met een hoog rendement!

Huis van Beleg
Workshop: "Diervriendelijke vleeswaren dragen bij aan een positief imago."

Huis van Beleg legt het 'Beter Leven' keurmerk van de Dierenbescherming uit. Hoe kun je beenham lekkerder maken (langzaam garen, minder water, minder zout etc.)? Hoe kun je meer met filet americaine doen? Het komt allemaal voorbij in de workshop.

Koppert Cress
Workshop: De toegevoegde waarde van cress

Koppert Cress zal laten zien hoe het broodje coeur de boeuf burger wordt gemaakt. Uiteraard wordt het gerecht verrijkt met cressen. Alle bezoekers mogen proeven!

Sligro
Workshop: Haal méér uit uw High Tea Traditionele High Tea versus de ‘Nieuwe Stijl’ van de High Tea.

Smit Vis
Workshop: Vis op het menu
Getting Social
Workshop: Wat zijn de kansen van online marketing en sociale media voor lunchrooms?

U kunt tegenwoordig niet meer om internet en sociale media heen, maar wat zijn de (on)mogelijkheden voor lunchrooms? In deze korte sessie neemt Richard Heesen u mee in de fascinerende online wereld.

Unilever Food Solutions
Workshop: Beleef het assortiment van 'HELLMANN’S bring out the BEST!!
Ongekende innovaties van Unilever Food Solutions wachten op u. Ben je opzoek naar anders, naar nieuw en ongekend? Proef bij Unilever Food Solutions de laatste innovaties! Beleef het assortiment van “HELLMANN’S bring out the BEST!!”

Workshop: Tea Fusion by Lipton een nieuwe dimensie
Beleef de thee revolutie. Tea Fusion by Lipton een nieuwe dimensie. Beleef de thee revolutie.

Levens Cooking & Baking Systems
Workshop: Snel & Smaakvol bereiden
Middels een actieve workshop laat Levens u zien hoe er snel, smaakvol en gemakkelijk met een TurboChef gerechten worden bereid. Nadat eenmaal de juiste instellingen zijn vastgelegd, worden de producten tot 10 keer (!) sneller dan de traditionele kooktechnieken bereid. Dit met behoud van smaak en kwaliteit.

Lantmännen Unibake
Brood is goud waard; de Pastridor oplossing
Naast het globale assortiment en verhaal zal Pastridor de cursussen maximaal promoten door het volgende te tonen.
1. Spatelconcept (oplossingen op maat door Pastridor)
2. Gedipte croissant en leuke belegde broodjes (inspiratie cursus)
3. Grote croissant beleggen (waste vermindering door producten op verschillende eetmomenten ter hergebruiken, ondernemen)
4. Assortiment (goed gebakken en slecht, basis)

INSCHRIJVEN
Ontdek wat er allemaal mogelijk is op de Nationale Lunchroomdag en kom langs! De toegang is gratis. U hoeft zich alleen maar in te schrijven. Wees er snel bij want de inschrijvingen gaan hard. Inschrijven gaat gemakkelijk via deze link.
Myrtille Vromans


Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

Je kunt je vanaf nu weer aanmelden om deel te nemen aan de wedstrijd voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020. Zend de receptuur, bereidingswijze, de prijs op de kaart en een goede foto van het gerecht in via het formulier hieronder. Lukt dat niet? Stuur je inzending dan per e-mail naa...

Video
Op Reportage: Koffie Society

Marco Smit is master barista. Hij is acht jaar geleden begonnen met koffie. 7 jaar geleden met De Koffie Society. Na drie jaar heeft hij 'De Gooische koffiebus' aangeschaft. Zo kunnen klanten door het hele land genieten van de lekkerste koffie. De Gooische Koffiebus werd in 2014 uitgeroep...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Amsterdam Opening
Coffeecompany opent nieuw filiaal aan Bos en Lommerplein

Coffeecompany opent in mei zijn deuren aan het Amsterdamse Bos en Lommerplein. Het is de eerste nieuwe huurder sinds het plein in handen is van Propertize. De koffieketen betrekt het pand van 133 vierkante meter aan de rechterkant van de trap die vanaf de Bos en Lommerweg naar het plein toe leidt. ...

Video
"We bakken 10.000 American pancakes per jaar

The Blueberry is een Amerikaanse lunchroom gevestigd op twee plekken in Amersfoort. De vestiging op Emiclaerhof in Amersfoort-Noord bevat zo’n 70 binnen- en 60 buitenzitplaatsen. Door het hippe en stijlvolle interieur voelt het echt alsof je in Amerika zit. De doelgroep wisselt per locatie,...

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: