Voormalig Ajacied partner nieuwe Libertine

25 januari 2018 | David Bakker

Angelos Charisteas, voormalig Ajacied en Europees kampioen met Griekenland in 2004, duikt op als partner van het Amsterdamse restaurant Libertine Comptoir Cuisine. Horecaondernemers Casper Reinders en Steven Pooters openen precies een jaar na de opening van Libertine café café in de Wolvenstraat samen met de oud-voetballer een tweede vestiging in de 9 straatjes

Libertine Comptoir de Cuisine, in de Berenstraat is een plek waar je de hele dag terecht kan voor ontbijt, lunch, brunch, diner of borrel. Anders dan bij Libertine café café – waar de kaart vooral bestaat uit simpele Italiaanse gerechten - is Libertine Comptoir de Cuisine Frans georiënteerd. Het grootste gedeelte van de kaart bestaat uit Toast en French Toast: zoet en hartig, met of zonder gluten, gemaakt van vers briochebrood. Voor elk moment van de dag.

Eggs Benedict

Zo eet je ’s ochtends onder andere je French Toast met vers fruit & cream, of kies je voor Toast met een gepocheerd eitjes (in varianten Benedict , Florentine of Norwegian). Voor de lunch zijn er ook hartige varianten, zoals Steak Tartare, Lobster New Engeland Style, Phily Cheese Steak en Spinache Goat Cheese & Caramelised Onion. Naast alle gerechten op Toast zijn er heerlijke salades, oesters en diverse bijgerechten. En eet je je toast liever als ontbijt op bed? Dat kan. Want binnenkort wordt gestart met een bezorgservice die al deze heerlijkheden bij je thuis brengt.

Stephan Robert

Opnieuw een vergelijkbare signatuur voor deze Libertine: geen gedekte tafels, donkere muren, veel marmer en geen mogelijkheid om te reserveren. Inspiratie voor deze nieuwe locatie komt dit keer van de ‘vintage surf collectibles’ van Surfing Cowboys aan de Amerikaanse East Coast. De keukenbrigade staat net als bij Libertine café onder leiding van Fransman Stephan Robert.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events
Innovatief netwerken tijdens BBB Maastricht 2018

BBB Maastricht, de oudste horecavakbeurs van Nederland, vindt plaats van maandag 8 t/m woensdag 10 oktober in MECC Maastricht. BBB Maastricht biedt een veelzijdig programma voor horecaprofessionals uit ieder segment. Van (speciaal) bieren tot biologische streekproducten en van innovatieve productont...

Creëer een ijzersterke Social Media strategie

Je bedrijf gratis promoten en verkopen op Facebook is aan banden gelegd. Pitchen, promoten, reacties uitlokken, win acties en zelfs vragen om een like, het is allemaal uit den boze. Facebook wil enkel waardevolle verhalen van je zien. Wil je je horecabedrijf actief promoten dan kan dat alleen nog vi...

Verbouwen
Family Naarden is verbouwd

Bij Family Naarden zijn ze een aantal weken geleden druk bezig geweest om alle wanden in de vestiging een nieuwe uitstraling te geven. En het resultaat mag er wezen! De wand achter de counter en bij de bakwand heeft een mooie, frisblauwe tegellaag gekregen. Op de andere wand zijn tegels geplaatst in...

Opening Culinair
Foodhallen Rotterdam geopend op Kop van Zuid

Vanaf vandaag valt er weer flink wat te nassen in Rotterdam. Vier jaar na de introductie van de Foodhallen Amsterdam opent een tweedeindoor foodmarket in 010. Geen gevalletje copy-paste, maar een ras-Rotterdammer van een foodhal. Foodhallen Rotterdam betrekt samen met het naastgelegen designhotel Ro...

Uber Eats breidt uit

Waar Foodora sopt in Nederland, pakt Uber Eats juist door. Het bedrijf breidt voor het einde van dit jaar uit naar Groningen en Haarlem en vergroot het bezorggebied in de regio Den Haag door Scheveningen en Voorburg aan de app toe te voegen. Daarnaast kunnen bestaande en nieuwe gebruikers van de app...

Opening
Sidney Schutte en David Baxter openen Café Cliché

Vandaag opent Café Cliché, de gloednieuwe buurtbrasserie van Amsterdam-Oost. Hier kookt chef David Baxter vijf dagen per week voor de buurt en voor wie in de buurt is. Het initiatief en het menu zijn van Sidney Schutte, die net als Baxter carrière maakte in sterrenrestaurants. ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: