Twee nieuwe pop-up zaken in Hofhouse Den Haag

14 december 2017 | Roy Spijker

De nieuwste hotspot van Den Haag, food court Hofhouse aan de Rijnstraat 10, opent twee nieuwe pop-up zaken. Foodliefhebbers kunnen zich laten verrassen door de verrukkelijke Oosterse en Westerse keuken van Madame Gao en de heerlijke Singapore Style gerechten bij Boogie Street Food. Uiteraard zijn ook nog steeds SLA, Burgerz, Italiaan Da Portare VIA, Mexicaan MadMex, en de overheerlijke koffie en tosti’s van Toastable op hun vaste stek te vinden. En goed nieuws voor degene die het liefst ’s morgens meteen al neerstrijken in Hofhouse, want vanaf nu is er het Hofhouse ontbijt met onder andere overheerlijke Overnight Cinnemon oats van SLA en een verse Jus d’orange. Dat is nog eens een heerlijk en gezond begin van de (werk)dag!

Elk kwartaal verwelkomd Hofhouse nieuwe horecaconcepten in de pop-up zaken en dat betekent dat er steeds iets nieuws valt te ontdekken in de nieuwe parel van Den Haag die in juni haar deuren opende. De eerste nieuwkomers zijn Madame Gao en Boogie Street Food. Bij Boogie Street Food proef je de kruidige en kleurrijke keuken van Singapore. Eigenaar Marcel en zijn team koken er elke dag verse gerechten uit dit Aziatische land. Authentieke gerechten, maar met een moderne twist.

Marcel kent de keuken, die bestaat uit een smeltkroes van Aziatische culturen, op zijn duimpje. Hij groeide er namelijk op en at er bij talloze food courts. Hij leerde er onder meer het traditionele gerecht Laksa, een pittige kokos-limoen soep gevuld met rijstnoedels, verse groenten en kip, garnalen of tofu kennen en kookt het nu met passie voor de bezoekers van Hofhouse. Of wat te denken van een romige kip curry of een pittige beef curry. Marcel serveert ook vegetarische gerechten. Probeer ook eens zijn Boogie Beef Salad, een carpaccio salade met rendang mayonaise. Borreltijd? Boogie Street Food daarnaast ook een ruime keuze aan Singapore Style bites, zoals de noedelschijf, duck pancakes met Hoisin, lemongrass satay of tiger prawns in black bean sauce.

Smeltkroes van het Oosten en Westen
Bij Madame Gao komen het Oosten en het Westen samen. Bij deze nieuwe pop-up zaak worden overheerlijke fusion gerechten geserveerd met invloeden uit zowel Hawaii als Japan. Dit zie je onder meer terug in het gerecht Temaki waar de nori op een andere manier wordt gebruikt dan bij sushi. Ook vind je hier de nu zo hippe Hawaiian style Poké Bowl gerechten met warme rijst en verse toppings zoals zalm, tonijn en rettich. Natuurlijk vind je bij Madame Gao ook traditionele Japanse sushi rolls. Foodies kunnen de gerechten ter plaatse opeten of meenemen. Lekker voor tijdens of na een lange werkdag.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horecaondernemers verwachten voorzichtige groei in 2019

De horeca groeit dankzij een ‘gouden mix’ van economische expansie en een grotere toestroom van toeristen, plus het goede weer in een groot deel van 2018. De omzet in de branche neemt al ruim vijf jaar elk kwartaal toe. De verwachting is dat in 2019 het oplopende personeelstekort echt...

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Koffie & thee Achtergronden
Onderzoek prijsontwikkeling koffie en thee in lunchrooms

De prijsontwikkeling van koffie en thee binnen lunchrooms is nog vrijwel nooit onderzocht. Daarom deed de redactie van vakblad Lunchroom zelf een onderzoekje naar de prijsontwikkeling gedurende de afgelopen twee jaar en daarbij keken zij ook nog verder terug, naar het jaar 2001 om precies te zijn. I...

Onderwijs Ondernemen
Training concepting voor gepassioneerde horecaondernemers

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Lunch Opening
23-jarige onderneemster Naomi Jansen opent Vital4Skool in Leek

Op maandag 7 januari opende Naomi Jansen in Leek haar gezonde schoolkantine. Ze is slechts 23 jaar en is nu al een eigen zaak begonnen. Naomi koos voor de scholengemeenschap rsg de Borgen om het cateringbedrijf op te zetten. Haar oog viel daarbij op de franchiseformule Vital4Skool. Dat Naomi voor...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: