The Tosti Club duikt op in de diepvries met mini- tosti’ s

11 januari 2019 | Thijs Jacobs

Een ambachtelijke tosti in miniformaat, gemaakt van biologisch wit brood en? snel en makkelijk te bereiden. Dat is de Mini Tosti van The Tosti Club, die op de Horecava 2019 in het InnovationLAB voor het eerst te proeven was.

The Tosti Club betreedt met dit nieuwe product ook de foodservice-markt, waarbij andere ondernemers gemakkelijk en snel een lekkere snack kunnen serveren. De Mini Tosti is een diepvriesproduct met een handig formaat en is goed te serveren als eenpersoonsportie of om te delen. Hij is voor elke gelegenheid en locatie geschikt om te serveren.

Jacco Heijkoop, oprichter van The Tosti Club: “Of je nou een horecagelegenheid, hotel of bedrijfskantine runt, het is de perfect snack voor tussendoor. Tijdens de borrel, als (vroege) lunch of zelfs na een avond stappen. Met de Mini Tosti haal je voor een goede prijs een warme snack in huis die op elk moment van de dag snel bereid kan worden en altijd smaakt.”

Ambachtelijk

Het biologische brood vormt de stevige basis van de Mini Tosti. De Beemsterkaas als topping zorgt voor een smeui?g en smaakvol beleg. De mini-snack is vanaf januari verkrijgbaar in drie smaken (Cheese, Cheese & Ham en Cheese & Salsa). In e?e?n doos zitten twaalf verpakkingen met daarin 4x3 Mini Tosti’s, in totaal dus 144 kleine smulmomenten.

Snel bereiden

Krijgt de keuken een bestelling voor de Mini Tosti? Dan is deze in een handomdraai gemaakt. Natuurlijk kan hij in het speciale Tosti Club-ijzer worden bereid, maar met hetzelfde gemak kan hij in de Airfryer of met een beetje boter in de pan of hete luchtoven. Inspiratie nodig om de mini te serveren? Met de sauzen, prikkers, servetten, take-awaydozen en papieren tassen van The Tosti Club maak je de tosti in een handomdraai compleet als snack.

De Mini Tosti is dus:

• gemaakt van 18 mm dik, biologisch wit brood • verkrijgbaar in 3 smaken
• ambachtelijk bereid
• makkelijk klaar te maken • voor elke gelegenheid

Over The Tosti Club

The Tosti Club is een groeiende franchiseketen van eigentijdse restaurants en take-aways. De lekkerste en dikste tosti’s eet je hier op elk uur van de dag: ontbijt, lunch, avondeten of als tussendoortje. Onze tosti’s zijn gemaakt van ambachtelijke brood met bakkersgist en desem en worden rijkelijk belegd geserveerd en met een dosis liefde. Bezoek www.thetosticlub.nl voor meer informatie. Wil je als franchiser je eigen The Tosti Club openen? Surf dan naar www.thetosticlub.nl/franchise en vul het registratieformulier in.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: