Strijden om ijskoude eer

1 februari 2013 |
Strijden om ijskoude eer<

Met de IJsVakBeurs in het vooruitzicht kunnen alle Nederlandse ijsbereiders zich in de handjes wrijven. Wie wint de Gouden IJscreatie en de Gouden IJsspatel en is genomineerd voor IJssalon van 2013?

Gouden ijsjes
Aanstaande maandag op 4 februari wordt op de IJsVakBeurs bij Bakeplus in Haaften bekend gemaakt welke ijsbereiders er vandoor gaan met deze vakprijzen. In de voorrondes op 15 februari werd er al gestreden om de Gouden IJsspatel, waar het draait om de bereiding en de smaak van het ijs. Tijdens de beurs wordt de winnaar hiervan bekend gemaakt. Ook zal op de beurs de strijd om de Gouden IJscreatie plaatsvinden. Tenslotte wordt bekend gemaakt wie vakman/-vrouw van het jaar is en welke zaken zijn genomineerd voor IJssalon van het jaar 2013. Deze prijs wordt op 25 maart uitgereikt.

Winnaars uit de ijstijd
Vorig jaar won Luciano’s IJssalon uit Wassenaar de IJssalon van het jaar. De zaak won deze prijs ook al in 2006. Ron Holland, ijsbereider bij IJscafé Holland uit Uden, ging met de Gouden IJspatel naar huis en Crusio uit Bergen op Zoom won de Gouden IJscreatie.

Marijn Brok

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt en duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Opening Koffie & thee
Betjeman & Barton Den Haag heropent vernieuwde theewinkel

De winkel van Theekopers Betjeman & Barton aan de Aert van der Goesstraat 1 in Den Haag heeft een metamorfose ondergaan. De volledig verbouwde winkel van het bekende Franse kwaliteitstheemerk zal op 16 november 2019 feestelijk worden heropend door de directeur van Betjeman & Barton Frankrijk...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Villa Heidetuin heeft het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vind je dit jaar in Bergen op Zoom. De inzending van Villa Heidetuin gooide hoge ogen bij alle juryleden. Het winnende broodje heet ‘Gegrilde Aubergineburger’ en kan naar wens als vegetarisch gerecht besteld worden. De mystery jury was vol ...

Awards
SVH presenteert de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca  

Op vrijdag 8 november heeft SVH de top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekend gemaakt. Voor deze jaarlijkse wedstrijd werden dit jaar 150 leerbedrijven genomineerd. Tot maandag 4 november zijn deelnemende leerbedrijven met elkaar de strijd aangegaan om de eerste mijlpaal van de wedstrij...

trends
Vijf trends op het gebied van (voedsel)verpakkingen

Er zijn een hoop ontwikkelingen gaande op het gebied van food verpakkingen. De consument kiest steeds meer voor gemak. Zij wensen betere en meer productinformatie, willen to- go verpakkingen en minder plastic verpakkingen. De consument bepaalt in grote mate de trends en ontwikkelingen voor food verp...

Koffie & thee
De red cups zijn terug bij Starbucks

De dagen worden korter, de temperatuur daalt gestaag en na het lange wachten is het vanaf vandaag eindelijk zo ver: de red cup is weer verkrijgbaar bij Starbucks! Het is de perfecte tijd om lekker warm binnen te zitten en samen met je vrienden en familie te genieten van de knusse wintermaanden. De s...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: