Subway nu ook in Schiedam

27 mei 2010 |
Subway nu ook in Schiedam<

Sinds enkele weken is Schiedam een broodjeszaak rijker waar je voor zowel ontbijt, lunch als avondeten terecht kunt. Op bijna elk moment van de dag zijn gasten bij broodjeszaak Subway van harte welkom. In Schiedam zorgen eigenaar Patrick Pijnenburg en zijn medewerkers voor de ‘subs’. Deze grote warme broodjes worden voor in de zaak afgebakken en zijn zo rijk belegd, dat je er een flinke maaltijd aan hebt. Alle sandwiches worden voor de ogen van de klant, en zoals de klant het wil, klaargemaakt.

Veel opties
Naast broodjes kan je bij de broodjeszaak aan het Broersveld ook sandwiches krijgen met minder dan zes gram vet. Daarnaast biedt het Subway-concept de klant alle mogelijkheden om zelf te bepalen hoe en wat hij wil, of het nu koffie, frisdrank, snacks, salades of verschillende soorten beleg zijn. Service staat hoog in het vaandel bij de Subway, net als hygiëne. "We dragen altijd handschoenen als we sandwiches voor de klanten aan het maken zijn. Ook zul je bij ons nooit viezigheid of rommel zien", aldus Patrick Pijnenburg. En om de keuze nog ‘makkelijker’ te maken kan de klant er óók nog voor kiezen om het broodje mee te nemen of lekker binnen op te eten.


Nienke van Haasteren

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Schiphol continueert samenwerking met HMSHost International

Amsterdam Airport Schiphol zet haar samenwerking met HMSHost International, de wereldleider op het gebied van eten & drinken, de komende jaren voort. Speerpunt in de samenwerking is de vernieuwde food & beverage strategie van Schiphol. In de nieuwe strategie staan flexibiliteit, kwaliteit, d...

KHN Coronacrisis
Horeca eerder dicht? ''Buitenproportioneel!''

Koninklijke Horeca Nederland vindt het voornemen van het kabinet om horeca in de Randstad (in zes veiligheidsregio's waar het aantal besmettingen met het coronavirus snel stijgt) waardeloos. Dirk Beljaarts, directeur van KHN noemt het in het NOS Radio 1 Journaal 'buitenproportioneel' en ...

Personalia Restaurant
Nieuwe restaurantmanager voor Wayback Burgers Breda

Sinds 7 september staat er een nieuwe kapitein in het vlaggenschip van Wayback Burgers in Breda; Roxanne Willemse. Met haar achtergrond in de keuken en het succesvol runnen van haar eigen bedrijf heeft ze alle tools in handen om het restaurant volledig eigen te maken en de groei van het restaurant i...

KHN Coronacrisis
KHN vreest extra coronamaatregelen in grote steden

Gisterenavond bereikte Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het signaal dat er in enkele Nederlandse regio’s extra coronamaatregelen worden ingevoerd, die mogelijk ook voor de horeca zullen gelden. Via verschillende bronnen heeft KHN vernomen dat een verplichte horecasluiting om 24:00 voor een a...

Nice 'n Easy
De verschillen tussen TGT en THT

De NVWA controleert of bedrijven die zich met eten bezig houden zich aan de wetten en regels houden. Op de website van dit overheidsorgaan legt de NVWA de verschillen uit tussen ‘ten minste houdbaar tot’ en ‘te gebruiken tot.’ In de meeste gevallen stelt de fabrikant van h...

Achtergronden Fastservice
5000 gratis patatjes voor jonge aardappelkenners

Medio september vindt de jaarlijkse aardappeloogst plaats, aldus het perfecte moment om stil te staan bij het verse product van Bram Ladage. Ter ere van de aardappeloogst, deelt de Rotterdamse patatkoning vanaf vandaag maar liefst 5000 patatjes uit aan jonge patatliefhebbers. Dit gebeurt echter niet...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: