Wie heeft de meest 'Ideale Hamburger'?

24 augustus 2015
Wie heeft de meest 'Ideale Hamburger'?

Aanstaande woensdag is het de dag van de Ideale Hamburger bij restaurant Kelly's in Wageningen, in samenwerking met Heijdra Vleesvee. Rond
14.00 uur gaan twaalf gerenommeerde slagers uit Nederland strijden om de eer voor de ideale hamburger van Nederlandse dubbeldoelkoeien. Er zal een vakjury aanwezig zijn en de Ideale Hamburger zal de hele maand september de special bij Restaurant Kelly's zijn.

*Kelly's*
Sinds mei is Restaurant Kelly's aan het 5 Mei Plein in Wageningen geopend. Het is een Texaans BBQ/Grill restaurant dat vernoemd is naar Kelly Steward. Kelly en Bill Steward wonen op de Texaanse prairie en leven een eenvoudig leven waarbij ze genieten van goede maaltijden die bereid worden in een typisch Texaanse BBQ, een Pitt.


~Kelly en Bill Steward~

*Heijdra Vleesvee*
Anita en Edwin Heijdra van Heijdra Vleesvee zijn begonnen met een nieuw project in Nederland: de dubbeldoelkoeien. Daarbij krijgen gezonde Hollandse melkkoeien na een nauwkeurige selectie een tweede leven als vleeskoe. Restaurant Kelly's is een samenwerking aangegaan met Heijdra Vleesvee, omdat volgens Jaap Venendaal, eigenaar van Restaurant Kelly's, het vlees weer de echte smaak van vroeger heeft.

Overig nieuws