Zesde Starbucks op Schiphol

5 juni 2013 |
Zesde Starbucks op Schiphol<

Horeca-exploitant HMSHost heeft de zesde Starbucks vestiging op Amsterdam Airport Schiphol geopend. Deze zaak van de koffieketen onderscheidt zich van andere Starbucks vestigingen in
Nederland omdat ze Starbucks Reserve®, serveert.

West Java Indonesia
Starbucks Reserve® is een lijn van exclusieve koffies met bonen uit één enkel herkomstland. Deze lijn bevat ‘s werelds zeldzaamste, meest exotische en smaakvolste koffies. In juni is er gestart met de West Java Indonesia. Deze koffieboon groeit op een afgelegen gebied, diep in het regenwoud aan de westkant van Java. De koffie heeft een zoete smaak en een complex kruidenaroma gecombineerd met een zijdezachte melkchocolade smaak en textuur.

Food assortiment
Er wordt ook een food assortiment gepresenteerd, aangepast op het moment van de dag. In de ochtend is de vitrine gevuld met yoghurt, vers fruit, bagels met zalm en viennoiserie. Vanaf de lunch zijn er salades, sandwiches en zoete broodjes. In de avond wordt het assortiment aangevuld met cake en gebakjes speciaal gemaakt voor deze Starbucks vestiging.

Koffieliefhebber
"Met deze bijzondere, luxe georiënteerde Starbucks vestiging richten we ons op de echte koffieliefhebber die de superieure koffiekwaliteit op waarde kan schatten", aldus Jan Willem Hilbron, general manager van HMSHost Schiphol Airport. "Met een grote diversiteit aan verschillende koffievarianten, richten we ons op verschillende doelgroepen en dragen we bij aan Schiphols ambitie ‘most preferred airport’ in Europa te zijn."

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: