Wie heeft de meest 'Ideale Hamburger'?

24 augustus 2015 |
Wie heeft de meest 'Ideale Hamburger'?<

Aanstaande woensdag is het de dag van de Ideale Hamburger bij restaurant Kelly's in Wageningen, in samenwerking met Heijdra Vleesvee. Rond
14.00 uur gaan twaalf gerenommeerde slagers uit Nederland strijden om de eer voor de ideale hamburger van Nederlandse dubbeldoelkoeien. Er zal een vakjury aanwezig zijn en de Ideale Hamburger zal de hele maand september de special bij Restaurant Kelly's zijn.

Kelly's
Sinds mei is Restaurant Kelly's aan het 5 Mei Plein in Wageningen geopend. Het is een Texaans BBQ/Grill restaurant dat vernoemd is naar Kelly Steward. Kelly en Bill Steward wonen op de Texaanse prairie en leven een eenvoudig leven waarbij ze genieten van goede maaltijden die bereid worden in een typisch Texaanse BBQ, een Pitt.


Kelly en Bill Steward

Heijdra Vleesvee
Anita en Edwin Heijdra van Heijdra Vleesvee zijn begonnen met een nieuw project in Nederland: de dubbeldoelkoeien. Daarbij krijgen gezonde Hollandse melkkoeien na een nauwkeurige selectie een tweede leven als vleeskoe. Restaurant Kelly's is een samenwerking aangegaan met Heijdra Vleesvee, omdat volgens Jaap Venendaal, eigenaar van Restaurant Kelly's, het vlees weer de echte smaak van vroeger heeft.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Download nu de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: