The College Hotel heeft mooiste toilet

24 april 2013 |
The College Hotel heeft mooiste toilet<

The College Hotel in Amsterdam mag zich een jaar lang de trotse eigenaar noemen van ‘Het mooiste toilet van Nederland’. Een deskundige jury koos uit meer dan 80 verschillende inzendingen dit
toilet als winnaar en vond het toilet met recht ‘een omweg waard’.

Geen sluitstuk
“Dit toilet is zeker geen sluitstuk op de begroting van het hotel geweest. Het is een uniek en opvallend ontwerp zonder dat wordt ingebonden aan overzicht of hygiëne. Een waterfontein centraal in het midden van een ruimte komt niet vaak voor, net als hoge deuren, aldus de jury. Ook was er veel waardering voor het invalide toilet dat volledig in stijl met de andere toiletten was.

Jamie's badkamer
Hotelmanager Lindy Neefjes laat weten dat de toiletten regelmatig worden gebruikt voor modereportages en presentaties. “Een van onze vaste hotelgasten is de Britse chef-kok Jamie Oliver. Hij was zo enthousiast over het ontwerp van onze toiletten dat hij deze als basis heeft gebruikt voor zijn nieuwe badkamer”.

Positieve invalshoek
De verkiezing is voor de derde maal georganiseerd. Eerdere winnaars zijn Villa Ruimzicht uit Doetinchem en Restaurant Fred in Rotterdam won de vorige editie. Toiletten worden steeds vaker gezien als het visitekaartje van een bedrijf. Deze jaarlijkse verkiezing belicht een positieve invalshoek binnen de schoonmaakbranche met aandacht voor toilethygiëne in het bijzonder.

Jury
De jury beoordeelde vanuit een brede expertise binnen de Horeca en schoonmaak en bestaat uit: Bas van der Putten, HotelloTop (Horeca-Hotel), Sander Ekhart, MTS-Europroducts (Toilethygiëne), Jasper van Roon, Freshweb.nl (Horeca-Groothandel), en Michael Bartelet, 123toilet.nl (Schoonmaak-Groothandel en organisator van de wedstrijd).

Foto: 123toilet.nl

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: