Zoon MH17-slachtoffers krijgt bokaal

10 februari 2015 |
Zoon MH17-slachtoffers krijgt bokaal<

Jaarlijks reikt de afdeling Rotterdam van KHN een Horeca Verdiensten Bokaal uit aan een ondernemer of persoon die zich verdienstelijk heeft gemaakt
voor de horeca branche. De bokaal van dit jaar gaat naar een zeer bijzonder ondernemersechtpaar.

Nieuwe dimensie aan Chinese keuken
Dit echtpaar heeft met hun bedrijf Asian Glories in Rotterdam een nieuwe dimensie gegeven aan de Chinese keuken en heeft van hun restaurant een begrip gemaakt in Rotterdam en daarbuiten. Voorzitter Rober Willemsen: "Met haar ongekende hartelijkheid gaf Jenny Loh elan aan de zaak en liet iedereen welkom voelen en vooral speciaal. Haar man Shun Po Fan was de stille kracht in de keuken en wist deze op bijzondere en vernieuwende wijze neer te zetten".

Hart onder de riem voor zoon Kevin
Helaas kunnen zij deze bokaal zelf niet in ontvangst nemen, zij lieten het leven bij het noodlottig ongeval met de vlucht MH17. Hun zoon Kevin zet de zaak manmoedig voort en weet zich gesteund door vele horecaondernemers. Het eerbetoon aan Jenny Loh en Shun Po Fan is ook een hart onder de riem voor Kevin, die het levenswerk van zijn ouders zoveel eer aan doet.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: