The sky is the limit. Of niet? (Video)

8 oktober 2015
The sky is the limit. Of niet? (Video)

Een vliegende tafel aan een grote kraan waaraan gasten vijftig meter boven de lucht kunnen dineren… Het bestaat! Dinner in the
Sky is bedacht door Hakuna Matata, een communicatiebureau dat zich richt op gastronomie, en The Fun Group, een bedrijf dat gespecialiseerd is in pretparkinstallaties. De twee bedrijven bundelden bijna tien jaar geleden hun krachten en kwamen op het idee van Dinner in the Sky.

*Sterrenchefs*
In de afgelopen jaren is het zwevende restaurant de hele wereld over gevlogen. Naast Europa is het ook in onder andere Australië, China en Mexico geweest. Verschillende sterrenchefs, waaronder Heston Blumenthal, zijn al met de gasten mee de lucht in gegaan. De bekende Franse kok Joël Robuchon heeft bijvoorbeeld boven het prinsdom Monaco gekookt voor Prins Albert II.

*Veiligheid*
Qua veiligheid hoeven de gasten die het avontuur aandurven niets te vrezen, want alle materialen zijn gekeurd en voorzien van de nodige veiligheidsnormen.

*Trouwen in de lucht*
Tegenwoordig kunnen er ook vergaderingen en huwelijken georganiseerd worden op vijftig meter hoogte. Daarnaast is Lounge in the Sky opgericht, een loungeplek waar gasten in de lucht een glaasje champagne kunnen drinken. The sky is dus duidelijk niet the limit!

*Bekijk de video*


~Mirte Bouman, foto: www.dinnerinthesky.com~

Overig nieuws