Zoon MH17-slachtoffers krijgt bokaal

10 februari 2015 |
Zoon MH17-slachtoffers krijgt bokaal<

Jaarlijks reikt de afdeling Rotterdam van KHN een Horeca Verdiensten Bokaal uit aan een ondernemer of persoon die zich verdienstelijk heeft gemaakt
voor de horeca branche. De bokaal van dit jaar gaat naar een zeer bijzonder ondernemersechtpaar.

Nieuwe dimensie aan Chinese keuken
Dit echtpaar heeft met hun bedrijf Asian Glories in Rotterdam een nieuwe dimensie gegeven aan de Chinese keuken en heeft van hun restaurant een begrip gemaakt in Rotterdam en daarbuiten. Voorzitter Rober Willemsen: "Met haar ongekende hartelijkheid gaf Jenny Loh elan aan de zaak en liet iedereen welkom voelen en vooral speciaal. Haar man Shun Po Fan was de stille kracht in de keuken en wist deze op bijzondere en vernieuwende wijze neer te zetten".

Hart onder de riem voor zoon Kevin
Helaas kunnen zij deze bokaal zelf niet in ontvangst nemen, zij lieten het leven bij het noodlottig ongeval met de vlucht MH17. Hun zoon Kevin zet de zaak manmoedig voort en weet zich gesteund door vele horecaondernemers. Het eerbetoon aan Jenny Loh en Shun Po Fan is ook een hart onder de riem voor Kevin, die het levenswerk van zijn ouders zoveel eer aan doet.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Achtergronden Vega
10x vegan innovatie op Horecava 2020

Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor nieuwe vegan producten, waaronder de Vish Sticks van Novish. Aan de lange rijen bij de ondernemers te zien is vegan een belangrijk item voor horeca ondernemers. In deze blog zet ProVeg Nederland 10 van de meest vernieuwende ...

Events Achtergronden
Horecava werd goed bezocht dit jaar

Op de 64e editie van de Horecava was de hele horecawereld weer goed vertegenwoordigd de afgelopen vier dagen. De vele nieuwe initiatieven, waaronder The Coffee Stage, de werelden van het TrendLAB en het Start-upLAB met ruim 70 ondernemers waren goed bezocht. Veel aandacht was er voor duurzame thema&...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: