Van Hessen doet het weer...in 2014

26 januari 2014
Van Hessen doet het weer...in 2014

Vorig jaar reserveerde Van Hessen horeca automatisering als eerste een Rondje Horeca bij Uitgeverij PS:. Met dit Rondje Horeca gaf Van Hessen in 2013 acte de présence in Hospitality Management,
Lunchroom, De CaféKrant, Bed & Breakfast, Hotel & Food & Beverage, Hotel & Design en De RestaurantKrant. Zowel in print als online. Van Hessen heeft hierdoor in 2013 in meer dan 162 producties gestaan.

*Van 162 naar 174*
"De samenwerking met Uitgeverij PS: is goed bevallen, zelfs zo goed dat wij het Rondje Horeca in 2014 voortzetten", aldus Ruud Clements managing director van Van Hessen. "Vooral de begeleiding van het hele proces door Thijs Jacobs bij Uitgeverij PS: maakte het voor ons erg makkelijk. Het gaat tenslotte om meer dan 162 producties."

*Optimaal bereik dus!*
Door in 2014 ook het Rondje Horeca te reserveren staat Van Hessen in meer dan 174 producties. Sinds enkele maanden verschijnt er naast de nieuwsbrieven van Hospitality Management, Lunchroom en De RestaurantKrant ook een nieuwsbrief van Bed & Breakfast. Optimaal bereik dus!

*Meer weten?*
Het Rondje Horeca is een compleet geïntegreerde campagne en kan op elk gewenst moment ingaan. Meer weten? Neem contact op met "Paul Sprakel.":mailto:paul.sprakel@uitgeverijps.nl

~Op de foto: Paul Sprakel en Ruud Clements tijdens de Horeca 2013.~

Overig nieuws