Tweede editie vakbeurs rotterdam feit

26 april 2012 |
Tweede editie vakbeurs rotterdam feit<

1.500 bezoekers heeft de beurs HORECA Rotterdam op 16 en 17 april mogen ontvangen. De vakbeurs in de Van Nelle Ontwerpfabriek stond in het teken van (regionale) ontmoetingen.

Rotterdam heeft dit nodig
De organisatie is zeer tevreden over het verloop van de beurs. Enthousiaste opmerkingen als 'Rotterdam heeft dit nodig' of 'een unieke en passende locatie', werden gemaakt. Een goede zet om Rotterdam haar vakbeurs terug te geven, is de mening. Dit blijkt ook uit het feit dat de 2e editie van HORECA Rotterdam geland staat op 15 en 16 april 2013 in de Van Nelle Ontwerpfabriek.

Uitgebreid programma
Deze editie van de vakbeurs gaat zeker groeien. Een eerste kennismaking heeft plaatsgevonden en leveranciers hebben hun licht al opgestoken voor deelname. Er zal een nog breder aanbod komen van aanbieders, met een duidelijk accent op voeding & dranken, apparatuur, faciliteiten & voorzieningen voor gasten, amusement, betaalsystemen en in- & exterieur.

Myrtille Vromans

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen
Pizza Hut gaat bezorgen in Nederland

Pizza Hut betreedt de Nederlandse bezorgmarkt. Vanaf vandaag start de Amerikaanse keten met de mogelijkheid pizza te laten bezorgen. Thuisbezorgd.nl bezorgt de bestellingen per elektrische fiets. Pizza Hut Express Utrecht bijt het spits af en naar verwachting volgen andere filialen spoedig. De p...

Opening
Nieuwe vestiging Bagels & Beans in Rotterdam

Rotterdam krijgt er een nieuwe vestiging van Bagels & Beans bij. Vandaag heeft investment management organisatie PingProperties een huurovereenkomst gesloten met de koffie en bagel-zaak voor een vestiging in het winkelcentrum Eudokiaplein. Per 1 augustus gaat Bagels & Beans 130m2 winkelru...

Food Opening Rotterdam
Osteria Vicini opent ijssalon

Al ruim 5 jaar is Remco Witberg eigenaar van een klein stukje Italië middenin Rotterdam-Kralingen. Vele buurtbewoners hebben Osteria Vicini in hun hart gesloten en strijken geregeld neer voor een goede espresso, heerlijke lunch of diner of een aperitief aan de bar. Vanaf 1 juli kunnen de gasten...

Lunch Diner cijfers
Onderzoek: 30 procent van Nederlanders gaat twee keer per jaar uit eten

Uit het Nationaal Gastvrijheidsonderzoek in opdracht van JMW Horeca Uitzendbureau door Kantar TNS blijkt dat een op de drie Nederlanders gemiddeld een keer per half jaar uit eten gaat. Per persoon besteden gasten dan 25,05 euro aan een restaurantbezoek. Voor een gemiddelde hotelovernachting telt de...

Groenten Achtergronden
Vijf tips om kinderen groenten te laten eten

Groenten en kinderen, het blijft een lastig verhaal. Hoe krijg je het voor elkaar om kinderen in je horecazaak aan de groenten te krijgen? Er zijn een paar simpele trucjes voor ouders om hun kids aan de groenten te helpen. 1. Laat ze je helpen Eén van de beste manieren om kinderen ...

Amsterdam
Amsterdammers willen horecastop in stadsdeel Oud-West

In het centrum van Amsterdam zet de gemeente in op spreiding van de drukte. Dat werkt uitstekend, maar zorgt er ook voor dat het in 'West' steeds drukker wordt, zo lazen we op de website van AT5. In het stadsdeel Oud-West begint het aandeel van koffietentjes en eetzaken wel heel problematisc...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: