Zevende HorecaFair loopt vol

17 juni 2011 |
Zevende HorecaFair loopt vol<

Ook al vindt de horecavakbeurs HorecaFair pas op eind oktober plaats de beschikbare standruimtes bijna allemaal vergeven. De vakbeurs blijft maar groeien. Na de geslaagde en spetterende HorecaFair in 2009 organiseren Hakvoort Professional en Homint ook dit jaar weer de HorecaFair.

Net als voorgaande jaren is de fair op het terrein van Hakvoort Professional bv en Homint bv. De 7e editie vindt plaats van 31 oktober tot en met 2 november 2011 te Emmeloord.

Ongedwongen sfeer
HorecaFair is jaren geleden begonnen met een kleine beursvloer, maar is inmiddels uitgegroeid tot een hele beleving. Elke HorecaFair krijgen wij enthousiaste reacties van de standhouders en bezoekers. Juist het ongedwongen sfeertje vinden mensen prettig, aldus de organisatie.

Strijd om Gouden Garde
Inspirerende demo's, workshops en wedstrijden onder leiding van bekende meesterkoks, maken een bezoek aan deze fair tot een must voor iedere horeca professional.
Dit jaar is er uiteraard weer dé kookwedstrijd waarin aankomende topkoks hun beste beentje voor zullen moeten zetten om tot winnaar van de “Gouden Garde” gekroond te kunnen worden van de niet al te eenvoudige opdracht die de wedstrijdleiding voor ze bedenkt.

HorecaFair 2011 is enkel toegankelijk voor de professionele markt. Kaarten kunt u aanvragen via de website www.horecafair.nl

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen
Pizza Hut gaat bezorgen in Nederland

Pizza Hut betreedt de Nederlandse bezorgmarkt. Vanaf vandaag start de Amerikaanse keten met de mogelijkheid pizza te laten bezorgen. Thuisbezorgd.nl bezorgt de bestellingen per elektrische fiets. Pizza Hut Express Utrecht bijt het spits af en naar verwachting volgen andere filialen spoedig. De p...

Opening
Nieuwe vestiging Bagels & Beans in Rotterdam

Rotterdam krijgt er een nieuwe vestiging van Bagels & Beans bij. Vandaag heeft investment management organisatie PingProperties een huurovereenkomst gesloten met de koffie en bagel-zaak voor een vestiging in het winkelcentrum Eudokiaplein. Per 1 augustus gaat Bagels & Beans 130m2 winkelru...

Food Opening Rotterdam
Osteria Vicini opent ijssalon

Al ruim 5 jaar is Remco Witberg eigenaar van een klein stukje Italië middenin Rotterdam-Kralingen. Vele buurtbewoners hebben Osteria Vicini in hun hart gesloten en strijken geregeld neer voor een goede espresso, heerlijke lunch of diner of een aperitief aan de bar. Vanaf 1 juli kunnen de gasten...

Lunch Diner cijfers
Onderzoek: 30 procent van Nederlanders gaat twee keer per jaar uit eten

Uit het Nationaal Gastvrijheidsonderzoek in opdracht van JMW Horeca Uitzendbureau door Kantar TNS blijkt dat een op de drie Nederlanders gemiddeld een keer per half jaar uit eten gaat. Per persoon besteden gasten dan 25,05 euro aan een restaurantbezoek. Voor een gemiddelde hotelovernachting telt de...

Groenten Achtergronden
Vijf tips om kinderen groenten te laten eten

Groenten en kinderen, het blijft een lastig verhaal. Hoe krijg je het voor elkaar om kinderen in je horecazaak aan de groenten te krijgen? Er zijn een paar simpele trucjes voor ouders om hun kids aan de groenten te helpen. 1. Laat ze je helpen Eén van de beste manieren om kinderen ...

Amsterdam
Amsterdammers willen horecastop in stadsdeel Oud-West

In het centrum van Amsterdam zet de gemeente in op spreiding van de drukte. Dat werkt uitstekend, maar zorgt er ook voor dat het in 'West' steeds drukker wordt, zo lazen we op de website van AT5. In het stadsdeel Oud-West begint het aandeel van koffietentjes en eetzaken wel heel problematisc...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: