Trattoria&Grill DUE nieuwkomer Lekker 500

29 oktober 2014 |
Trattoria&Grill DUE nieuwkomer Lekker 500<

De Lekker 500 van 2015 telt meer dan tachtig nieuwe namen, waaronder Trattoria&Grill DUE. DUE is onderdeel van Landgoed Avegoor en maakt
sinds 1 januari 2013 deel uit van de Jaap Venendaal Groep. Chef de cuisine Giuseppe Zuddas, een gepassioneerde rasechte Italiaan, werkt elke avond met plezier samen met zijn team en dit harde werken wordt nu beloond.

Place to be
Trattoria & Grill Due is ‘the place to be’ voor levensgenieters die samen met vrienden, familie of zakenrelaties willen genieten van een ontspannen avondje uit in een heerlijk informele ambiance. Giuseppe verrast de gasten, na een lekker aperitief, met de mooiste traditionele Italiaanse gerechten uit zijn geboortestreek Lucca in Toscane. Vanzelfsprekend worden alle spijzen er op verzoek begeleid door de mooiste Italiaanse wijnen.

Italiaanse keuken
De culinaire redactie van dagblad De Gelderlander omschreef Trattoria & Grill DUE eerder als ‘een geweldig restaurant dat een waardig eerbetoon aan de Italiaanse keuken vormt’. Ook Gault & Millau was in de laatste editie laaiend enthousiast: ‘Chef Giuseppe bereidt pure en smakelijke Italiaanse gerechten. Prima wijnen, attente bediening en schappelijke prijzen maken het plezier compleet’.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: