53ste vestiging voor Bagels & Beans

13 december 2012
53ste vestiging voor Bagels & Beans

Op de bijzondere datum 12-12-'12 vond de opening plaats van de nieuwste Bagels & Beans. In Tilburg ontving franchisenemer Antonio Meijer zijn eerste gasten in een rijksmonument aan de Oude Markt.

*Uitzicht op open keuken*
De 53ste vestiging van Bagels & Beans is een feit. Het ruime pand met een speelse vide, met uitzicht op de open keuken, biedt plek aan zestig gasten. Ook is er een groot terras. Meijer kijkt er naar uit om zijn gasten te verwennen. "Naar mijn weten is de bagel op weinig plaatsen in Tilburg verkrijgbaar. Dit concept, met het geinige broodje met een gat erin, is hier dus een gat in de markt!", aldus de ondernemer.

*Horeca in het bloed*
Antonio Meijer heeft lang naar dit moment uitgekeken. De horeca zit deze vijfendertigjarige ondernemer in het bloed; al tijdens zijn studies aan de middelbare en hogere hotelschool werkte hij in restaurants en cafés. De laatste jaren was hij actief in het bedrijfsleven, maar dat hij ooit een eigen zaak zou starten, stond voor hem vast.

*Mooiste pand*
Antonio zocht contact met Bagels & Beans. En nu is het zover. Trots vertelt de eigenaar: "Volgens mij hebben wij het mooiste pand van heel Tilburg gevonden. Het is een indrukwekkend rijksmonument in hartje centrum. Het heeft grote ramen, zodat er veel lichtinval is. En het staat op een toplocatie: aan de Oude Markt, op de hoek van de Heuvelstraat, de winkelstraat van Tilburg."

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws