Zesde Starbucks op Schiphol

5 juni 2013
Zesde Starbucks op Schiphol

Horeca-exploitant HMSHost heeft de zesde Starbucks vestiging op Amsterdam Airport Schiphol geopend. Deze zaak van de koffieketen onderscheidt zich van andere Starbucks vestigingen in
Nederland omdat ze Starbucks Reserve®, serveert.

*West Java Indonesia*
Starbucks Reserve® is een lijn van exclusieve koffies met bonen uit één enkel herkomstland. Deze lijn bevat ‘s werelds zeldzaamste, meest exotische en smaakvolste koffies. In juni is er gestart met de West Java Indonesia. Deze koffieboon groeit op een afgelegen gebied, diep in het regenwoud aan de westkant van Java. De koffie heeft een zoete smaak en een complex kruidenaroma gecombineerd met een zijdezachte melkchocolade smaak en textuur.

*Food assortiment*
Er wordt ook een food assortiment gepresenteerd, aangepast op het moment van de dag. In de ochtend is de vitrine gevuld met yoghurt, vers fruit, bagels met zalm en viennoiserie. Vanaf de lunch zijn er salades, sandwiches en zoete broodjes. In de avond wordt het assortiment aangevuld met cake en gebakjes speciaal gemaakt voor deze Starbucks vestiging.

*Koffieliefhebber*
"Met deze bijzondere, luxe georiënteerde Starbucks vestiging richten we ons op de echte koffieliefhebber die de superieure koffiekwaliteit op waarde kan schatten", aldus Jan Willem Hilbron, general manager van HMSHost Schiphol Airport. "Met een grote diversiteit aan verschillende koffievarianten, richten we ons op verschillende doelgroepen en dragen we bij aan Schiphols ambitie ‘most preferred airport’ in Europa te zijn."

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws