The Tosti Club duikt op in de diepvries met mini- tosti’ s

11 januari 2019 | Thijs Jacobs

Een ambachtelijke tosti in miniformaat, gemaakt van biologisch wit brood en? snel en makkelijk te bereiden. Dat is de Mini Tosti van The Tosti Club, die op de Horecava 2019 in het InnovationLAB voor het eerst te proeven was.

The Tosti Club betreedt met dit nieuwe product ook de foodservice-markt, waarbij andere ondernemers gemakkelijk en snel een lekkere snack kunnen serveren. De Mini Tosti is een diepvriesproduct met een handig formaat en is goed te serveren als eenpersoonsportie of om te delen. Hij is voor elke gelegenheid en locatie geschikt om te serveren.

Jacco Heijkoop, oprichter van The Tosti Club: “Of je nou een horecagelegenheid, hotel of bedrijfskantine runt, het is de perfect snack voor tussendoor. Tijdens de borrel, als (vroege) lunch of zelfs na een avond stappen. Met de Mini Tosti haal je voor een goede prijs een warme snack in huis die op elk moment van de dag snel bereid kan worden en altijd smaakt.”

Ambachtelijk

Het biologische brood vormt de stevige basis van de Mini Tosti. De Beemsterkaas als topping zorgt voor een smeui?g en smaakvol beleg. De mini-snack is vanaf januari verkrijgbaar in drie smaken (Cheese, Cheese & Ham en Cheese & Salsa). In e?e?n doos zitten twaalf verpakkingen met daarin 4x3 Mini Tosti’s, in totaal dus 144 kleine smulmomenten.

Snel bereiden

Krijgt de keuken een bestelling voor de Mini Tosti? Dan is deze in een handomdraai gemaakt. Natuurlijk kan hij in het speciale Tosti Club-ijzer worden bereid, maar met hetzelfde gemak kan hij in de Airfryer of met een beetje boter in de pan of hete luchtoven. Inspiratie nodig om de mini te serveren? Met de sauzen, prikkers, servetten, take-awaydozen en papieren tassen van The Tosti Club maak je de tosti in een handomdraai compleet als snack.

De Mini Tosti is dus:

• gemaakt van 18 mm dik, biologisch wit brood • verkrijgbaar in 3 smaken
• ambachtelijk bereid
• makkelijk klaar te maken • voor elke gelegenheid

Over The Tosti Club

The Tosti Club is een groeiende franchiseketen van eigentijdse restaurants en take-aways. De lekkerste en dikste tosti’s eet je hier op elk uur van de dag: ontbijt, lunch, avondeten of als tussendoortje. Onze tosti’s zijn gemaakt van ambachtelijke brood met bakkersgist en desem en worden rijkelijk belegd geserveerd en met een dosis liefde. Bezoek www.thetosticlub.nl voor meer informatie. Wil je als franchiser je eigen The Tosti Club openen? Surf dan naar www.thetosticlub.nl/franchise en vul het registratieformulier in.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lunch Opening
Nieuwe Bagels & Beans opent in Amsterdam-Noord

De NDSM-werf in Amsterdam-Noord is hot en happening. De voormalige scheepswerf ontwikkelt zich tot een bruisend stadsdeel met woningen, creatieve bedrijven, kantoren, onderwijsinstellingen, voorzieningen en winkels. En vanaf 29 april ook een Bagels & Beans. Een oase van rust tussen alle bedrijvi...

Events KHN
SVH officieel partner eerste editie Nationale Horecadag

Dinsdag 21 mei vindt voor het eerst de Nationale Horecadag plaats. Stichting Vakbekwaamheid Horeca is officieel partner geworden van dit evenement. Samen met initiatiefnemer Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, organiseren Koninklijke Horeca Nederland en SVH deze grootste o...

Bezorgen Interview Longread
Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Lunchbezorging gaat echt flink groeien"

Lunchbezorging groeit. Eigenlijk groeit de hele bezorgsector van food. Takeaway.com liet onlangs dan ook imposante groeicijfers zien: een toename van 51 procent van het aantal bezorgingen. Jitse Groen (41 jaar oud), oprichter en CEO van het bedrijf, nam de tijd om ons bij te praten over het reilen e...

Opening
Nieuwste Amsterdamse foodhal opent deuren in Magna Plaza

Vanaf vandaag blaast The Food Department officieel nieuw - culinair - leven in het iconische Magna Plaza. Amsterdams nieuwste foodhal in het centrum van de hoofdstad brengt 14 foodstands en 3 bars naar de tweede verdieping van het historische pand. Het menu: een mix van gerenommeerde namen, Amsterda...

Duurzaamheid KHN
BookDinners en Dutch Cuisine gaan samenwerken

BookDinners, het reserveringsplatform van onder andere KHN, gaat samenwerken met Dutch Cuisine. Dutch Cuisine heeft als doel om de Nederlandse eetcultuur en gezonder eten te bevorderen, net als het gebruik van natuurlijke ingredienten en eerlijke kwaliteit van voeding. Dutch Cuisine is vanaf nu meer...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Italiaanse macho

"A gin-tonic for me, a Baileys for my wife. And more champagne!", riep mijn Italiaanse gast uit terwijl ik zijn jas aannam. Ze waren flink te laat en hadden het Nederlandse echtpaar dat hen had uitgenodigd ondertussen al een uur laten wachten. Daar was wat irritatie ontstaan. Ze wilden ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: