Training: meer gasten door ijzersterke social media content

13 mei 2018 | Thijs Jacobs

Dat wil toch iedereen? Meer gasten, en dus ook meer omzet, door ijzersterke content op sociale media? Maar ja, hoe pak je dat aan? We hebben een prachtig aanbod voor je. Tijdens de training op 28 mei aanstaande leert Monique van Gevelt de cursisten hoe zij hun gasten het water in de mond kunnen laten lopen door content op social media. 

Het doel van de training is om te leren hoe je zelf deze content maakt. Na deze training maak je sterke, onderscheidende content die je gasten verleidt om naar je bedrijf (terug) te komen. Wie nu boekt, ontvangt bovendien een puike vroegboekkorting. 

Voor meer info en om je in te schrijven, klik hier! 
Profiteer direct van de vroegboekkorting!

Duur van de training

1 dag, van 9.00 – 17.00 uur, bestaande uit 2 modules:

Ochtendmodule: Sterke content maken.
Tijdens de ochtend wordt aandacht besteed aan:

Hoe bepaal je je doelgroep, wie is je gast?
Sluit je content aan bij de behoefte van je gast?
Hoe maak je sterke content die je (potentiële) gasten verleidt om te  komen?
Hoe promoot je je bedrijf?
Hoe bouw je aan een relatie met je klanten?

Middagmodule: Social Media
In middag komt Social Media aan de orde:

Hoe onderscheid je je op Social Media?
Ben je goed zichtbaar op Social Media
Hoe beheer je al je Social Media accounts op een eenvoudige manier?

Wat kun je verwachten

In de ochtend ontvangen wij je met koffie en thee. Gedurende de dag kun je gebruik maken van koffie, thee, water, frisdrank en lekkernijen.
De lunch bestaat uit een uitgebreid, zeer goed verzorgd lunchbuffet.
Halverwege de dag is er een onderbreking met een lekkere Energy Break, zodat je daarna weer fris bent voor de rest van de training.
We eindigen met een borrel. Je sluit de dag, onder het genot van een hapje en een drankje, samen met je medecursisten af.

Voor meer info en om je in te schrijven, klik hier!

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Drinks Achtergronden
Terrasonderzoek: Amsterdam de duurste, Zwolle het goedkoopst

Amsterdam is wederom de duurste terrasstad van Nederland. De gemiddelde prijs voor een rondje drank op het terras in onze hoofdstad is € 25,10, dit is 3,5% hoger dan vorig jaar. Landelijk steeg de terrasprijs gemiddeld met 2,5% dit jaar naar € 22,64. Zwolle is, net als vorig jaar, de goedk...

Achtergronden Culinair
Kinderen eten gratis bij Jamie Oliver’s Diner

Elke zondag is het ‘Kids Eat Free’ bij Jamie Oliver’s Diner en staat alles in het teken van de kleine gasten. Zo kunnen de kids, naast genieten van een gratis kindermenu, ook spelen met lego, kleuren en zijn er tafelspelletjes voor het hele gezin. Jamie Oliver vindt het belangr...

Wet- en regelgeving Achtergronden
Controles Inspectie SZW bij fastfoodketens en hotels

De grote fastfoodketens hebben hun schoonmaak het afgelopen jaar veel beter georganiseerd. De intensieve controles van de Inspectie SZW en de Belastingdienst de afgelopen jaren en intensieve gesprekken met de fastfoodsector hebben een duidelijk effect gehad. Bij een groot deel van de fastfoodvestigi...

Bezorgen Achtergronden
McDonald’s trakteert op nineties kledingitems

Vandaag viert McDonald’s Global McDelivery Day. Tijdens deze feestelijke dag kan er bij de bezorging van jouw bestelling via de Uber Eats app één van de flashy items uit de unieke Throwback Collection van McDonald’s zitten. De items, waaronder een spijkerjack en heuptasjes,...

Ontbijt Interview Longread
Interview: Utrechtse lunchroom gaat helemaal voor ontbijt

Aan de Biltstraat in Utrecht vind je lunchroom ‘De keuken van Thijs’. Eigenaar Thijs Rullens is een oude bekende, want in december 2014 stond hij op de cover van ons blad. De lunchroom is inmiddels verhuisd naar een groter pand even verderop en op de oude locatie (eveneens in de Biltstr...

IJsblokjes kunnen voedselvergiftiging veroorzaken

Met de heerlijke zomerse temperaturen draaien ijsblokjesmachines in de horeca overuren. Niet zo gek natuurlijk, ijsblokjes zijn een welkome én koele toevoeging aan ieder drankje. Niets zo onschuldig als ijsblokjes, toch? Dat is niet helemaal waar. IJs is namelijk het vergeten voedsel als h...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: