Wie wordt HorecaHeld 2012?

2 december 2011 |
Wie wordt HorecaHeld 2012?<

De zeven finalisten voor de titel HorecaHeld 2012 zijn bekend. Van 1 tot en met 15 december kan er op hen gestemd worden via horecahelden.nl. De winnaar is degene die de meeste stemmen
ontvangt. Tijdens de Horecava op woensdag 11 januari om 11.45 uur wordt hij of zij gehuldigd door Job Vos, HorecaHeld 2011.

De 7 finalisten zijn:

CaféHeld: Mirjan Theuns van Eetcafé De Tijd in Oisterwijk

FastserviceHeld: Ronald Meijer van Pays de Mer in Terneuzen

HotelHeld: Peter Mooijman van Hotel Des Indes in Den Haag

LunchroomHeld: Alex Schulp van Brasserie Zuidplein in Rotterdam

RestaurantHelden: Carlos en Anneke Faes van De Proeftuin in Eindhoven

TourCulinairHelden: Floortje en Niels Mulder van o.a. Nielz Café in Almelo

UWVHeld: Joyce Knubben van Brasserie Friends in Bunde

Stem nu op jouw favoriet!
De zeven finalisten zijn de winnaars van de maandverkiezingen, die het afgelopen jaar plaatsvonden in verschillende categorieën. In de zeven maandverkiezingen streden zij met twee concurrenten om de eer en de nominatie voor de landelijke titel. Via www.horecahelden.nl kan iedereen vanaf 1 december op zijn of haar favoriet stemmen. Job Vos huldigt op het Xpertplaza de HorecaHeld 2012 en overhandigt hem of haar het eerste exemplaar van het HorecaHelden Magazine 2012.
Een HorecaHeld is…
…iemand die zijn collega’s of medewerkers inspireert, verder brengt en daarmee voor de horeca kan behouden. De meester die zijn leerling opleidt, de manager die zijn collega’s inspireert en de gastvrouw die elke dag laat zien hoe je gasten gelukkig maakt. Er zijn veel HorecaHelden. Velen van hen zijn anoniem. Vaak weten HorecaHelden niet eens dat ze bewonderaars hebben. Ze doen gewoon hun werk; elke dag opnieuw.

Zelf een HorecaHeld worden met de SVH Toolkit?
Onderzoek toont aan dat er een groeiend tekort is aan vakbekwaam personeel in de horeca. De kredietcrisis zorgt voor enige verlichting, maar op langere termijn is de vraag structureel groter dan het aanbod. HorecaHelden zijn de voorbeelden die inspireren bij het vinden, binden en boeien van vakbekwaam personeel. Als hulpmiddel voor goed personeelsbeleid heeft SVH de toolkit ontwikkeld. Door via www.horecahelden.nl de praktische instrumenten en tips uit de SVH Toolkit te gebruiken, kan iedereen een HorecaHeld worden.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
Hutten beste cateraar in MT1000

Hutten staat op nummer 1 in de categorie catering van de MT1000, het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. “Vorig jaar stonden we nummer 1 in het lijstje met runner-ups en nu meteen op nummer 1 in de overall ...

Opening Rotterdam
Nieuwe Rotterdamse hotspot Williams Canteen biedt gast all day concept

Sinds vorige week heeft het Witte de With kwartier in Rotterdam er met Williams Canteen een uitstekende publiekstrekker bij. Dit all day concept van Kim Riekwel, Jamil Sancha en zijn vrouw Stefanie - bekend van Supermercado - biedt niet alleen een uitstekende dinerkaart met culinaire hoogstandjes en...

Columns Blog
Hoe makkelijk maak je het de gast om voor jou te kiezen?

Heb je je weleens afgevraagd waarom gasten überhaupt bij je reserveren of binnenstappen? Het kan niet zijn omdat je de enige plek bent waar ze wat kunnen eten of drinken. Zoals heel vroeger toen je als reiziger blij was dat je een dak boven je hoofd had en een warme maaltijd kreeg. De 'herb...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Groter terras op een warme dag? Soms mag het!

De herfst is inmiddels in volle gang, de winter is in zicht en zelfs de jaarwisseling laat niet lang meer op zich wachten. De zomer lijkt alweer lang geleden. Dat betekent niet dat we niet kunnen terugblikken. Graag zelfs! De afgelopen zomer kende de warmste dagen ooit gemeten. Ook de terrassen prof...

Food Amsterdam
Amsterdams hamburgerrestaurant Lombardo’s ondersteunt Villa Joep met speciale burger

Restaurant Lombardo’s, het Amsterdamse hamburgerrestaurant van chefkok Martijn Verdonk, geeft aan de decembermaand een speciaal tintje door vanaf vandaag tijdelijk een speciale burger voor het goede doel op de menukaart te zetten. De helft van de opbrengst van deze burger, die ontwikkeld werd ...

Amsterdam Opening
Pop-up lunchcafé volledig gerund door vrouwen met vluchtelingenachtergrond

A Beautiful Mess opent op donderdag 12 december een pop-up lunchcafé in het 17-eeuwse Cromhouthuis aan de Herengracht in Amsterdam. Vrouwen tussen de 35 en 65 jaar met een vluchtelingenachtergrond gaan de nieuwe locatie volledig runnen. Ook het menu is door de vrouwen ontwikkeld en geïns...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: