Subway nu ook in Schiedam

27 mei 2010 |
Subway nu ook in Schiedam<

Sinds enkele weken is Schiedam een broodjeszaak rijker waar je voor zowel ontbijt, lunch als avondeten terecht kunt. Op bijna elk moment van de dag zijn gasten bij broodjeszaak Subway van harte welkom. In Schiedam zorgen eigenaar Patrick Pijnenburg en zijn medewerkers voor de ‘subs’. Deze grote warme broodjes worden voor in de zaak afgebakken en zijn zo rijk belegd, dat je er een flinke maaltijd aan hebt. Alle sandwiches worden voor de ogen van de klant, en zoals de klant het wil, klaargemaakt.

Veel opties
Naast broodjes kan je bij de broodjeszaak aan het Broersveld ook sandwiches krijgen met minder dan zes gram vet. Daarnaast biedt het Subway-concept de klant alle mogelijkheden om zelf te bepalen hoe en wat hij wil, of het nu koffie, frisdrank, snacks, salades of verschillende soorten beleg zijn. Service staat hoog in het vaandel bij de Subway, net als hygiëne. "We dragen altijd handschoenen als we sandwiches voor de klanten aan het maken zijn. Ook zul je bij ons nooit viezigheid of rommel zien", aldus Patrick Pijnenburg. En om de keuze nog ‘makkelijker’ te maken kan de klant er óók nog voor kiezen om het broodje mee te nemen of lekker binnen op te eten.


Nienke van Haasteren

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: