53ste vestiging voor Bagels & Beans

13 december 2012 |
53ste vestiging voor Bagels & Beans<

Op de bijzondere datum 12-12-'12 vond de opening plaats van de nieuwste Bagels & Beans. In Tilburg ontving franchisenemer Antonio Meijer zijn eerste gasten in een rijksmonument aan de Oude Markt.

Uitzicht op open keuken
De 53ste vestiging van Bagels & Beans is een feit. Het ruime pand met een speelse vide, met uitzicht op de open keuken, biedt plek aan zestig gasten. Ook is er een groot terras. Meijer kijkt er naar uit om zijn gasten te verwennen. "Naar mijn weten is de bagel op weinig plaatsen in Tilburg verkrijgbaar. Dit concept, met het geinige broodje met een gat erin, is hier dus een gat in de markt!", aldus de ondernemer.

Horeca in het bloed
Antonio Meijer heeft lang naar dit moment uitgekeken. De horeca zit deze vijfendertigjarige ondernemer in het bloed; al tijdens zijn studies aan de middelbare en hogere hotelschool werkte hij in restaurants en cafés. De laatste jaren was hij actief in het bedrijfsleven, maar dat hij ooit een eigen zaak zou starten, stond voor hem vast.

Mooiste pand
Antonio zocht contact met Bagels & Beans. En nu is het zover. Trots vertelt de eigenaar: "Volgens mij hebben wij het mooiste pand van heel Tilburg gevonden. Het is een indrukwekkend rijksmonument in hartje centrum. Het heeft grote ramen, zodat er veel lichtinval is. En het staat op een toplocatie: aan de Oude Markt, op de hoek van de Heuvelstraat, de winkelstraat van Tilburg."

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: