9 jaar geleden in Lunchroom: Rachelle Mullenders, Flavours Maastricht

Auteur: Redactie
15 februari 2021
9 jaar geleden in Lunchroom: Rachelle Mullenders, Flavours Maastricht

Lunchroom is dit jaar volwassen en bestaat 21 jaar. Tijd om terug te blikken en een greep te doen uit de welhaast onuitputtelijke voorraad interviews en achtergrondverhalen die in het vakblad voor de lunchroombranche hebben gestaan gedurende deze periode.

Wekelijks presenteren we je zo'n verhaal. Dit keer een verhaal dat we plaatsten in 2012. We bezochten het bourgondische bolwerk Maastricht, waar Rachelle Mullenders de bevlogen eigenaresse van lunchroom Flavours is.  

In het interview vertelt Rachelle over haar liefde voor de horeca en voor haar aandacht voor kwaliteit: De gerechten op de menukaart van Flavours zijn vers en dat woord is heilig voor Mullenders. “Gasten proeven dat ons pasteitje met kippenragout zelfgemaakt en vers is. Ik wil dat ze een gerecht ervaren als iets wat ze nog nooit eerder hebben gehad. Mijn prijs-kwaliteitverhouding moet goed zijn. Ik heb liever dat een gerecht goedkoper is maar dat de gasten vaker terugkomen, dan dat ze één keer komen en een duur gerecht nuttigen.”

Dossier

Iedere week blikken we terug op een historisch verhaal uit Lunchroom. We bundelen deze verhalen in het dossier, dat je hier vindt en wekelijks wordt aangevuld.

Blijf op de hoogte

Eén keer per week het actuele en relevante lunchroomnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

LU21Jaar

Overig nieuws