PJZ Volg de workshops van Levens: Gratis!

17 oktober 2012 |
PJZ Volg de workshops van Levens: Gratis!<

Van 29 t/m 31 oktober 2012 wordt het één groot feest in het Culinair Pretpark in Gilze, waarbij alle zintuigen op scherp worden gezet. Ook Levens gaat verrassen.

Ruiken, voelen, zien, horen en uiteraard proeven zullen de rode draad van dit spetterende evenement vormen. Levens gaat de volgende activiteiten verzorgen:

Workshop Bake-off met de Bakermat
De Leventi Bakermat is een exponent van een door Levens bedacht marketingconcept om brood en aanverwante producten in het zicht van de klant af te bakken. Een van de redenen hiervoor is dat de geur van vers brood de verkoop positief stimuleert. Daarnaast heeft de Bakermat zich bewezen als master in de grootkeuken. Hoe kunt u dit veelzijdige apparaat inzetten? Wat zijn de mogelijkheden en de kracht? Hoe bak je een broodje mooi goudbruin? Laat u leiden naar een wereld vol knapperigheid en smaak!

Inspiratieworkshop combisteamen met de Combimat
De combisteamer heeft sinds zijn introductie in de jaren ‘70 de professionele keuken compleet veranderd. Door bewezen voordelen op het gebied van flexibiliteit, kwaliteit en rentabiliteit is de combisteamer van onmisbare toegevoegde waarde in de keuken geworden. Waarom is dat? Wat zijn de voordelen? Wat zijn de mogelijkheden? Laat u inspireren tijdens de innovatieve workshop met Leventi Combimat!

Workshop Turbochef - Zo snel - je gelooft je ogen niet!
'Rapid Cooking' is een trend die zich de laatste tijd steeds sneller aan het ontwikkelen is. TurboChef ovens bereiden tot twaalf keer sneller en geven consistente resultaten zonder de vermindering van de kwaliteit. Wat kun je allemaal bereiden in de TurboChef? Onze expertchef vertelt het u graag!

Masterclass inductie ism Lebouille en W&G
Ook zal Levens een masterclass verzorgen. Al deze workshops prikkelen vast en zeker uw aandacht, althans als u die ondernemer bent die wel meer rendement wilt en blijft vernieuwen en verbeteren. Schrijf u gratis in voor het evenement.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: