Wéér twee Beren eetcafés erbij!

22 juli 2014 |
Wéér twee Beren eetcafés erbij!<

Het gas zit er op bij de bekende keten uit Rotterdam. Eerder dit jaar werden er al twee nieuwe vestigingen geopend in Woerden en Ouddorp en sinds vorige week kunnen
ze er weer twee bij optellen. Dinsdag 15 juli werd het Beren eetcafé in Utrecht geopend en een dag later in Heenvliet, Bernisse.

Utrecht
Het Beren eetcafé in Utrecht is gevestigd in the Food Spot in Utrecht-Leidsche Rijn. Hier vind je 10 verschillende restaurants met een eigen kenmerkende keuken, maar een echt eetcafé ontbrak nog. Dat is nu verleden tijd. Via de A2, afslag 6 kun je het eetcafé snel bereiken en is het de ideale locatie voor forenzen en andere automobilisten. Daarnaast is de nieuwe vestiging ook voor gezinnen met kinderen een aanwinst, mede door het mooie speeltoestel in de Food Court waar de kinderen zich kunnen uitleven.

Heenvliet
In Heenvliet vind je het nieuwe Beren eetcafé aan de Groene Kruisweg, de provinciale weg tussen Hellevoetsluis en Spijkenisse. Voorheen was dit een MagnEETcafé, maar dit is nergens meer terug te zien. Het gebouw is opnieuw geschilderd, er hangen nieuwe markiezen, de bekende letters op het dak zijn verleden tijd en binnen is het een stuk lichter. Het team van medewerkers bestaat nog wel uit de bekende gezichten die ook in de MagnEET werkzaam waren, evenals de manager.

MEER LEZEN OVER BEREN EETCAFÉS? KLIK HIER!
Nog meer groei
Of er nog meer groei in zit dit jaar? Directeur van de Beren Holding, Ad Schaap, knikt bevestigend. “Eind dit jaar wordt er sowieso nog een vestiging geopend in Zoetermeer, aan de recreatieplas Noord Aa. Daarnaast vinden er op dit moment ook oriënterende gesprekken plaats voor andere locaties.”

Succesformule
Bij de Beren eetcafés geniet men al 30 jaar van heerlijke vlees- en visgerechten die vakkundig bereid worden op de grill. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is uitgegroeid tot een grote keten van eetcafés waar iedereen zich écht thuis voelt. Deze groei is niet alleen te danken aan het gezellige en informele karakter van de vestigingen, maar ook aan de kwaliteit en versheid van alle producten waar iedere dag mee gewerkt wordt. Beroemd zijn de overheerlijke saté, biefstuk en spare ribs. Maar ook voor een botermalse tournedos, gamba’s of een salade Surf & Turf kun je hier terecht. Gasten kunnen ook kiezen voor het voordelige drie gangen keuzemenu à €19,50 waarmee ieder seizoen nieuwe gerechten worden gepresenteerd. Zo kun je nu bijvoorbeeld genieten van bruschetta, een gegrilde kalfsoester en verse aardbeien met Romanoffsaus. Op deze manier blijven de Beren hun gasten voortdurend verrassen. Inmiddels zijn er 23 eetcafés in Zuid-Holland, Brabant, Flevoland en Utrecht. Daarnaast zijn er inmiddels 16 vestigingen van de Bezorgbeer om maaltijden aan huis te bezorgen en vaart er een Beren Boot door de havens van Rotterdam.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Koffie & thee Utrecht
30ml Coffee & Food maakt een feestje van de heropening op 1 juni

De afgelopen maanden was het rustig in de ‘huiskamers’ van 30ml. Alle vestigingen waren open voor TO GO, maar de gezelligheid die de zaken normaliter zo typeert hebben de medewerkers echt gemist. Gelukkig openen ook zij vanaf 1 juni om 12:00 uur weer de deuren voor het nuttigen ter plaat...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Bezorgen Vega
Supergewassen, eitwitvervangers en plantaardige melk over tien jaar normaal

Maaltijdplatform Deliveroo deed onderzoek* onder tech-minded Nederlanders van 18 jaar en ouder over de toekomst van voeding gedreven door techniek, zoals supergewassen, kweekvlees, 3D-geprint voedsel en persoonlijke voeding op basis van het eigen DNA. Zij blijken een sterke voorkeur te hebben voor &...

Branded Content
Veiligheidsproducten worden nieuwe reclamedragers

Horecaondernemers hebben groen licht gekregen om per 1 juni weer te openen.Met deze bijzondere printproducties kunnen horecaondernemers de aandacht op zichzelf vestigen of zelfs gebruiken voor hun marketing en eigen reclame. Voorbereiding is heel belangrijk: Plaats daarom specifieke gedragsregel...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Slecht levensgedrag, definitief oordeel in zicht?

Het openen van een restaurant gaat niet zomaar. Los van alle praktische zaken moeten de nodige vergunningen worden aangevraagd, waaronder in veel gevallen een exploitatievergunning op grond van de (algemene) plaatselijke verordening en een Drank- en Horecawetvergunning. Hierbij stuit men doorgaans o...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: