Wat doe jij met Kerst?

26 november 2014 |
Wat doe jij met Kerst?<

Restaurant Karakter heeft de plannen al klaar. Tijdens eerste en tweede kerstdag en op zaterdag 27 december biedt restaurant Karakter een heerlijk
biologisch vier, vijf of zesgangen menu van mooie seizoensproducten. Met natuurlijk wild op de feestelijk gedekte tafels, want wild hoort bij kerst als een bal bij een kerstboom. Wie op oudejaarsdag bij Karakter komt dineren, kan daarna direct aansluiten bij het Nationaal Vuurwerk, dat op een steenworp afstand van het Westelijk Handelsterrein wordt afgestoken.

Sfeer van thuis
Als je wel de intieme sfeer van thuis wilt beleven maar er zelf de ruimte niet voor hebt, is het ook mogelijk om het glazen huis aan het begin van het Westelijk Handelsterrein te huren met catering van Karakter. In deze bijzondere ruimte met zicht over de bovenverdieping van het Westelijk Handelsterrein kan een diner geserveerd worden voor acht tot tien personen, dit is overigens ook buiten de feestdagen een mogelijkheid.

Kerst- en Nieuwjaarsmenu:
Zeebaars, gemarineerd in citroenvinaigrette en gevuld met tartaar van rivierkreeftstaartjes en komkommer met friszure groene appeltjes en avocado
-
Pâté van gans en Hoevevarken, siroop van cranberry en gekonfijte sjalot
~
Tortellini gevuld met gestoofde kalfswang in een schuimige soep van aardpeer, gemonteerd met verse zachte geitenkaas en crunch van hazelnoot
-
Twee bereidingen van hert, filet en sukade met krokante aardappel, zuurkool, knolselderij en wildsaus
-
Kaasplateau bestaande uit vier verschillende soorten kaas met tomatenjam
-
Schwärzwalderkirschtorte 2.0
Inclusief amuse, brood, olijfolie en zeezout.

Ook met (dieet-)wensen, voorkeuren en andere bijzonderheden houdt Restaurant Karakter rekening. Vegetariërs zijn vanzelfsprekend welkom. Het is fijn wanneer dit bij de reservering wordt doorgegeven.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread Coronacrisis
Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"

We zijn nu drie dagen onderweg sinds de 'heropening' van de horeca. Tijd om horecaondernemers te bezoeken en te vragen naar de ervaringen met het ondernemen met coronabeperkingen en de verwachting voor de toekomst. In Utrecht bezochten we daarom verschillende horecaondernemers en voelden vooral het ...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: