Wiertz Company opent urban grand café in Kerkrade

28 november 2016 | Thijs Jacobs

De Limburgse organisatie Wiertz Company van ondernemersechtpaar Dionne Wiertz-Buck en Harm Wiertz opent in 2017 een urban grand café, Bites 'n Booze op de markt in Kerkrade. Voor dit doel verwierf het echtpaar onlangs het voormalige 'Navarro pand' aan de Markt 53. Dit pand kwam afgelopen jaar nog in het nieuws toen een motorclub van plan was hier het clubhuis te vestigen. 

Wiertz Company is actief in Limburg als intermediaire organisatie op het gebied van alles wat met mens en werk te maken heeft. Met behulp van een brede dienstverlening worden er tal van oplossingen geboden. Een van de diensten betreft Wiertz Gastvrij, gespecialiseerd in personeelsvraagstukken voor hospitality en horeca. Het nieuwe grand café sluit naadloos aan bij de activiteit van Wiertz Gastvrij. Het zal een van de visitekaartjes van het label worden. Daarnaast is het de bedoeling er horeca krachten op te leiden en ervaring te laten op doen. 

Het bestaande horecapand zal eerst grondig verbouwd worden. Ook komt er een extra etage bovenop. Deze etage zal ingericht worden als "sky bar" en is separaat te gebruiken voor feesten en private dining. Het nieuwe urban grand café zal in de loop van 2017 operationeel zijn, liefst nog voor het Wereld Muziek Concours dat in Kerkrade plaats vindt in de maand juli. Wiertz Company heeft alle vertrouwen in deze nieuwe activiteit. Het centrum van Kerkrade staat er na een grondige verbouwing goed bij. Er zijn tal van publiekstrekkers in de nabije omgeving die zorgen voor de noodzakelijke aantrekkingskracht. De 'big five' van activiteiten zijn Roda JC, Rolduc, GaiaZOO, Museumplein en Center Court. De markt in Kerkrade is het bourgondische hart van die activiteiten en een ware ontmoetingsplek voor jong en oud. 

Wiertz Gastvrij- Booze n Bites 

Impressie van het nieuwe grand café, Bites 'n Booze op de Markt in Kerkrade.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread Coronacrisis
Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"

We zijn nu drie dagen onderweg sinds de 'heropening' van de horeca. Tijd om horecaondernemers te bezoeken en te vragen naar de ervaringen met het ondernemen met coronabeperkingen en de verwachting voor de toekomst. In Utrecht bezochten we daarom verschillende horecaondernemers en voelden vooral het ...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: