Tienjarig jubileum Brasserie Harkema

23 september 2013 |
Tienjarig jubileum Brasserie Harkema<

Brasserie Harkema uit Amsterdam viert op 10 oktober haar tienjarig bestaan. Speciaal voor deze gelegenheid wordt er een feest gegeven. Ook wordt op deze dag een eigen kookboek uitgegeven. In dit
kookboek staan typische Harkema gerechten, samengesteld door chefkok van het eerste uur Rob Hofland.

Eerbetoon
Eigenaar Michiel Kleiss: “Brasserie Harkema is in 2003 gestart met de wens om in hartje Amsterdam ambachtelijk eten zonder poespas tegen betaalbare prijzen te bieden. Dankzij de inzet van onze chefkok Rob Hofland wordt er al tien jaar ambachtelijk gekookt zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Als eerbetoon aan Hofland en onze keuken geven wij het Brasserie Harkema kookboek uit.”

Brasserie Harkema
Brasserie Harkema beschrijft zichzelf als een moderne versie van de klassieke Parijse brasserie. De brasserie bevindt zich in een grote open ruimte in een voormalige tabaksmakelaardij. Hierwordt iedere dag alles zelf vers bereid.

Mariska van Gorp

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
30ml Nachtegaalstraat speelt in op het Paasfeest thuis

Op 1e en 2e Paasdag bezorgt 30ml Nachtegaalstraat een rijkelijk gevulde ontbijtbox bomvol verse producten aan huis. In een tijd waarin iedereen het Paasfeest ‘gedwongen’ thuis viert en het bezoeken van de supermarkt een uitdaging is, is dit de oplossing voor een luxe Paasontbijt zonder z...

KHN Coronacrisis
KHN: reparatie NOW en demping Wab-effecten dringend noodzakelijk

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) signaleert dat de NOW-regeling op belangrijke onderdelen tekortschiet. Afgelopen maandag opende het UVW het NOW-loket. Door de afbakening van het omzetverlies en de fixatie van de vergoeding loonsom sv op uitsluitend januari 2020, worden schrijnende effecten zichtb...

Help de Horeca: eerste miljoen is binnen

Sinds de start van Help de Horeca twee weken geleden zijn inmiddels ruim 20.000 waardebonnen ter waarde van maar liefst 1 miljoen euro aangeschaft door horecaliefhebbers in heel Nederland. Met dit bijzondere initiatief ondersteunt Koninklijke Horeca Nederland samen met horecapartners de Nederlandse ...

Bezorgen Coronacrisis
Deliveroo betaalt restaurants dagelijks

Deliveroo betaalt vanaf vandaag haar restaurants dagelijks. Op deze manier kunnen restaurants het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen. Door middel van dagelijkse betalingen biedt Deliveroo extra onderst...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: