Zes landen willen Bocuse d'Or Europe 2018

6 mei 2015 |
Zes landen willen Bocuse d'Or Europe 2018<

Het internationale comité van de Bocuse d’Or wedstrijden heeft vandaag bekendgemaakt dat zes landen zich hebben aangemeld als gastheer voor de Bocuse d’Or Europe finale in 2018. Bocuse d’Or Nederland is een van de zes. De overige landen zijn Denemarken, Duitsland, Estland, Polen en het Verenigd Koninkrijk. Gisteren stuurde het internationaal organiserend comité van de Bocuse d’Or de eisen die worden gesteld en de procedure voor het uitbrengen van een officieel bidbook.

Finale tijdens Gastvrij Rotterdam
Bocuse d’Or Nederland heeft de ambitie om de Europese finale te organiseren tijdens Gastvrij Rotterdam in 2018. Ter voorbereiding vindt de Nederlandse finale plaats op maandag 21 september 2015 op Gastvrij Rotterdam. Het bestuur van Bocuse d’Or Nederland ziet de organisatie van de Europese finale in Nederland als een belangrijke stap om culinair Nederland internationaal steviger op de kaart te zetten. "Met een hoogwaardig evenement als de Bocuse d’Or Europe zetten we de schijnwerper op wat ons land te bieden heeft. Op het gebied van de gastronomie en de totale horeca maar ook als producent van voedingsmiddelen van hoge kwaliteit en een aantrekkelijk land om als toerist te bezoeken."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: