The Tosti Club duikt op in de diepvries met mini- tosti’ s

11 januari 2019 | Thijs Jacobs

Een ambachtelijke tosti in miniformaat, gemaakt van biologisch wit brood en? snel en makkelijk te bereiden. Dat is de Mini Tosti van The Tosti Club, die op de Horecava 2019 in het InnovationLAB voor het eerst te proeven was.

The Tosti Club betreedt met dit nieuwe product ook de foodservice-markt, waarbij andere ondernemers gemakkelijk en snel een lekkere snack kunnen serveren. De Mini Tosti is een diepvriesproduct met een handig formaat en is goed te serveren als eenpersoonsportie of om te delen. Hij is voor elke gelegenheid en locatie geschikt om te serveren.

Jacco Heijkoop, oprichter van The Tosti Club: “Of je nou een horecagelegenheid, hotel of bedrijfskantine runt, het is de perfect snack voor tussendoor. Tijdens de borrel, als (vroege) lunch of zelfs na een avond stappen. Met de Mini Tosti haal je voor een goede prijs een warme snack in huis die op elk moment van de dag snel bereid kan worden en altijd smaakt.”

Ambachtelijk

Het biologische brood vormt de stevige basis van de Mini Tosti. De Beemsterkaas als topping zorgt voor een smeui?g en smaakvol beleg. De mini-snack is vanaf januari verkrijgbaar in drie smaken (Cheese, Cheese & Ham en Cheese & Salsa). In e?e?n doos zitten twaalf verpakkingen met daarin 4x3 Mini Tosti’s, in totaal dus 144 kleine smulmomenten.

Snel bereiden

Krijgt de keuken een bestelling voor de Mini Tosti? Dan is deze in een handomdraai gemaakt. Natuurlijk kan hij in het speciale Tosti Club-ijzer worden bereid, maar met hetzelfde gemak kan hij in de Airfryer of met een beetje boter in de pan of hete luchtoven. Inspiratie nodig om de mini te serveren? Met de sauzen, prikkers, servetten, take-awaydozen en papieren tassen van The Tosti Club maak je de tosti in een handomdraai compleet als snack.

De Mini Tosti is dus:

• gemaakt van 18 mm dik, biologisch wit brood • verkrijgbaar in 3 smaken
• ambachtelijk bereid
• makkelijk klaar te maken • voor elke gelegenheid

Over The Tosti Club

The Tosti Club is een groeiende franchiseketen van eigentijdse restaurants en take-aways. De lekkerste en dikste tosti’s eet je hier op elk uur van de dag: ontbijt, lunch, avondeten of als tussendoortje. Onze tosti’s zijn gemaakt van ambachtelijke brood met bakkersgist en desem en worden rijkelijk belegd geserveerd en met een dosis liefde. Bezoek www.thetosticlub.nl voor meer informatie. Wil je als franchiser je eigen The Tosti Club openen? Surf dan naar www.thetosticlub.nl/franchise en vul het registratieformulier in.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca van start

De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is op maandag 24 juni weer van start gegaan. De door Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) georganiseerde wedstrijd draagt een steentje bij aan de kwaliteitsverbetering van opleiden in de horeca en geeft inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen...

Events
Bezoek Gastvrij Rotterdam 2019

De zevende editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 t/m 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Naar verwachting zullen ruim 450 exposanten meer dan 15.000 ondernemers en managers uit de horeca verwelkomen op hun stand. Het toonaangevende gastronomische platform voor ...

Achtergronden Culinair
Dit zijn de 10 meest geïnstagramde regionale gerechten

Wat zet je op de kaart als je op social media een hit wilt zijn? Het Britse bedrijf Gousto, dat maaltijdpakketten produceert, heeft 150 miljoen Instagram-posts doorzocht om te onthullen welke gerechten het vaakst werden gedeeld en in welke regio. In de regio New York zijn ze verzot op pizza, terwij...

Opening
Bekende horecaketen De Beren opent restaurant in Roermond

Vanaf dinsdag 25 juni heeft De Beren er een primeur bij: de keten opent haar eerste vestiging in de provincie Limburg. De 40e vestiging van de succesvolle horecaformule is te vinden aan het bekende horecaplein Markt middenin de stad. Limburgers uit de wijde omgeving zijn iedere dag vanaf 10.30 uur (...

Food trends
De culinaire trends van het moment 

Wat prikt Nederland de komende tijd op zijn vork? Bij welke keukens schuiven we dit keer aan? TheFork dook – in de aanloop naar TheFork Restaurants Awards - in de lekkerste materie. Het culinaire platform analyseerde de 31 favoriete restaurants van topchefs en vond vier trends om van te gaan w...

Economie Achtergronden
CBS: consumptie huishoudens bijna 2 procent hoger

Consumenten hebben in april 1,8 procent meer besteed dan in april 2018, meldt het CBS. De groei is hoger dan in de voorgaande drie maanden. Consumenten hebben in april 2019 vooral meer aan woninginrichting en huishoudelijke apparaten besteed. Volgens de CBS Consumptieradar zijn de omstandigheden ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: