4 handige kassa-tool oplossingen voor lunchrooms

Branded Content 15 november 2023
4 handige kassa-tool oplossingen voor lunchrooms

Voor lunchrooms is efficiëntie heel belangrijk. Het beheer van bestellingen, de stroom van gasten en het verbeteren van de keukenprocessen kunnen een belangrijk onderdeel zijn van het succes van een lunchroom. Moderne technologieën bieden hierin de uitkomst, waarbij kassa-tools een centrale rol spelen. Hier zijn vier handige kassa-tools die ontworpen zijn om lunchrooms soepeler te laten draaien.

QR-code bestellen

Een oplossing die steeds populairder wordt in lunchrooms is het gebruik van QR-codes voor het plaatsen van bestellingen. Gasten kunnen eenvoudig de QR-code scannen die aan hun tafel is toegewezen, waarna ze direct toegang krijgen tot het menu op hun mobiel. Zo wordt de conventionele menukaart vervangen door een slimme, digitale versie die toegankelijk is via een eenvoudige scan met de mobiel. Dit biedt niet alleen een naadloze en gepersonaliseerde ervaring, maar vermindert ook het fysieke contact met traditionele menukaarten.

●     Eenvoudig contactloos betalen
●     Milieuvriendelijker dan papieren menukaarten
●     Gasten krijgen sneller hun bestelling

Bestelzuilen

Bestelzuilen zijn een andere tool voor lunchrooms. Het concept van bestelzuilen brengt een vernieuwing teweeg in de manier waarop gasten hun lunch kiezen en bestellen. De interactieve schermen staan op strategische locaties in de lunchrooms en stellen gasten in staat om zelf hun bestelling te plaatsen en af te rekenen. Dit vermindert wachttijden, voorkomt fouten in de communicatie van bestellingen en geeft gasten controle over hun eetervaring. Daarnaast kunnen bestelzuilen worden gekoppeld aan het keukensysteem, zodat bestellingen direct worden doorgegeven aan het keukenpersoneel.

●     Minder lange wachttijden
●     Minder kans op fouten in de bestelling
●     Beter toegankelijk door de taalopties

Kitchen display

Een Kitchen Display System is een onmisbare tool om de keukenprocessen op orde te houden. In plaats van de traditionele papieren bonnen, worden bestellingen op een digitaal scherm weergeven. Dit zorgt voor een georganiseerde en overzichtelijke weergave van alle bestellingen, met informatie over de gerechten, de status van de bereidingen en de geschatte maaltijd. Het keukenpersoneel kan efficiënter werken, het aantal fouten verminderen en consistente kwaliteit van gerechten waarborgen. Voor lunchroom-eigenaren betekent de implementatie van een Kitchen Display System niet alleen een verbetering van de operationele efficiëntie, maar ook een waardevolle tool voor het beheer van de algehele kwaliteit van de dienstverlening.

●     Verbetert de communicatie tussen keuken en de bediening
●     Ontvang real-time updates over nieuwe bestellingen
●     Krijg een betere voorraadbeheer

Gasten oproepsysteem

Een gasten oproepsysteem is perfect voor lunchrooms met zelfbediening of afhaalservice. Zodra de bestelling gereed is, ontvangt de gast een melding op het draadloze oproepsysteem. Dit kan in de vorm van een trilling, geluidssignaal of zelfs een melding op een smartphone zijn. Hierdoor kunnen gasten ontspannen wachten zonder voortdurend bij de balie te hoeven staan, en het verkleint de kans op verwarring bij het ophalen van de bestelling.

●     Verbetert de efficiëntie
●     Verhoogt de tevredenheid van gasten
●     Vergroot de mobiliteit en flexibiliteit van het personeel

Deze kassa-tool oplossingen bieden waardevolle voordelen voor lunchrooms, waaronder verbeterde efficiëntie, verhoogde gasttevredenheid en de mogelijkheid om beter in te spelen op veranderende marktomstandigheden. Door gebruik te maken van deze technologieën kunnen lunchrooms niet alleen hun operationele processen optimaliseren, maar ook een betere en modernere eetervaring bieden aan hun gasten. Kijk op Kassazaak.nl voor meer informatie over kassasystemen en kassatools.

Overig nieuws