Trattoria&Grill DUE nieuwkomer Lekker 500

29 oktober 2014 |
Trattoria&Grill DUE nieuwkomer Lekker 500<

De Lekker 500 van 2015 telt meer dan tachtig nieuwe namen, waaronder Trattoria&Grill DUE. DUE is onderdeel van Landgoed Avegoor en maakt
sinds 1 januari 2013 deel uit van de Jaap Venendaal Groep. Chef de cuisine Giuseppe Zuddas, een gepassioneerde rasechte Italiaan, werkt elke avond met plezier samen met zijn team en dit harde werken wordt nu beloond.

Place to be
Trattoria & Grill Due is ‘the place to be’ voor levensgenieters die samen met vrienden, familie of zakenrelaties willen genieten van een ontspannen avondje uit in een heerlijk informele ambiance. Giuseppe verrast de gasten, na een lekker aperitief, met de mooiste traditionele Italiaanse gerechten uit zijn geboortestreek Lucca in Toscane. Vanzelfsprekend worden alle spijzen er op verzoek begeleid door de mooiste Italiaanse wijnen.

Italiaanse keuken
De culinaire redactie van dagblad De Gelderlander omschreef Trattoria & Grill DUE eerder als ‘een geweldig restaurant dat een waardig eerbetoon aan de Italiaanse keuken vormt’. Ook Gault & Millau was in de laatste editie laaiend enthousiast: ‘Chef Giuseppe bereidt pure en smakelijke Italiaanse gerechten. Prima wijnen, attente bediening en schappelijke prijzen maken het plezier compleet’.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Lachgasverbod: mag je het straks nog wel kopen voor in je keuken?

Het gebruik van lachgaspatronen als drugs in plaats van gastronomisch of technisch hulpmiddel is de laatste jaren flink toegenomen. Zoveel zelfs dat (door staatssecretaris Blokhuis en minister Grapperhaus) een voorstel is gedaan om lachgas in het hele land te gaan verbieden. Met het landelijk verbod...

Columns
Knibbel, knabbel, knuisje, wie knabbelt er aan jouw huisje?

Vol is vol, kopte de krant laatst. Het gaat over hoe vol de campings, bungalowparken en hotels wel niet zijn in eigen land. In maart was de annuleringenstroom niet bij te houden en deze zomer staat de telefoon roodgloeiend om een felbegeerd plekje onder onze eigen zon te bemachtigen. Tenminste als j...

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Download nu de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: