Succesvol derde Fano Event

4 mei 2010 |
Succesvol derde Fano Event<

Met presentaties door Kloosterhuis Adviseurs en een grootse workshop broodjes en schotels maken slaagde Fano er voor de derde keer in om van het Fano Event in Zwolle iets speciaals te maken. Ook de locale ondernemers die aanwezig waren zorgde voor veel ‘food for thought’ bij de gasten. Vooral voor lunchroomhouders was het een geslaagd evenement.

Inspiratie
In een pakkende presentatie liet Kloosterhuis zien hoe ondernemingen omzet en rendement kunnen verhogen door cross selling en up selling te gebruiken. Er werd vooral nadruk gelegd op het verleiden van de klant, met bijvoorbeeld een uitgebreide salade naast een broodje. Tijdens de workshop leerden bezoekers hoe je deze salades en broodjes kunt maken; lekker experimenteren met ingrediënten en smaakcombinaties. Ook de georganiseerde stadstour door Zwolle zorgde voor inspiratie: wat te denken van het succes van Tostiworld met 30 verschillende soorten tosti’s en openingstijden tot 5.00 uur ’s ochtends voor de nachtelijke trek.

Voor meer informatie zie http://www.fano.nl/pages.php/eventzwolle
Nienke van Haasteren

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: