Toastable opent derde vestiging in Amsterdam

12 oktober 2015 |
Toastable opent derde vestiging in Amsterdam<

Het populaire lunch- en onbijtrestaurant Toastable opent zijn derde locatie op de Korte Nieuwendijk 6 in Amsterdam. Exact drie jaar geleden
werd op het Koningsplein de eerste ‘triple layered toasted sandwich’ gemaakt. Dit wordt gevierd met een nieuwe locatie, vernieuwde menukaart en website. “We zijn in korte tijd in alle opzichten gegroeid.”

Nieuwste locatie Toastable
De Korte Nieuwendijk 6 zit op een druk bezocht punt vlakbij de Haarlemmerstraat en heeft veel zitplaatsen. Er komt een mengeling van toeristen, locals en mensen van de bedrijven rondom. “Dat is bij alle locaties eigenlijk zo. Alles is de hele dag door te bestellen en geschikt voor take away”, vertelt Bartjan Hendriksen, eigenaar. “Veel bedrijven geven ons een belletje en dan zetten we alles klaar, kan allemaal.” Iets wat steeds meer mensen die wonen en werken rondom de drie locaties ontdekken.

Nieuwe menukaart Toastable
Op de nieuwe kaart staan de populaire tosti’s als The Legend met gegrilde kip. Sommige tosti’s hebben een kleine toevoeging gekregen en anderen zijn helemaal nieuw, zoals The Mexican met bonen en mais. Nacho’s zijn als side dish te bestellen, met crème fraîche.

Thuis voelen bij Toastable
Dat alles kan en mag is de vibe die Toastable het best beschrijft. Niet te moeilijk doen, lekkere, goede producten en vooral erg gastvrij. “Mensen voelen zich echt thuis bij ons. Daarmee onderscheidt Toastable zich van andere restaurants en lunchtentjes in Amsterdam.” Dit wordt bevestigd door de vele vaste gasten en positieve recensies op onder andere Tripadvisor. “We zijn in alle opzichten gegroeid, A-Mag noemde ons laatst zelfs de 'Tosti tempel'. Binnen 10 jaar in alle grote steden een Toastable!”
Toastable is dagelijks geopend vanaf 8 uur voor ontbijt en lunch.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Insight Beach Brabant: ijzersterk horecaconcept in hartje Eindhoven

Een groep ambitieuze ondernemers presenteert deze zomer Insight Beach: een gloednieuw city beach concept dat de horeca en culturele sector bij elkaar brengt. De hardwerkende mensen in deze sectoren brengen leven in de brouwerij en moeten zo snel mogelijk weer aan de slag, vinden de initiatiefnemers....

Interview Longread Coronacrisis
Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"

We zijn nu drie dagen onderweg sinds de 'heropening' van de horeca. Tijd om horecaondernemers te bezoeken en te vragen naar de ervaringen met het ondernemen met coronabeperkingen en de verwachting voor de toekomst. In Utrecht bezochten we daarom verschillende horecaondernemers en voelden vooral het ...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: