Toastable opent derde vestiging in Amsterdam

12 oktober 2015
Toastable opent derde vestiging in Amsterdam

Het populaire lunch- en onbijtrestaurant Toastable opent zijn derde locatie op de Korte Nieuwendijk 6 in Amsterdam. Exact drie jaar geleden
werd op het Koningsplein de eerste ‘triple layered toasted sandwich’ gemaakt. Dit wordt gevierd met een nieuwe locatie, vernieuwde menukaart en website. “We zijn in korte tijd in alle opzichten gegroeid.”

*Nieuwste locatie Toastable*
De Korte Nieuwendijk 6 zit op een druk bezocht punt vlakbij de Haarlemmerstraat en heeft veel zitplaatsen. Er komt een mengeling van toeristen, locals en mensen van de bedrijven rondom. “Dat is bij alle locaties eigenlijk zo. Alles is de hele dag door te bestellen en geschikt voor take away”, vertelt Bartjan Hendriksen, eigenaar. “Veel bedrijven geven ons een belletje en dan zetten we alles klaar, kan allemaal.” Iets wat steeds meer mensen die wonen en werken rondom de drie locaties ontdekken.

*Nieuwe menukaart Toastable*
Op de nieuwe kaart staan de populaire tosti’s als The Legend met gegrilde kip. Sommige tosti’s hebben een kleine toevoeging gekregen en anderen zijn helemaal nieuw, zoals The Mexican met bonen en mais. Nacho’s zijn als side dish te bestellen, met crème fraîche.

*Thuis voelen bij Toastable*
Dat alles kan en mag is de vibe die Toastable het best beschrijft. Niet te moeilijk doen, lekkere, goede producten en vooral erg gastvrij. “Mensen voelen zich echt thuis bij ons. Daarmee onderscheidt Toastable zich van andere restaurants en lunchtentjes in Amsterdam.” Dit wordt bevestigd door de vele vaste gasten en positieve recensies op onder andere Tripadvisor. “We zijn in alle opzichten gegroeid, A-Mag noemde ons laatst zelfs de 'Tosti tempel'. Binnen 10 jaar in alle grote steden een Toastable!”
Toastable is dagelijks geopend vanaf 8 uur voor ontbijt en lunch.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws