Yoghurt Barn gaat het ziekenhuis in

1 mei 2015 |
Yoghurt Barn gaat het ziekenhuis in<

In het restaurant van Meander Medisch Centrum in Amersfoort is vanaf deze week een bijzonder lekker product verkrijgbaar: yoghurts van
Yoghurt Barn. Yoghurt Barn is bekend van de ‘loei lekkere’ yoghurtvariaties: 100% biologisch en direct van de boer.

Wouter Staal
“Net als koffie is yoghurt een typisch Nederlands product dat traditioneel thuis wordt genuttigd. Iedereen eet yoghurt, het is heerlijk fris en super gezond. Yoghurt Barn laat mensen van yoghurt genieten, maar dan buitenshuis”, vertelt Wouter Staal, oprichter en eigenaar van Yoghurt Barn.

Bio
“Yoghurt Barn werkt enkel met puur biologische zuivel, direct van de boer. Onze partners zijn geselecteerd op hun ‘loei lekkere’ producten, veelal ook biologisch en het fruit is altijd vers. Maar ook bijvoorbeeld de To-Go bekers zijn 100% bio afbreekbaar.” Restaurantmanager Cynthia Ringeling: “De filosofie van Yoghurt Barn past naadloos in de visie van het ziekenhuisrestaurant. Meander Marché wil een eigentijds ziekenhuisrestaurant zijn met oog voor gezond en duurzaam eten. Een plek waar mensen kunnen ontmoeten, ontspannen en opladen. Juist in het ziekenhuis is het belangrijk om zo’n plek te hebben. Yoghurt is een gezond tussendoortje dat op elk moment van de dag lekker is.”

Helemaal 'tailormade'
Net zoals in de Utrechtse, Amsterdamse en binnenkort ook Haarlemse vestiging van Yoghurt Barn, wordt de yoghurt in Meander tailormade gemaakt. “Mensen kunnen naar eigen wens kiezen uit magere hangop of sojayoghurt. Daarna bepaal je zelf welk fruit en welke topping je over de yoghurt wilt”, aldus Cynthia Ringeling. Er zijn drie yoghurtspecials verkrijgbaar in Meander: Crazy Cookie, Merry Berry en Choco Caramba. De yoghurts zijn in een To-Go beker verkrijgbaar.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: 'Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken'

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: