PJZ Volg de workshops van Levens: Gratis!

17 oktober 2012 |
PJZ Volg de workshops van Levens: Gratis!<

Van 29 t/m 31 oktober 2012 wordt het één groot feest in het Culinair Pretpark in Gilze, waarbij alle zintuigen op scherp worden gezet. Ook Levens gaat verrassen.

Ruiken, voelen, zien, horen en uiteraard proeven zullen de rode draad van dit spetterende evenement vormen. Levens gaat de volgende activiteiten verzorgen:

Workshop Bake-off met de Bakermat
De Leventi Bakermat is een exponent van een door Levens bedacht marketingconcept om brood en aanverwante producten in het zicht van de klant af te bakken. Een van de redenen hiervoor is dat de geur van vers brood de verkoop positief stimuleert. Daarnaast heeft de Bakermat zich bewezen als master in de grootkeuken. Hoe kunt u dit veelzijdige apparaat inzetten? Wat zijn de mogelijkheden en de kracht? Hoe bak je een broodje mooi goudbruin? Laat u leiden naar een wereld vol knapperigheid en smaak!

Inspiratieworkshop combisteamen met de Combimat
De combisteamer heeft sinds zijn introductie in de jaren ‘70 de professionele keuken compleet veranderd. Door bewezen voordelen op het gebied van flexibiliteit, kwaliteit en rentabiliteit is de combisteamer van onmisbare toegevoegde waarde in de keuken geworden. Waarom is dat? Wat zijn de voordelen? Wat zijn de mogelijkheden? Laat u inspireren tijdens de innovatieve workshop met Leventi Combimat!

Workshop Turbochef - Zo snel - je gelooft je ogen niet!
'Rapid Cooking' is een trend die zich de laatste tijd steeds sneller aan het ontwikkelen is. TurboChef ovens bereiden tot twaalf keer sneller en geven consistente resultaten zonder de vermindering van de kwaliteit. Wat kun je allemaal bereiden in de TurboChef? Onze expertchef vertelt het u graag!

Masterclass inductie ism Lebouille en W&G
Ook zal Levens een masterclass verzorgen. Al deze workshops prikkelen vast en zeker uw aandacht, althans als u die ondernemer bent die wel meer rendement wilt en blijft vernieuwen en verbeteren. Schrijf u gratis in voor het evenement.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Schiphol continueert samenwerking met HMSHost International

Amsterdam Airport Schiphol zet haar samenwerking met HMSHost International, de wereldleider op het gebied van eten & drinken, de komende jaren voort. Speerpunt in de samenwerking is de vernieuwde food & beverage strategie van Schiphol. In de nieuwe strategie staan flexibiliteit, kwaliteit, d...

KHN Coronacrisis
Horeca eerder dicht? ''Buitenproportioneel!''

Koninklijke Horeca Nederland vindt het voornemen van het kabinet om horeca in de Randstad (in zes veiligheidsregio's waar het aantal besmettingen met het coronavirus snel stijgt) waardeloos. Dirk Beljaarts, directeur van KHN noemt het in het NOS Radio 1 Journaal 'buitenproportioneel' en ...

Personalia Restaurant
Nieuwe restaurantmanager voor Wayback Burgers Breda

Sinds 7 september staat er een nieuwe kapitein in het vlaggenschip van Wayback Burgers in Breda; Roxanne Willemse. Met haar achtergrond in de keuken en het succesvol runnen van haar eigen bedrijf heeft ze alle tools in handen om het restaurant volledig eigen te maken en de groei van het restaurant i...

KHN Coronacrisis
KHN vreest extra coronamaatregelen in grote steden

Gisterenavond bereikte Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het signaal dat er in enkele Nederlandse regio’s extra coronamaatregelen worden ingevoerd, die mogelijk ook voor de horeca zullen gelden. Via verschillende bronnen heeft KHN vernomen dat een verplichte horecasluiting om 24:00 voor een a...

Nice 'n Easy
De verschillen tussen TGT en THT

De NVWA controleert of bedrijven die zich met eten bezig houden zich aan de wetten en regels houden. Op de website van dit overheidsorgaan legt de NVWA de verschillen uit tussen ‘ten minste houdbaar tot’ en ‘te gebruiken tot.’ In de meeste gevallen stelt de fabrikant van h...

Achtergronden Fastservice
5000 gratis patatjes voor jonge aardappelkenners

Medio september vindt de jaarlijkse aardappeloogst plaats, aldus het perfecte moment om stil te staan bij het verse product van Bram Ladage. Ter ere van de aardappeloogst, deelt de Rotterdamse patatkoning vanaf vandaag maar liefst 5000 patatjes uit aan jonge patatliefhebbers. Dit gebeurt echter niet...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: