Suicide Club meest vernieuwende horecaconcept

1 december 2015 |
Suicide Club meest vernieuwende horecaconcept<

Amper vijf maanden na de officiële opening wint de Suicide Club de Dare Devil Award van de Hospitality & Style Awards. Door professionals en
horeca-experts wordt dit gezien als dé prijs op het gebied van innovatie.

Uitgesproken concept
De jury prijst The Suicide Club om haar onderscheidende en uitgesproken concept. “Op een ongewone plek en met een verrassende entree, is dit een zaak die zich niet conformeert aan standaard. The Suicide Club hanteert een geheel eigen uitstraling en identiteit waardoor automatisch een selectieve doelgroep wordt aangetrokken.” Mede-eigenaar Roeland Flierman: “Iedereen in ons team werkt keihard aan het waarmaken van de enorme hoge verwachtingen, elke dag opnieuw. Dat dit gezien en – ook door vakbroeders - gewaardeerd wordt, is een enorm compliment.”

Risico genomen
Het team achter The Suicide Club is razend trots op deze erkenning. Tijmen Meijer, Roeland Flierman, Nikki van Dijk en chefkok Marnix Benschop hebben met dit vernieuwde concept een risico genomen in de Maasstad. In de korte tijd dat The Suicide Club bestaat, is de bar uitgegroeid tot een van de beste uitgaansplekken van Rotterdam. Van diverse (inter)nationale media ontvingen ze al ‘raving reviews’ en deze prijs is de kers op de spreekwoordelijke taart. Marnix Benschop: “Entree Magazine biedt ons erkenning voor een gewaagde horecaconcept dat zich maar moeilijk laat indelen in de gebruikelijke categorieën of standaarden.”

Over The Suicide Club
The Suicide club staat voor innovatie, eigenzinnig, eerlijk en scherp en zoekt grenzen op; in het cocktailaanbod, in het foodconcept, het interieur, de muziek en in het uitgaan. Met een ingang verstopt op de binnenplaats van het markante Groothandelsgebouw en een goederenlift (met belboy!) die gasten laat uitkomen in de keuken, begint een bezoek aan The Suicide Club al bijzonder. Het on-Nederlands spannende interieur blijft ver weg van de gangbare ‘industriële’ trends of het inmiddels afgezaagde huiskamergevoel. Tel daar het kosmopolitische foodconcept, de service van een sterrenrestaurant, de entourage van de exclusieve skybar en de dynamiek van een club bij op en je hebt een prijswaardig horecaconcept. De inmiddels 7.000 leden van The Suicide Club genieten keer op keer van perfecte en persoonlijke service.

Over Mess
Van Rotterdam een (culinaire) wereldstad maken. Vanuit die ambitie ontwikkelen de mensen van Mess culinaire kosmopolitische concepten. Met een feilloos gevoel voor trends weten zij de stad te verrassen met initiatieven die ‘spot on’ zijn. Zo gaven zij de Maasstad al haar eerste Biergarten (2012) en Ontbijtbar (2014), maar ook het foodfestival Rauwkost, dat dit jaar de derde editie beleefde. De drijvende krachten achter Mess zijn Tijmen Meijer, Roeland Flierman, Nikki van Dijk en chefkok Marnix Benschop.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: