Zesde Starbucks op Schiphol

5 juni 2013 |
Zesde Starbucks op Schiphol<

Horeca-exploitant HMSHost heeft de zesde Starbucks vestiging op Amsterdam Airport Schiphol geopend. Deze zaak van de koffieketen onderscheidt zich van andere Starbucks vestigingen in
Nederland omdat ze Starbucks Reserve®, serveert.

West Java Indonesia
Starbucks Reserve® is een lijn van exclusieve koffies met bonen uit één enkel herkomstland. Deze lijn bevat ‘s werelds zeldzaamste, meest exotische en smaakvolste koffies. In juni is er gestart met de West Java Indonesia. Deze koffieboon groeit op een afgelegen gebied, diep in het regenwoud aan de westkant van Java. De koffie heeft een zoete smaak en een complex kruidenaroma gecombineerd met een zijdezachte melkchocolade smaak en textuur.

Food assortiment
Er wordt ook een food assortiment gepresenteerd, aangepast op het moment van de dag. In de ochtend is de vitrine gevuld met yoghurt, vers fruit, bagels met zalm en viennoiserie. Vanaf de lunch zijn er salades, sandwiches en zoete broodjes. In de avond wordt het assortiment aangevuld met cake en gebakjes speciaal gemaakt voor deze Starbucks vestiging.

Koffieliefhebber
"Met deze bijzondere, luxe georiënteerde Starbucks vestiging richten we ons op de echte koffieliefhebber die de superieure koffiekwaliteit op waarde kan schatten", aldus Jan Willem Hilbron, general manager van HMSHost Schiphol Airport. "Met een grote diversiteit aan verschillende koffievarianten, richten we ons op verschillende doelgroepen en dragen we bij aan Schiphols ambitie ‘most preferred airport’ in Europa te zijn."

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Bezorgen
Thuisbezorgd laat restaurants opbieden om een hogere ranking te krijgen

Thuisbezorgd past haar verdienmodel aan en gaat restaurants een hogere plek op de ranglijst laten kopen. De horecaondernemer moet hiervoor tussen de vijftig cent tot negen euro per order neertellen. Ondernemers spreken al voorzichtig over machtsmisbruik. Het 'opbieden' is nog in de testfase,...

Columns Blog
Column Sico de Moel: cadeaukaart

Meneer wilde afrekenen met een stapeltje van 6 cadeaukaarten. Bij mij kun je betalen met een cadeaukaart, maar niet met zes. Gasten met een cadeaukaart zijn soms wat angstig, ze melden het atijd al bij hun reservering, bij aankomst vragen ze nog een keer of ze echt wel met hun cadeaukaart kunnen ...

trends Bier
Onderzoek: Laag alcoholische bieren steeds populairder

De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in de horeca en supermarkt. Maar als men dan kiest, zijn een bekende smaak en een al eerder gedronken merk doorslaggevend. De bierdrinker zoekt vanuit die zekerheid naar nieuwe ervaringen. Dit en ...

Opening
Opening Franklin: Zeeuwse charme in Middelburg [foto's]

In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg heeft Brasserie Franklin recentelijk haar deuren geopend. De brasserie is onderdeel van Boutique Hotel Franklin die samen met de eerste cocktailbar van Zeeland, Sir Franklin, op 10 augustus 2019 wordt geopend. In dit nieuwe bou...

Koffie & thee Interview
Interview met een theesommelier: Is thee een belevingsproduct?

Aandacht maakt succes. Theesommelier Karin Kamstra is ervan overtuigd. Maar zie je dit ook terug in de manier waarop thee wordt geserveerd? Het drankje is inmiddels meer dan 7000 jaar oud en nog steeds is het overal te verkrijgen. Van een bekertje op het tankstation tot aan een uitgebreide high tea,...

Columns Blog
Horecaondernemer, kijk uit voor stress!

Het is hollen of stilstaan. Het ene moment is het loei druk en kun je het niet bijbenen en het volgende moment kun je een kanon afschieten. De horeca in een bedrijfstak waar de vraag naar diensten fluctueert. Mensen gaan rond dezelfde periode op vakantie, eten op vaste tijden en gaan het liefst uit ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: