Vleesreepjessalade met hazelnoten

Auteur: Jorien Slager
1 januari 2016
Vleesreepjessalade met hazelnoten

Ingrediënten

300 gram varkensvleesreepjes
3 eetlepels Tex-Mex kruiden
3 rijpe vleestomaten
1 middelgrote ui
1 krop sla
50 g hazelnoten (geroosterd)
10 eetlepels mayonaise
1 theelepel suiker
3 eetlepels azijn

Bereiding

Kruid het vlees met 2½ eetlepel van de kruiden. Halveer de tomaten, verwijder pitjes en snijd in reepjes. Snijd de ui in ringetjes. Was de sla en verwijder stronken. Hak de hazelnoten grof. Meng suiker, azijn en de resterende TexMexkruiden, mayonaise en 4 eetlepels water. Bak het vlees. Meng sla, tomaten, uienringen, het vlees en de hazelnoten en schep de dressing erover.

Overig nieuws