Taco Bell opent vandaag eerste Nederlandse restaurant in Eindhoven

4 april 2017 | Thijs Jacobs

Vandaag viert Taco Bell, ’s werelds grootste restaurantketen met Mexicaanse invloeden, de opening van de eerste Nederlandse vestiging aan de Rechtestraat 62 in het centrum van Eindhoven. Het nieuwe restaurant is gevestigd in het populaire winkel- en horecagebied van de stad en heeft tachtig zitplaatsen, gratis wifi en oplaadpunten voor telefoons en laptops. Het restaurant heeft een urban design met Californische invloeden en aan de muur hangen kunstwerken van lokale designers.

“We zijn ontzettend blij dat we vandaag eindelijk ons eerste restaurant in Nederland kunnen openen en onze groep van Nederlandse fans Más Taste, Más Value en Más Heart kunnen brengen. We vinden Eindhoven een heel goede locatie voor onze eerste Nederlandse vestiging. Het is een dynamische en internationale stad en heeft naast een moderne uitstraling, heel gezellige en levendige inwoners, precies wat goed bij Taco Bell past”, zegt Andrew Stewart, franchisenemer voor Taco Bell in Nederland.

“Omdat we daarnaast graag bij de lokale gemeenschap betrokken zijn en onze fans erg belangrijk vinden, hebben we de week voor de opening een exclusieve VIP Party voor onze lokale fans georganiseerd. Zo konden zij als eerst in Nederland onze Taco Bell specialiteiten zoals onze befaamde crunchy taco´s, burrito´s en nacho´s proeven en konden ze genieten van een gastoptreden van The Bassjackers. Fans maakten kans op kaarten voor deze Taco Bell VIP Party door hints te volgen via onze social media en mee te doen aan een speciale speurtocht door het centrum van Eindhoven.”

Plannen voor Nederlandse markt

Het Taco Bell restaurant in Eindhoven is het startsein voor de opening van ruim twintig geplande Taco Bell restaurants in Nederland in de komende vier jaar. Na de opening in Eindhoven wilt Taco Bell restaurants openen op meer plekken in Nederland.

Over Taco Bell: 

Taco Bell Corp., onderdeel van Yum! Brands, Inc. (NYSE: YUM) is ‘s werelds grootste op Mexicaans-geïnspireerde quick service restaurant. Taco Bell is in 1962 opgericht door marinier Glen Bell uit Downey in Californië. De keten, bekend om de uitstekende klantenservice, serveert made to order en gepersonaliseerde taco’s, burrito’s en andere specialiteiten met gedurfde smaken en ingrediënten van hoge kwaliteit voor een goede prijs. Momenteel hebben ze meer dan 42 miljoen bezoekers per week wereldwijd. Taco Bell en de 350 franchisepartners hebben meer dan 6.500 restaurants in de Verenigde Staten en met meer dan 300 restaurants in Zuid-Amerika, Europa en Azië blijft de restaurantketen groeien.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt en duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Opening Koffie & thee
Betjeman & Barton Den Haag heropent vernieuwde theewinkel

De winkel van Theekopers Betjeman & Barton aan de Aert van der Goesstraat 1 in Den Haag heeft een metamorfose ondergaan. De volledig verbouwde winkel van het bekende Franse kwaliteitstheemerk zal op 16 november 2019 feestelijk worden heropend door de directeur van Betjeman & Barton Frankrijk...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Villa Heidetuin heeft het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vind je dit jaar in Bergen op Zoom. De inzending van Villa Heidetuin gooide hoge ogen bij alle juryleden. Het winnende broodje heet ‘Gegrilde Aubergineburger’ en kan naar wens als vegetarisch gerecht besteld worden. De mystery jury was vol ...

Awards
SVH presenteert de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca  

Op vrijdag 8 november heeft SVH de top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekend gemaakt. Voor deze jaarlijkse wedstrijd werden dit jaar 150 leerbedrijven genomineerd. Tot maandag 4 november zijn deelnemende leerbedrijven met elkaar de strijd aangegaan om de eerste mijlpaal van de wedstrij...

trends
Vijf trends op het gebied van (voedsel)verpakkingen

Er zijn een hoop ontwikkelingen gaande op het gebied van food verpakkingen. De consument kiest steeds meer voor gemak. Zij wensen betere en meer productinformatie, willen to- go verpakkingen en minder plastic verpakkingen. De consument bepaalt in grote mate de trends en ontwikkelingen voor food verp...

Koffie & thee
De red cups zijn terug bij Starbucks

De dagen worden korter, de temperatuur daalt gestaag en na het lange wachten is het vanaf vandaag eindelijk zo ver: de red cup is weer verkrijgbaar bij Starbucks! Het is de perfecte tijd om lekker warm binnen te zitten en samen met je vrienden en familie te genieten van de knusse wintermaanden. De s...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: