Van harte welkom op de BBB 2012

10 januari 2012 |
Van harte welkom op de BBB 2012<

De 58e editie van de BBB, dé horeca-vakbeurs voor Zuid-Nederland, komt in zicht! Van 30 januari t/m 2 februari 2012 kunt u in MECC Maastricht weer volop in contact
treden met de gepassioneerde horeca-ondernemers van Zuid-Nederland. Niet alleen kunt u er voor nieuwe producten, diensten en innovaties terecht, ook de inspirerende sessies op de nieuwe themapleinen maken een bezoek aan de BBB meer dan de moeite waard! Onderstaand treft u alvast een greep uit het aanbod:

Primeur: BBB Theater
Het nieuwe BBB Theater is dé plek op de beursvloer waar u zich met kennis kunt verrijken. Diverse partners, waaronder KHN, Misset Horeca, Proost! en Fastservice Entree, bieden er dagelijks een uitgebreid programma rondom belangrijke onderwerpen in de hotel-, restaurant-, café/bar/discotheek- en fastservice sector. Hier kunt u die inspiratie opdoen die u helpt uw bedrijfsformule nóg beter te maken! De baristaworkshops door barista en koffiegek Jeroen Veldkamp (Douwe Egberts), de presentaties over ‘de meerwaarde van biologisch en streekproducten op de menukaart’ door Eric van Veluwen en de sessies over Social Media, (waaronder Hyves, Twitter en Foursquare door onder andere KLM en Hyves), zijn slechts een kleine greep uit het aanbod.

Nog veel meer
Natuurlijk is er nog véél meer. Wat dacht u van het Nederlands Kampioenschap Biertappen, de kook- en serveerwedstrijden van Stichting Europa Culinair (SEC) en de opmerkelijke, innovatieve concepten op het Columbus Plein? Maar ook is er speciale aandacht voor speciaalbieren en staat er iets op stapel rondom het thema streekproducten.

Nu registreren?
Mis het niet en registreer u voor een bezoek aan de BBB via www.bbbmaastricht.nl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: