Strijden om ijskoude eer

1 februari 2013 |
Strijden om ijskoude eer<

Met de IJsVakBeurs in het vooruitzicht kunnen alle Nederlandse ijsbereiders zich in de handjes wrijven. Wie wint de Gouden IJscreatie en de Gouden IJsspatel en is genomineerd voor IJssalon van 2013?

Gouden ijsjes
Aanstaande maandag op 4 februari wordt op de IJsVakBeurs bij Bakeplus in Haaften bekend gemaakt welke ijsbereiders er vandoor gaan met deze vakprijzen. In de voorrondes op 15 februari werd er al gestreden om de Gouden IJsspatel, waar het draait om de bereiding en de smaak van het ijs. Tijdens de beurs wordt de winnaar hiervan bekend gemaakt. Ook zal op de beurs de strijd om de Gouden IJscreatie plaatsvinden. Tenslotte wordt bekend gemaakt wie vakman/-vrouw van het jaar is en welke zaken zijn genomineerd voor IJssalon van het jaar 2013. Deze prijs wordt op 25 maart uitgereikt.

Winnaars uit de ijstijd
Vorig jaar won Luciano’s IJssalon uit Wassenaar de IJssalon van het jaar. De zaak won deze prijs ook al in 2006. Ron Holland, ijsbereider bij IJscafé Holland uit Uden, ging met de Gouden IJspatel naar huis en Crusio uit Bergen op Zoom won de Gouden IJscreatie.

Marijn Brok

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Columns
Column Monique van Gevelt: het nieuwe abnormaal

Voor velen van ons is het drukker dan ooit. Dat wil trouwens niet zeggen dat we geld verdienen. Nee, deze crisis is een financieel drama. We zien de reserves verdampen en staren naar de bodem van onze schatkist. En nu onze voordeur op een kier staat voor onze gasten, zijn we er nog lang niet. Hoe de...

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Koffie & thee Utrecht
30ml Coffee & Food maakt een feestje van de heropening op 1 juni

De afgelopen maanden was het rustig in de ‘huiskamers’ van 30ml. Alle vestigingen waren open voor TO GO, maar de gezelligheid die de zaken normaliter zo typeert hebben de medewerkers echt gemist. Gelukkig openen ook zij vanaf 1 juni om 12:00 uur weer de deuren voor het nuttigen ter plaat...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: