Tour van Duitse biologische producten

8 april 2013
Tour van Duitse biologische producten

Duitse leveranciers van biologische producten en lokale specialiteiten zijn op 15 en 16 april twee dagen onderweg in Nederland om inkopers, handelsvertegenwoordigers en groothandelaren
kennis te laten maken met hun aanbod. De handelsreis wordt georganiseerd door de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK) in Den Haag en biedt gelegenheid tot gesprekken met de Duitse leveranciers en het testen van hun producten.

*Deelnemers*
"De deelnemers zijn kleine en middelgrote bedrijven die een innovatief en breed spectrum aan producten aanbieden", zegt Andrea Fangmeyer, exportconsulente bij de DNHK. Een overzicht van de deelnemende Duitse bedrijven is te vinden op de website "www.dnhk.org.":http://www.dnhk.org/

*Miele Inspirience Center*
Op 16 april komen de Duitse leveranciers naar Vianen om in het Miele Inspirience Center hun producten te presenteren. Hier hebben Nederlandse geïnteresseerden de kans om de producten te zien, voelen, ruiken en proeven. Daarnaast vinden korte gesprekken volgens het speeddate-principe plaats. Deelname is kosteloos.
Op 15 april is er ruimte voor persoonlijke gesprekken tussen de Duitse leveranciers en Nederlandse belangstellenden. Deze gesprekken kunnen in een rustige sfeer op locatie of bij de DNHK in Den Haag plaatsvinden.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws