Van der Weerd uit ongenoegen over RAI

10 januari 2012 |
Van der Weerd uit ongenoegen over RAI<

Johan van der Weerd heeft zijn ontevredenheid over de organisatie van de RAI getoond tijdens de uitreiking van het Lekkerste Broodje Catering op de Horecava 2012. "Wij zijn totaal niet tevreden over de organisatie van de RAI. Het is nu al drie jaar slecht en als het decor niet verandert, zoeken wij een andere plaats om
de wedstrijden te houden. En we hebben al een andere oplossing in huis", aldus de voorzitter van De Lekkerste Wedstrijden. Van der Weerd is voor de 27ste keer aanwezig tijdens de kookwedstrijd voor leerling meester.

Langdurige relatie onder druk
De wedstrijden worden voor de 29ste keer gehouden. Volgend jaar staat er dus een jubileum op de planning. "Ik heb er vertrouwen in dat we eruit komen met de RAI, want een relatie van bijna dertig jaar zet je niet zomaar aan de kant. De koks hebben nu niet de juiste ruimte om hun producten voor te bereiden. De manier waarop het moet, is niet goed", licht Van der Weerd toe. De voorbereidingen voor de gerechten moeten de koks in een andere ruimte doen. Deze ruimte sluit niet goed aan op de keuken waar ze de lekkernijen maken.

Spotlights
De organisatie van de wedstrijden wil dat zij weer in de 'spotlights' staan en dat er goed verslag gemaakt kan worden van de gerechten en prestaties van de koks. De stichting wil graag terug naar de oude situatie waarbij zij zelf de organisatie in handen hadden.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op Reportage: Koffie Society

Marco Smit is master barista. Hij is acht jaar geleden begonnen met koffie. 7 jaar geleden met De Koffie Society. Na drie jaar heeft hij 'De Gooische koffiebus' aangeschaft. Zo kunnen klanten door het hele land genieten van de lekkerste koffie. De Gooische Koffiebus werd in 2014 uitgeroep...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Amsterdam Opening
Coffeecompany opent nieuw filiaal aan Bos en Lommerplein

Coffeecompany opent in mei zijn deuren aan het Amsterdamse Bos en Lommerplein. Het is de eerste nieuwe huurder sinds het plein in handen is van Propertize. De koffieketen betrekt het pand van 133 vierkante meter aan de rechterkant van de trap die vanaf de Bos en Lommerweg naar het plein toe leidt. ...

Video
"We bakken 10.000 American pancakes per jaar

The Blueberry is een Amerikaanse lunchroom gevestigd op twee plekken in Amersfoort. De vestiging op Emiclaerhof in Amersfoort-Noord bevat zo’n 70 binnen- en 60 buitenzitplaatsen. Door het hippe en stijlvolle interieur voelt het echt alsof je in Amerika zit. De doelgroep wisselt per locatie,...

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: