Beursconcept is succes voor Hardenberg

28 september 2012 |
Beursconcept is succes voor Hardenberg<

Het vakbeursconcept van de Horeca Relatiedagen Hardenberg heeft volgens de organisatie wederom gezorgd voor een succes. De vakbeurs werd voor de vijftiende keer georganiseerd en bezocht door 12.838 bezoekers.

Groep beslissingsbevoegde
Geprikkeld door productintroducties en speciale beursaanbiedingen bezochten horecaondernemers in grote aantallen de Horeca Relatiedagen Hardenberg. Onder deze bezoekers was een grote hoeveelheid beslissingsbevoegde bezoekers. (89 procent van de bezoekers bestond uit directie, eigenaren en inkopers)

De beurs
Bezoekers werden verrast met kookdemonstraties, productinnovaties en natuurlijk scherpe beursacties. Voor bezoekers waren er volop vertrouwde gezichten en was er de gelegenheid om kennis te maken met een aantal nieuwe leveranciers op de markt. Nieuwe spelers waren onder andere Etentjeveilen.nl, Vechtdal Streek Producten, diverse biologische producenten, nieuwe trends op het gebied van meubilair, cocktails in een handomdraai, ambachtelijk ijs en delicatessen. Op het Kennis Plein vond de Kickoff van Leukste Restaurant Verkiezing plaats en was de finale van Terras Topper van het Jaar verkiezing.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Koffie & thee Achtergronden
Het Grote Koffiebar Onderzoek: zo drinkt Nederland koffie in een koffiebar

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. Uit onderzoek van Koffietje.nl blijkt dat ongeveer de helft van de koffiedrinkers één of meerdere keren per week een koffiebar bezoekt. Per bezoek bestellen we gemiddeld 2 drankjes, met een sterke voor...

Achtergronden Internationaal
China gaat wegwerpplastic uitbannen, ook in de horeca

China zal de productie, de verkoop en het gebruik van plastic wegwerpproducten in de komende vijf jaar in drie fasen verbieden of beperken, volgens een gezamenlijk door de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Ecologie en Milieu uitgevaardigde instructie. Ook voor...

Interview
Reportage: Koffie en Jij, Hilversum [video]

Koffie en jij is een gezellige lunchroom midden in het centrum van Hilversum. Je kan hier genieten van allerlei vegan of vegetarische gerechten. Met de huiselijke sfeer kan je er op je gemak een kopje koffiedrinken en even ontsnappen van het drukke leven. Koffie en jij richt zich vooral op de men...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: