Taco Bell opent vandaag eerste Nederlandse restaurant in Eindhoven

4 april 2017 | Thijs Jacobs
Taco Bell opent vandaag eerste Nederlandse restaurant in Eindhoven

Vandaag viert Taco Bell, ’s werelds grootste restaurantketen met Mexicaanse invloeden, de opening van de eerste Nederlandse vestiging aan de Rechtestraat 62 in het centrum van Eindhoven. Het nieuwe restaurant is gevestigd in het populaire winkel- en horecagebied van de stad en heeft tachtig zitplaatsen, gratis wifi en oplaadpunten voor telefoons en laptops. Het restaurant heeft een urban design met Californische invloeden en aan de muur hangen kunstwerken van lokale designers.

“We zijn ontzettend blij dat we vandaag eindelijk ons eerste restaurant in Nederland kunnen openen en onze groep van Nederlandse fans Más Taste, Más Value en Más Heart kunnen brengen. We vinden Eindhoven een heel goede locatie voor onze eerste Nederlandse vestiging. Het is een dynamische en internationale stad en heeft naast een moderne uitstraling, heel gezellige en levendige inwoners, precies wat goed bij Taco Bell past”, zegt Andrew Stewart, franchisenemer voor Taco Bell in Nederland.

“Omdat we daarnaast graag bij de lokale gemeenschap betrokken zijn en onze fans erg belangrijk vinden, hebben we de week voor de opening een exclusieve VIP Party voor onze lokale fans georganiseerd. Zo konden zij als eerst in Nederland onze Taco Bell specialiteiten zoals onze befaamde crunchy taco´s, burrito´s en nacho´s proeven en konden ze genieten van een gastoptreden van The Bassjackers. Fans maakten kans op kaarten voor deze Taco Bell VIP Party door hints te volgen via onze social media en mee te doen aan een speciale speurtocht door het centrum van Eindhoven.”

Plannen voor Nederlandse markt

Het Taco Bell restaurant in Eindhoven is het startsein voor de opening van ruim twintig geplande Taco Bell restaurants in Nederland in de komende vier jaar. Na de opening in Eindhoven wilt Taco Bell restaurants openen op meer plekken in Nederland.

Over Taco Bell: 

Taco Bell Corp., onderdeel van Yum! Brands, Inc. (NYSE: YUM) is ‘s werelds grootste op Mexicaans-geïnspireerde quick service restaurant. Taco Bell is in 1962 opgericht door marinier Glen Bell uit Downey in Californië. De keten, bekend om de uitstekende klantenservice, serveert made to order en gepersonaliseerde taco’s, burrito’s en andere specialiteiten met gedurfde smaken en ingrediënten van hoge kwaliteit voor een goede prijs. Momenteel hebben ze meer dan 42 miljoen bezoekers per week wereldwijd. Taco Bell en de 350 franchisepartners hebben meer dan 6.500 restaurants in de Verenigde Staten en met meer dan 300 restaurants in Zuid-Amerika, Europa en Azië blijft de restaurantketen groeien.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Corona
Download nu de Werkgeversverklaring Avondklok

In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft. Voor het werk mogen mensen wel de straat op. Het bezorgen van maaltijden is toegestaan mits de bezorger zowel een 'Werkgev ...

Wet- en regelgeving Corona
Kabinet breidt steun- en herstelpakketten uit

Door het verlengen van de lockdown en de invoering van de avondklok heeft het demissionair kabinet besloten de steun- en herstelpakketten uit te breiden. Met deze uitbreiding van het pakket is een totaalbedrag gemoeid van 7,6 miljard euro. De verruimingen gelden voor het eerste en tweede kwartaal va ...

Wet- en regelgeving Corona
Avondklok 23 januari van kracht

Het demissionair kabinet wil de verwachte avondklok in gaan voeren. Dat maakte premier Rutte op de persconferentie van woensdag 20 januari bekend. Donderdag 21 januari debatteerde het kabinet over de invoering met de Tweede Kamer. De Kamer steunde het het besluit, waardoor de avondklok vanaf zaterda ...

Wet- en regelgeving Interview
Let op: wijzigingen in de wetgeving voor de horeca

Op het kantoor van Catch Legal werken juristen aan allerhande kwesties die betrekking hebben op bestuursrecht en omgevingsrecht. Binnen dit domein vallen veel zaken die voor horecaondernemers van belang zijn, want bijna alles waarbij je te maken krijgt met de overheid, valt hierbinnen. Van verbouwin ...

Financieel Horeca & Belasting
De 3 meest gebruikte ondernemingsvormen in de horeca

In het artikel ‘'Hoe wordt de winst van uw lunchzaak belast? Leer het hier!’ vertellen wij u alles over de belasting die u betaalt over de winst van uw horecaonderneming. Of u vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting moet betalen, is afhankelijk van de rechtsvorm waarmee u uw ond ...

Economie Corona
2670 nieuwe horecaondernemingen sinds eerste lockdown

Coronacrisis of niet, het aantal horecaondernemingen stijgt. Sinds de eerste lockdown, in maart 2020, zijn er 2670 horecazaken bij gekomen. Hiermee heeft de verwachte kaalslag in de horeca dus niet plaatsgevonden. Cijfers van de Kamer van Koophandel (KvK) maken inzichtelijk dat er nu ruim 74.000 ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: