Vernieuwd Potaé rolt groeistrategie uit

Auteur: Redactie
1 februari 2022
Vernieuwd Potaé rolt groeistrategie uit

De King Kumpir vestigingen bevinden zich in grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht en worden gefaseerd omgevormd naar het Potaé concept. De vestiging in Utrecht is in 2020 al in de Potaé stijl gebouwd. Potaé groeit gestaag door en opent binnenkort haar tweede vestiging in Rotterdam in winkelcentrum Alexandrium.

In het afgelopen jaar lag de focus van Potaé ook op het openen van franchisevestigingen. Met als resultaat dat binnenkort een franchisevestiging op de high traffic locatie in winkelcentrum Alexandrium wordt geopend.

Het is een prachtig winkelruimte van 80m2 met een geweldige ligging. Het pand bevindt zich aan de Poolsterstraat 44 naast de H&M en Kruidvat. Eind februari wordt het pand opgeleverd en naar verwachting opent franchisenemer Tanju Çevik in april nog zijn deuren. Voor verdere groei staan de steden Almere, Amsterdam en Hoofddorp op de planning en Potaé biedt hiervoor concrete ondernemerskansen.

Vernieuwd Potaé concept

In 2020 presenteerde het familiebedrijf King Kumpir het vernieuwde concept Potaé. In hetzelfde jaar is in Utrecht de eerste Potaé vestiging geopend en is deze vestiging in 2021 gefranchised aan een ambitieuze en succesvolle ondernemer. De huidige vestigingen in Amsterdam en Rotterdam worden geleidelijk omgebouwd naar het vernieuwde concept Potaé. De vestigingen ondergaan een metamorfose, beginnende met de vestiging in Osdorp, de vestigingen Zuidplein en Bos en Lommer volgen erna. De vestigingen krijgen een nieuw interieur en de look en feel van Potaé. De indeling wordt ook veranderd als gevolg van COVID-19. Door de verschuiving naar meer take-away en bezorging van de gerechten is er in de designs en indeling van de vernieuwde vestigingen hier meer ruimte en aandacht aan besteed.

Over Potaé

Bij Potaé worden verse en unieke gerechten geserveerd. Eén van hun favorieten is de Kumpir. Een grote, stomend heet gepofte aardappel. Vegetarisch, vegan, met kip of met tonijn: bij Potaé kun je altijd kiezen. Zij gaan voor verrassende smaken en combinaties. Potaé heeft maar één regel: alleen het beste komt op tafel. Zij gebruiken zo veel mogelijk lokale producten en kopen bij lokale leveranciers. Afhankelijk van het seizoen komen de aardappelen uit Nederland of Spanje. Potaé koopt ze zo dichtbij mogelijk en rechtstreeks bij de coöperatie. Zo weten zij zeker dat ze duurzaam worden gekweekt en dat de kwaliteit top is. Alle gerechten zijn vers en huisgemaakt, dus reken maar dat je het verschil proeft! Zelfs de sauzen worden gemaakt van verse ingrediënten, zoals de speciale kruiden(mix). Diepvries en voorgebakken producten komen bij Potaé er niet in.

Overig nieuws