Uitreiking Lekkerste Lunchroombroodje aanstaande vrijdag

22 november 2016 | Jorien Slager

Aanstaande vrijdag (op 25 november) weten we welke lunchroom het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland heeft gemaakt. Tussen 12.00 en 13.00 staat een delegatie van vakblad Lunchroom bij de winnaar op de stoep met de oorkonde. De winnaar is verzekerd van eeuwige roem!

Door het hele land

Van Maastricht naar Alkmaar en via Noordwijk naar Wijchen, om vervolgens ook nog in Roosendaal te stopppen om te proeven. Het is een hele klus, maar uiteindelijk komt er volgende week een welverdiende winnaar uit de bus.

Eerdere winnaars

George Walta is de winnaar van de vorige editie van de verkiezing van het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. De overwinning zorgde voor veel media-aandacht. "“Na het winnen van zo’n prijs krijg je een explosie van media-aandacht. Op zaterdag bedienen we normaal 80 tafels. De zaterdag na de wedstrijd waren dat er 120. In totaal hebben wij hier 18 tafels, dus je kunt wel uitrekenen hoe de bezettingsgraad dan is. Ongelofelijk."

Doe volgend jaar ook mee!

Wil jij ook extra omzet, eeuwige roem en meer bekendheid voor je zaak en je broodje? Stuur dan de receptuur en een foto naar redactie@uitgeverijps.nl. Wie weet win jij de verkiezing volgend jaar.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Financieel Ondernemen
3 vragen over loon van horecapersoneel

Werken in de horeca is in vele opzichten niet te vergelijken met een standaard '9-tot-5-baan’. Daarom spelen er ook vragen over de loonbelasting die in andere sectoren niet of minder aan bod komen. Te denken valt aan de volgende vragen: Moet een werkgever fooien van zijn personeel aange ...

Awards
Yoghurt Barn genomineerd bij Coolest Dutch Brands 2020

Nederlanders eten de meeste yoghurt ter wereld. Toch is Yoghurt Barn het enige restaurant in Nederland dat geheel in het teken van deze frisse lekkernij staat. Wouter en Esther Staal hadden totaal geen ervaring in de horeca toen ze negen jaar geleden hun eerste Yoghurt Barn openden. Inmiddels hebben ...

Internationaal Coronacrisis
Ook België sluit de horeca

Ook in België moeten cafés en restaurants vanaf vandaag (maandag) vier weken de deuren sluiten. De Belgen gaan zelfs iets verder dan wij, want er gaat een avondklok gelden van middernacht tot 05.00 uur 's ochtends. In België is thuiswerken weer de standaard en worden ook de soci ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Horecaondernemers vechten sluiting van de horeca aan bij de rechter

De door het kabinet opgelegde sluiting van de horeca wordt door de Haagse bodega De Posthoorn aangevochten middels een een kort geding aan tegen de Nederlandse staat. Dinsdag komt de zaak voor de rechter en inmiddels hebben zich veel horecazaken bij het intiatief aangesloten, zo verklaart horecaonde ...

Personalia
Bob Hutten draagt leiding Hutten over aan Drees Peter van den Bosch

Algemeen directeur Bob Hutten geeft de leiding van Hutten per 1 januari 2021 uit handen. Na 91 jaar en drie generaties komt de aansturing van het familiebedrijf nu in handen van Drees Peter van den Bosch, momenteel Innovatiemanager bij Foodsquad en Hutten. “In Drees zie ik iemand met heel veel ...

Opening Koffie & thee
Coffeelicious nu ook in de Albert Heijn in ‘s-Gravendeel

Na 2 succesvolle pick-up points met de Cookie Mobiel in ‘s-Gravendeel komt Coffeelicious nu vast in het assortiment bij AH Mahu ‘s-Gravendeel te liggen. Vanaf aanstaande zaterdag 17 oktober ligt Coffeelicious in het vaste assortiment bij AH Mahu ‘s-Gravendeel. In het assortiment zi ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: