Yoghurt Barn gaat het ziekenhuis in

1 mei 2015 |
Yoghurt Barn gaat het ziekenhuis in<

In het restaurant van Meander Medisch Centrum in Amersfoort is vanaf deze week een bijzonder lekker product verkrijgbaar: yoghurts van
Yoghurt Barn. Yoghurt Barn is bekend van de ‘loei lekkere’ yoghurtvariaties: 100% biologisch en direct van de boer.

Wouter Staal
“Net als koffie is yoghurt een typisch Nederlands product dat traditioneel thuis wordt genuttigd. Iedereen eet yoghurt, het is heerlijk fris en super gezond. Yoghurt Barn laat mensen van yoghurt genieten, maar dan buitenshuis”, vertelt Wouter Staal, oprichter en eigenaar van Yoghurt Barn.

Bio
“Yoghurt Barn werkt enkel met puur biologische zuivel, direct van de boer. Onze partners zijn geselecteerd op hun ‘loei lekkere’ producten, veelal ook biologisch en het fruit is altijd vers. Maar ook bijvoorbeeld de To-Go bekers zijn 100% bio afbreekbaar.” Restaurantmanager Cynthia Ringeling: “De filosofie van Yoghurt Barn past naadloos in de visie van het ziekenhuisrestaurant. Meander Marché wil een eigentijds ziekenhuisrestaurant zijn met oog voor gezond en duurzaam eten. Een plek waar mensen kunnen ontmoeten, ontspannen en opladen. Juist in het ziekenhuis is het belangrijk om zo’n plek te hebben. Yoghurt is een gezond tussendoortje dat op elk moment van de dag lekker is.”

Helemaal 'tailormade'
Net zoals in de Utrechtse, Amsterdamse en binnenkort ook Haarlemse vestiging van Yoghurt Barn, wordt de yoghurt in Meander tailormade gemaakt. “Mensen kunnen naar eigen wens kiezen uit magere hangop of sojayoghurt. Daarna bepaal je zelf welk fruit en welke topping je over de yoghurt wilt”, aldus Cynthia Ringeling. Er zijn drie yoghurtspecials verkrijgbaar in Meander: Crazy Cookie, Merry Berry en Choco Caramba. De yoghurts zijn in een To-Go beker verkrijgbaar.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Achtergronden Vega
10x vegan innovatie op Horecava 2020

Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor nieuwe vegan producten, waaronder de Vish Sticks van Novish. Aan de lange rijen bij de ondernemers te zien is vegan een belangrijk item voor horeca ondernemers. In deze blog zet ProVeg Nederland 10 van de meest vernieuwende ...

Events Achtergronden
Horecava werd goed bezocht dit jaar

Op de 64e editie van de Horecava was de hele horecawereld weer goed vertegenwoordigd de afgelopen vier dagen. De vele nieuwe initiatieven, waaronder The Coffee Stage, de werelden van het TrendLAB en het Start-upLAB met ruim 70 ondernemers waren goed bezocht. Veel aandacht was er voor duurzame thema&...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: