Wéér twee Beren eetcafés erbij!

22 juli 2014 |
Wéér twee Beren eetcafés erbij!<

Het gas zit er op bij de bekende keten uit Rotterdam. Eerder dit jaar werden er al twee nieuwe vestigingen geopend in Woerden en Ouddorp en sinds vorige week kunnen
ze er weer twee bij optellen. Dinsdag 15 juli werd het Beren eetcafé in Utrecht geopend en een dag later in Heenvliet, Bernisse.

Utrecht
Het Beren eetcafé in Utrecht is gevestigd in the Food Spot in Utrecht-Leidsche Rijn. Hier vind je 10 verschillende restaurants met een eigen kenmerkende keuken, maar een echt eetcafé ontbrak nog. Dat is nu verleden tijd. Via de A2, afslag 6 kun je het eetcafé snel bereiken en is het de ideale locatie voor forenzen en andere automobilisten. Daarnaast is de nieuwe vestiging ook voor gezinnen met kinderen een aanwinst, mede door het mooie speeltoestel in de Food Court waar de kinderen zich kunnen uitleven.

Heenvliet
In Heenvliet vind je het nieuwe Beren eetcafé aan de Groene Kruisweg, de provinciale weg tussen Hellevoetsluis en Spijkenisse. Voorheen was dit een MagnEETcafé, maar dit is nergens meer terug te zien. Het gebouw is opnieuw geschilderd, er hangen nieuwe markiezen, de bekende letters op het dak zijn verleden tijd en binnen is het een stuk lichter. Het team van medewerkers bestaat nog wel uit de bekende gezichten die ook in de MagnEET werkzaam waren, evenals de manager.

MEER LEZEN OVER BEREN EETCAFÉS? KLIK HIER!
Nog meer groei
Of er nog meer groei in zit dit jaar? Directeur van de Beren Holding, Ad Schaap, knikt bevestigend. “Eind dit jaar wordt er sowieso nog een vestiging geopend in Zoetermeer, aan de recreatieplas Noord Aa. Daarnaast vinden er op dit moment ook oriĂ«nterende gesprekken plaats voor andere locaties.”

Succesformule
Bij de Beren eetcafĂ©s geniet men al 30 jaar van heerlijke vlees- en visgerechten die vakkundig bereid worden op de grill. Wat ooit begonnen is met een eetcafĂ© in Rotterdam is uitgegroeid tot een grote keten van eetcafĂ©s waar iedereen zich Ă©cht thuis voelt. Deze groei is niet alleen te danken aan het gezellige en informele karakter van de vestigingen, maar ook aan de kwaliteit en versheid van alle producten waar iedere dag mee gewerkt wordt. Beroemd zijn de overheerlijke satĂ©, biefstuk en spare ribs. Maar ook voor een botermalse tournedos, gamba’s of een salade Surf & Turf kun je hier terecht. Gasten kunnen ook kiezen voor het voordelige drie gangen keuzemenu Ă  €19,50 waarmee ieder seizoen nieuwe gerechten worden gepresenteerd. Zo kun je nu bijvoorbeeld genieten van bruschetta, een gegrilde kalfsoester en verse aardbeien met Romanoffsaus. Op deze manier blijven de Beren hun gasten voortdurend verrassen. Inmiddels zijn er 23 eetcafĂ©s in Zuid-Holland, Brabant, Flevoland en Utrecht. Daarnaast zijn er inmiddels 16 vestigingen van de Bezorgbeer om maaltijden aan huis te bezorgen en vaart er een Beren Boot door de havens van Rotterdam.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: “Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken”

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: