Wéér twee Beren eetcafés erbij!

22 juli 2014 |
Wéér twee Beren eetcafés erbij!<

Het gas zit er op bij de bekende keten uit Rotterdam. Eerder dit jaar werden er al twee nieuwe vestigingen geopend in Woerden en Ouddorp en sinds vorige week kunnen
ze er weer twee bij optellen. Dinsdag 15 juli werd het Beren eetcafé in Utrecht geopend en een dag later in Heenvliet, Bernisse.

Utrecht
Het Beren eetcafé in Utrecht is gevestigd in the Food Spot in Utrecht-Leidsche Rijn. Hier vind je 10 verschillende restaurants met een eigen kenmerkende keuken, maar een echt eetcafé ontbrak nog. Dat is nu verleden tijd. Via de A2, afslag 6 kun je het eetcafé snel bereiken en is het de ideale locatie voor forenzen en andere automobilisten. Daarnaast is de nieuwe vestiging ook voor gezinnen met kinderen een aanwinst, mede door het mooie speeltoestel in de Food Court waar de kinderen zich kunnen uitleven.

Heenvliet
In Heenvliet vind je het nieuwe Beren eetcafé aan de Groene Kruisweg, de provinciale weg tussen Hellevoetsluis en Spijkenisse. Voorheen was dit een MagnEETcafé, maar dit is nergens meer terug te zien. Het gebouw is opnieuw geschilderd, er hangen nieuwe markiezen, de bekende letters op het dak zijn verleden tijd en binnen is het een stuk lichter. Het team van medewerkers bestaat nog wel uit de bekende gezichten die ook in de MagnEET werkzaam waren, evenals de manager.

MEER LEZEN OVER BEREN EETCAFÉS? KLIK HIER!
Nog meer groei
Of er nog meer groei in zit dit jaar? Directeur van de Beren Holding, Ad Schaap, knikt bevestigend. “Eind dit jaar wordt er sowieso nog een vestiging geopend in Zoetermeer, aan de recreatieplas Noord Aa. Daarnaast vinden er op dit moment ook oriënterende gesprekken plaats voor andere locaties.”

Succesformule
Bij de Beren eetcafés geniet men al 30 jaar van heerlijke vlees- en visgerechten die vakkundig bereid worden op de grill. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is uitgegroeid tot een grote keten van eetcafés waar iedereen zich écht thuis voelt. Deze groei is niet alleen te danken aan het gezellige en informele karakter van de vestigingen, maar ook aan de kwaliteit en versheid van alle producten waar iedere dag mee gewerkt wordt. Beroemd zijn de overheerlijke saté, biefstuk en spare ribs. Maar ook voor een botermalse tournedos, gamba’s of een salade Surf & Turf kun je hier terecht. Gasten kunnen ook kiezen voor het voordelige drie gangen keuzemenu à €19,50 waarmee ieder seizoen nieuwe gerechten worden gepresenteerd. Zo kun je nu bijvoorbeeld genieten van bruschetta, een gegrilde kalfsoester en verse aardbeien met Romanoffsaus. Op deze manier blijven de Beren hun gasten voortdurend verrassen. Inmiddels zijn er 23 eetcafés in Zuid-Holland, Brabant, Flevoland en Utrecht. Daarnaast zijn er inmiddels 16 vestigingen van de Bezorgbeer om maaltijden aan huis te bezorgen en vaart er een Beren Boot door de havens van Rotterdam.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de ...

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: